Hi!
Hihetetlen jo ez a forumszelet:)
Hatalmasat rohogtem.
Sok sikert kivanok mindenkinek aki kedvet kapott a szareveshez, es a fo szarevo magusnak.
Sztem azon is el lehet gondolkodni, h maga az eves egy kezdetekben belenk taplalt rosz beidegzodes, csak annyira houzzaszoktunk,h mar nem igazan birjuk ki nelkule.
Off Ez egy jó topik, nem akarok hinni a szememnek. Nagyot nevettem. Utoljára a múlt héten akkor, amikor a Metakazamatában találtam egy linket: http://www.idg.hu/expo/varosliget/avac.html
Várom a folytatást, de az se baj, ha nem ér meg 8000 hozzászólást. Elnézést a közbeszólásért. On
Önt egy igen gusztustalanan, ferde izlésű embernek tartom!
Nem szégyeli magát az ilyen! Méghogy az emberi fekáliát megenni, alaposan megrágni???
Szégyentelen még le is írja!!!
Amennyiben kis tudományosságot akarunk belevinni a topicba, akkor feltétlenül el kell mondanunk azt, hogy az "étel" tartalmaz egy speciális színezéket. Ettől nyeri el ugyanis barna színét. A színezék mindenkinél egyedi, de főleg elhalt vörösvérsejtekből áll.
A galambot várta, de az objektum kivételével a galamb többi alkatrésze pályát módosított. Tulajdonképpen nem szart nnylt, hanem test nélküli madárdarabkét.
Szarból nem vagyok advanced, de csemetekoromban összegyúrtam nagyszüleim udvartartásának előző napi emésztvényét és a szagától eltekintve sok probléma nem volt vele. Persze szárnyas kollégáink viszonylag apró görbékkel ajándékozták nagyszüleim hízlalásukra tett sikertelen kísérleteit.
Csak így tovább! Enni biztos nem fogok belőle,
de dícséretesnek tartom az elszántságod.
Ha kellően kitartó leszel, vélhetően belőled válik az első biorecycler :)
Barnus rulez!
Én tanultam hogy a madárszar kifejezetten egészséges. És nem is túl rossz. Komolyan. Napozás közben Balatonon egyszer pont a számba kakált egy galamb. Nagyon durva volt, de semmi szar ize nem volt.