Keresés

Részletes keresés

Worluk Creative Commons License 2002.09.01 0 0 17
imhol elb*ßtam; bizonyos kabelcsatlakozasi anomaliak miatt nem sikerult felvennem a bizonyara nagyszeru es elesen ellenzeki elso szamot. csak h a szamonkereseket megelozzem, cikk tehat a jovo hetibol lehet majd, hacsak vki nem annyira aktivista, h behozza az indexbe videokazettan, kiserolevellel, szabvanyos felfamentes boritekban. bocs.

w

Előzmény: Worluk (10)
stones Creative Commons License 2002.08.27 0 0 16
Neeem, de Padre Berlusconi a keresztapám.
Az ajvéről nekem a zsidók jutnak az eszembe, s a PÖK-höz semmi kapcsolódási pont sincs nekik.
(Max., ha szerző elkurjantotta magátüdvözlettel: Klozettka)
Előzmény: James di Fulig (15)
James di Fulig Creative Commons License 2002.08.27 0 0 15
Mé, olasz vagy?
Előzmény: stones (14)
stones Creative Commons License 2002.08.27 0 0 14
Köszi! Nem vagyok otthon a zsidózásban. Csak Jobb lett volna a forza, mint az ajvé
üdvözlettel: Klozettka
Előzmény: antybounty (8)
stones Creative Commons License 2002.08.27 0 0 13
naiv
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
stones Creative Commons License 2002.08.27 0 0 12
valóban, a Fidesznek lépnie kell: a polgári körök szervező ereje lesz (Orbánt felturbózzák az elnökséggel)[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: csoreszka (2)
Ariel Creative Commons License 2002.08.27 0 0 11
worluk!

minek megvarni! a polgari karikak mar megcsinaltak az iteletet is, te nem olvastad meg? :DDD

Worluk Creative Commons License 2002.08.27 0 0 10
Nyugi. De azért megvárnám azt az első adást, és majd akkor. OK?

w

Előzmény: imrejr79 (9)
imrejr79 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 9
Azért érdekes, hogy ez a tréfás Worluk gyerek is még mindíg a jobbosokkal foglalkozik és nem olyan feldobott labdákkal, mint a 7i7es hirtelen megszelidülése...

Ojvé elfogulatlanság!

antybounty Creative Commons License 2002.08.27 0 0 8
Vámpír!

mióta spontán mozgalom a PÖCS-öké? Ne fárasszá mán...

Egyébként, a cikk nagyon jó.

PS: kedves topiknyitó! Az antiszemita ellentéte a nem-antiszemita. Amire Te gondoltál, amikor leítrad azt a szót, hogy szemita, az a FILOSZEMITA. Vagyis olyan, aki szereti a zsidókat. Csak, hogy tanulj valamit.

Janibacsi Creative Commons License 2002.08.27 0 0 7
Itt.

JAno

Előzmény: transport (6)
transport Creative Commons License 2002.08.27 0 0 6
OFF

Hol a cikk ?

ON

Turulmadár Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5
Elolwastam, hááát... Worluk ne menjen se politikai elemzőnek, se jósnak. :) Wan néhány megérzése, de általában árnyékra wetődik.
Vámpír Creative Commons License 2002.08.27 0 0 4
Hogy a rák essen a cikkíróba... Azért persze végigröhögtem az egészet, mint Worluk összes többi írását... :)

Az sajnos engem is aggaszt, hogy míg egy párt működik folyamatosan a maga által megszabott szervezeti kereteken belül, addig egy olyan hatalmas, spontán mozgalmat, mint a Polgári Körök, nehéz lesz négy évig fenntartani.

Turulmadár Creative Commons License 2002.08.27 0 0 3
Mert alkalmatlan rá. Még mindig ott tartanak, hogy miért wesztettek '94-ben... Majd meglátjuk, mire wiszik az önkormányzatin ott, ahol önállóan indulnak.
Előzmény: lolka_bolka (0)
csoreszka Creative Commons License 2002.08.27 0 0 2
Nagyon jó a cikk!
Különösen ez teccik:
"Az elhagyott mezőtúri tanyasi iskolát téglánként hordta haza a jónép, építeni belőle kutyaólat, szerszámost és emésztőgödröt. Hazaviszik ezek a Fideszt is, kinek mi kell belőle. ... Hosszú távon a valaha egységes pártimázs szétesik, ahogy a színházból a valóságba szabadult groteszk harrypottertől a tejfelesszájú jobbfiúkig mindenki a polgári körök nevében ámokfutkorász."

De tényleg, ezen el kéne gondolkodni a t. polgároknak, érteles gondolatok kerültek itt felvetésre vicces formátumban.

Előzmény: stones (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.27 0 0 1
A cikket Worluk írta és qrva jó !
Az egyik kedvenc szeröm az Indexes garnitúrában (hová tünt Razzia Cattani ?!), amit ír azt mindig elolvasom.
lolka_bolka Creative Commons License 2002.08.27 0 0 0
Méghogy az MDF-ből jobbos néppárt lehet! (hüje)

mert ne lehetne ?

Lolka
ps: 0

stones Creative Commons License 2002.08.27 0 0 topiknyitó
Ki írta ezt a vezércikket az Indexbe?
1 Provokátor v. politikai inszeminátor?
üdvözlettel: Klozettka
Méghogy az MDF-ből jobbos néppárt lehet! (hüje)
Egy ki nem mondott igazság van a cikkben: a Fidesznek egy választása van: OVi-t megkoronázzák (fidesz-elnökséggel) vagy elporladnak és jöhet helyettük az - szemita-indexesen - Ojvé, Magyarok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!