imhol elb*ßtam; bizonyos kabelcsatlakozasi anomaliak miatt nem sikerult felvennem a bizonyara nagyszeru es elesen ellenzeki elso szamot. csak h a szamonkereseket megelozzem, cikk tehat a jovo hetibol lehet majd, hacsak vki nem annyira aktivista, h behozza az indexbe videokazettan, kiserolevellel, szabvanyos felfamentes boritekban. bocs.
Neeem, de Padre Berlusconi a keresztapám.
Az ajvéről nekem a zsidók jutnak az eszembe, s a PÖK-höz semmi kapcsolódási pont sincs nekik.
(Max., ha szerző elkurjantotta magát)
valóban, a Fidesznek lépnie kell: a polgári körök szervező ereje lesz (Orbánt felturbózzák az elnökséggel)[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Azért érdekes, hogy ez a tréfás Worluk gyerek is még mindíg a jobbosokkal foglalkozik és nem olyan feldobott labdákkal, mint a 7i7es hirtelen megszelidülése...
mióta spontán mozgalom a PÖCS-öké? Ne fárasszá mán...
Egyébként, a cikk nagyon jó.
PS: kedves topiknyitó! Az antiszemita ellentéte a nem-antiszemita. Amire Te gondoltál, amikor leítrad azt a szót, hogy szemita, az a FILOSZEMITA. Vagyis olyan, aki szereti a zsidókat. Csak, hogy tanulj valamit.
Hogy a rák essen a cikkíróba... Azért persze végigröhögtem az egészet, mint Worluk összes többi írását... :)
Az sajnos engem is aggaszt, hogy míg egy párt működik folyamatosan a maga által megszabott szervezeti kereteken belül, addig egy olyan hatalmas, spontán mozgalmat, mint a Polgári Körök, nehéz lesz négy évig fenntartani.
Mert alkalmatlan rá. Még mindig ott tartanak, hogy miért wesztettek '94-ben... Majd meglátjuk, mire wiszik az önkormányzatin ott, ahol önállóan indulnak.
Nagyon jó a cikk!
Különösen ez teccik:
"Az elhagyott mezőtúri tanyasi iskolát téglánként hordta haza a jónép, építeni belőle kutyaólat, szerszámost és emésztőgödröt. Hazaviszik ezek a Fideszt is, kinek mi kell belőle. ... Hosszú távon a valaha egységes pártimázs szétesik, ahogy a színházból a valóságba szabadult groteszk harrypottertől a tejfelesszájú jobbfiúkig mindenki a polgári körök nevében ámokfutkorász."
De tényleg, ezen el kéne gondolkodni a t. polgároknak, érteles gondolatok kerültek itt felvetésre vicces formátumban.
Ki írta ezt a vezércikket az Indexbe?
1 Provokátor v. politikai inszeminátor?
Méghogy az MDF-ből jobbos néppárt lehet! (hüje)
Egy ki nem mondott igazság van a cikkben: a Fidesznek egy választása van: OVi-t megkoronázzák (fidesz-elnökséggel) vagy elporladnak és jöhet helyettük az - szemita-indexesen - Ojvé, Magyarok!