február 1. 12.00-13.00 edzés február 2. 07.00-08.00 edzés 14.00 Magyarország- Észtország február 3. 08.00-09.00 edzés 14.00 Szlovákia - Magyarország február 4. 09.00-10.00 edzés 17.00 Magyarország - Ausztria február 5. 11.00-12.00 edzés 20.00 Lengyelország - Magyarország február 6. 12.00 Magyarország - Szlovénia
5 hónap s VB selejtező. 3 helyre 4 komoly csapat, tehát vagy készülünk minden erőnket megfeszítve, vagy ... de nincs vagy!!!
az elkövetkezendő 5 hónap a felkészülésről szól: 1. augusztus 27-29 edzőtábor 2. szeptember 10-12 Wernigerode, 3 felkészülési mérkőzés a (csapathirdetés augusztus 29-én)
3. október 8-10 edzőtábor (amennyiben lehetséges, okt. 31-én 1 napos összetartás, csapathirdetés) 4. november 5-7 November Kupa 5. december 3-5 edzőtábor 6. december ....... edzőtábor 7. január 7-9 edzőtábor 8. január 22-23 edzőtábor 9. január 29-30 edzőtábor 10. LENGYELORSZÁG - VB selejtező (ellenfelek: Lengyelország, Szlovákia, Észtország, Szlovénia, Ausztria)
Ákos az előzőt talán nem a női válogatott oldalára akarta rakni:)))
ez viszont ide kerül:
iff oldal http://www.floorball.org/default.asp?sivu=5&alasivu=26&kieli=826
női selejtező 2011 febr. 2-6. Lengyelország, Rakoniewice (750 km, 9óra 33 percet ír a google térkép; semmihez nincs közel..) Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Észtország, Szlovénia, Ausztria
Women´s U19 5th World Championships 2012 május 9-13 SLOVÁKIA (!!!!!!) a magyar,matek,töri,nyelv érettségik utáni héten :))!!
de most először a legfontosabb feladatra koncentráljunk!
augusztus 27-29 női válogatott edzőtábor (a grúzok távolléte lehet, h kicsit módosítja az edzésprogramot)
Habár olvastam, hogy minden a legnagyobb rendben a szervezéssel kapcsolatban, egy apróság (ami az egyik legfontosabb, és minket is zavarna, ha más országban lenne az esemény): nincs angol nyelvű változata a honlapnak?!?!
Még mielőtt leintenétek, én is láttam az angol zászlócskát, amely a kiváló GoogleTranslations-t hívja segítségül, de a "The qualifiers bírópárosai " és hasonló fordítások nem segítik a magyarul nem tudókat...
Ez szegénységi bizonyítvány, amit nem is lehet megmagyarázni!
Sziasztok! Szombaton a TF-en hagytam a teremcipőmet - kb 41-es asics fehér alapon kékeszöld csíkokkal- ha valaki tud róla valamit, légyszi szóljon. Köszi! Hanna
ui. ha a vasárnap a Sportmaxban hagyott kulacsomat - fekete alapon kékeszöld Zone felirattal- láttátok, annak is örülnék (és nem vagyok szétszórt)
A következő edzőtábor március 31-április 2 között lesz Budapesten, a Sportmax csarnokban. Futócipőt hozni kell!!
A program: Március 31.-én szerdán 16.30-18.00 Sportmax (edzés), 15 órakor találkozó fényképezés miatt (köszönet Ressely Bélának)
április 1.-én csütörtökön 9.00-10.00 (futás) és 12.00-13.30-ig 14.30-ebéd valamint 16.30-18.30 (edzőmeccs IBK CH ellen) április 2.-án pénteken korai kezdéssel-12.00 (edzőmeccs) majd hazautazás
Bajzáth Noémi Báró Alexandra Bartók Boglárka Czeti Ágnes Czuk Anna Hotz Evelin Huszár Ágnes Jetzin Vivien Karácsony Liza Kovács Réka Rékási Krisztina Sándorovszky Fanny Saranyik Petra Simon Alexandra Suszták Nóra Szarvas Vera Topál Erzsébet Zeke Tímea Zimmermann Kristina Zimmermann Silvia
A következő junior összetartás tervezett időpontja március 13-15. (mérkőzésektől függ, de feltétlenül!!!)
addig, hogy ne kelljen minden nap keresgélni, a mérkőzések időpontja: május 4. 18.00 Magyarország - Grúzia május 5. 18.00 Magyarország - Németország május 6. 18.00 Magyarország - Ausztria május 7. 17.30 Magyarország - Ukrajna május 8. 11.45 Magyarország - Oroszország
Gratulàlok nektek a VB szereplésetekhez! Jo volt titeket a döntöben làtni és élöben követni (sajnos én csak ezt az egy meccset tudtam megnézni). Elismerésem a csapatot felkészitö edzöknek és a segitöknek is!
Gratulálok csajszik! Nagyon ügyesek vagytok! Elismerésem az edzőknek és a segítőiknek is a munkájukért! Büszke vagyok a Magyar női csapatra! Puszi mindenkinek!:)