Keresés

Részletes keresés

Natasa20 Creative Commons License 2016.02.28 0 0 5

Sziasztok!

Kishúgomnak szeretnék születésnapjára törpesünit!!!

előre is köszönöm!!!

CarloB Creative Commons License 2007.12.04 0 0 4

Hamarosan jön a tél és felkellenne készülnöm, -gondolja az egérke..-:)

--

Felix, der „Haus“-Igel von Familie Rehberg, hat die Ruhe weg, das muss man schon sagen. Jetzt wird‘s wirklich langsam Zeit, dass der stachelige Gartenbewohner sein luftiges Sommerdomizil aufgibt, und in das kuschlig-warme Winterquartier unterm Gartenhäusl einzieht. Wenn der Winter über Nacht kommt, dann pressiert‘s wieder... (Der heutige Schnappschuss kommt von Renate Rehberg aus Maisach.)

Altamara Creative Commons License 2006.09.27 0 0 3
A süni alkalmas házikedvencnek - nekem legalábbis volt. Természetesen Samu névre hallgatott, bár a szekszvizsgán én is megbuktam volna.
Szóval Samu a szoba-konyha részben lakott. Napközben általában a kályha mögött aludta az igazak álmát, estefelé indult vadászatra, főleg a cicatányér irányába. Erdekes módon hamar megszeretett, illetve tán nem is engem, hanem az akkoriban divatozó bőszárú farmernadrágomat. Ha leültem ebédelni, vagy odaálltam mosogatni, először körbekocogta a lábomat, majd felkúszott a nadrágszárban térdig. Ott persze elakadt. Kiráztam, de fáradhatatlanul kezdte elölről. Óvatosan növés iránt lehetett simogatni, a tüskéket csak akkor meresztette, ha megijedt. Ilyenkor viszont füttyentett is, tehát fel lehetett készülni. Pár hónapig volt kedvencke, sajnos a mohóság vitte a sírba. Bezabált töpörtyűből. De emlékét ott őrzöm Bubi a tengeri teknős és Mihók Mihály a mezei egér mellett.
thw Creative Commons License 2002.08.29 0 0 2
Szia!

nekunk volt soxor sunink, foleg olyan, ami pici sun volt, es elkoborolt. Feltaplaltuk, aztan elengedtuk. Amig meg jo ido van, rengeteg maszkal az utcan - pl tegnap majdnem elutottem egy egesz mini suncit :((, de hala a jo egnek idoben eszrevettem es elkaptam a kormanyt. Tehat barmikor foghatsz, csak arra nem art vigyazni, hogy esetleg szegeny csak vadaszni indul, es menne vissza a csaladjahoz pl szoptatni a kicsiket. Amde anyukamek baratnojenek volt egesz haziasitott suncije, amelyik tok szelid volt, es mindig hazament hozzajuk ebedelni meg vacsizni :) Talan probald meg, hogy kiteszel nekik kajat (bar mar nem emlexem, mit szeretnek az inyenc suncik -, es akkor hatha maguktol odaszoknak! Igy nem rablod el oket otthonrol.

Előzmény: tisan (-)
nyuszama Creative Commons License 2002.08.28 0 0 1
Nekünk, régebben volt sünink, úgy fogadtuk be őket, mert több is volt. Mindegyiket Jenőnek hívtuk, elnézést ha valaki Jenő.
Az utcán és a telkünkön találtuk őket és csináltunk belőlük felnőtt süniket, majd elengedtük őket a természetbe. Anyumék szerencsések, náluk a kertben most is van süni (a XII. ker.-ben laknak).
Sajnos nincs ötletem, de eszembe jut valami írok.
dzsill Creative Commons License 2002.08.28 0 0 0
EZ nagy0n arany0s ötlet!!!!!!!!!
csak a süni védett...nem?
de talán megoldható...
Előzmény: tisan (-)
tisan Creative Commons License 2002.08.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

Nincs valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne egy sünit a kertembe telepíteni? A kert viszonylag nagy és sok búvóhely akadna számára, én pedig nagyon örülnék ha néha láthatnám a felbukkanó kis élőlényt itt-ott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!