kicsit utána olvasnál kerényis topikokban lehet megtalálnád, h nekem pl. egy döbbenet volt hogyan vergődik szegény egyik oldaltól a másikig, meg vissza.
nem úgy van ám, hogy ha vki egyszer jó fej volt, akkor mindig is az lesz. sőt olyat is hallottam h vki rossz fej volt, aztán meg letett 1-2 dolgot az asztalra, amitől szeretni kezdték.
Semmi különös nincs benne. Késleltetve ugyan, de jön az a trend, hogy a választásokon győztes párt a választásokat követően jócskán megerősödik. Inkább az volt furcsa, hogy ellentétben a korábbiakkal, erre várni kellett 1-2 hónapot.
">-----Original Message-----
>From: PLOCENTER@plo.com [mailto:secretary@plo.com]
>Sent: Wednesday, August 27, 2002 7:43 AM
>To: ilovas@axelero.hu
>Subject: Re: Attn. Dr. Istvan Lovas
>Dear Comrade, congratulations for your >activities shown for our just cause in >struggling agains zionist imperialism. Please, >give our gratitude to Mr. Bayer and Mr. Bencsik >too, who also won outstanding reputation among >arab people all around the world.
>Regards: Yassir Arafat, Chairman of Palestinian >Authority
Na, indul már a maszatolás, terelés. Érdekes, hogy ez a problémád csak a jobboldali szavazók definiálásával kapcsolatban merül fel. Csont nélkül elfogadod, ha valaki még a jobboldali pártokra szavazókat is balosoknak minősíti, csak szegények megtévedtek, de kekeckedsz itt azzal, hogy a jobboldali pártokra szavazókat jobboldaliaknak minősítem.
Mondj akkor jobb ismérvet a szavazók bal-jobb besorolására, mint azt, hogy ki milyen oldali pártra szavazott! Tessék, gyerünk!
Szegény 13. Pác Tivald bezzeg törte a fejét a nickneveden!
Hát sajnálsz ennyit is szegény olvtársaidtól?
(Mellesleg nézz be az "Antiszemita-Zsidó eszmecsere topikba - ott is szó van róla - és nem beszéltünk össze beee...")
Mégis mire gondoltál, hogyan bizonyítsam be? Várj, van tippem; kérdezd meg valamelyik résztvevőt.
Minden hozzászólásod és érved lesöpörhető ezzel a kitétellel "igazolatlan eredetű szarság", nem gondolod?
Egoista, de nem cezaromán. Pontosan ismeri a korlátait, szerintem nem is vágyott ilyen babérokra soha, nem politizált szervezetten, jobb szereti keverni a dolgokat, mint végig vinni. Biztos viszont, hogy van az agyában már egy jelölt.
Van nekem jobb dolgom is, mint hogy igazolatlan eredetű szarságokon elgondolkodjak. Holnapra produkálok 10 ilyet, és akkor majd ti gondolkodhattok rogyásig.
Egyszerűbb kétségbe vonni, mint elgondolkodni rajta...
Egyébként az indulatok hőfokának prezentálására szántam (elnézést a nyakatekert fogalmazásért), mindkét(?) oldal vallásosnak ható hevületére vonatkozik.
Milyen szinten pusztit egy magán-email, amelynek még az eredete is kétségbe vonható? Bármikor bárki produkál egy ilyen irományt. Kiválasztok egy nevet, akit le akarok járatni, kreálok a nevével egy email-cimet, és irok egy emailt bárkinek.
">-----Original Message-----
>From: PREGOS47@aol.com [mailto:PREGOS47@aol.com]
>Sent: Wednesday, August 21, 2002 7:43 AM
>To: ilovas@axelero.hu
>Subject: Re: Dr. Lovas István úr részére
>
>
>Tisztelt Pacis úr!
>Nos, az utolsó kisérletem Önnel szintén kudarcba fulladt, meg a türelmem is
>jócskán elfogyott már.
>Mégis mit gondolt, hogy egy Moszad-tisztnek mennyi szabad ideje van egy
>ilyen senkiházi magyarra, mint Ön?
>Most már látom, hogy Önnek egyáltalán nincsen vér a pucájában. Egy
>nagyszájú
>szájhös Ön, és semmi más.
>Akkor támad, amikor védtelenekre vadászhat, de amikor a csillagzata
>leáldozóban van, mint most, akkor úgy lapít azzal a böhönye nagy testével
>és
>"erejével", hogy a nyúl munkanélküli segélyt kollektálhatna maga mellett.
>Egyébként nem csodálom, hogy be van szarva a Tasnádi úrtól, hiszen még
>álmában is az jöhet elö Önnek, hogy a zsidók hamarosan végeznek magával.
>Hát mitagadás nem szeretnék most az Ön börében lenni!
>Igazuk is van, az ilyen patkány férget, mint amilyen Ön, el is kellene
>tüntetni a föld színéröl.
>Tegyen meg most nekem egy nagy szívességet.
>Persze tehet többet is, de most éppen arra gondolok, hogy engem is
>jelentsen
>fel.
>Lehetöleg valamelyik New York-i bíróságon, hiszen az alperes, vagy a
>vádlott
>lakóhelye és az elkövetési magatartás színhelye, bekövetkezte,
>megvalósulása
>alapján az illetékesség a New York-i bíróságok egyikét illeti meg.
>Ja és ne csak a veszélyes fenyegetésért, hanem rágalmazásért és
>becsületsértésért is, ha kérhetném.
>Ja, hogy az utóbbi kettö még nem valósult meg?
>Na jó akkor,
>1. rágalmazás,
>Ön egy közönséges bünözö
>2. becsületsértés,
>Ön egy gyáva szar, és egy nagypofájú, csúszó-mászó féreg.
>Igy most már jó? Elég lesz? Megfelel?
>Ráadásul volt pofája Nancy Goodmanhoz fordulni segítségért? Hát Ö is zsidó,
>meg Ön az amerikai stílust sem túlzottan kedveli, értékeli.
>Feleltse el az amerikai állampolgárságát egyszer és mindenkorra!
>Ha mégegyszer ki meri ejteni ezt azon a mocskos, trágyaszagú, magyar
>száján,
>én mint a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvívöje elintézem, hogy
>megfosszák ettöl állampolgárságától!
>S ha képtelen ezt elhinni nekem, én bebizonyítom, hogy téved. Meg vannak a
>megfelelö eszközeink és a kapcsolataink is.
>Mivel sok mindent elfelejtett bevallani, amikor folyamodott érte, ezért nem
>lenne nehéz dolgom, hogy keresztül vigyem. Tehát coki, kedves Pacis Pista!
>Értve vagyok?
>Aztán majd akkor vegye legközelebb a Tasnádi úr nevét a szájára, különösen
>a
>feleségével összefüggésben, amikor a maga asszonykáját teszi majd boldoggá
>ellenállhatatlan sebességgel egy másik Stein, a Bronstein, az Einstein,
>vagy
>a Rubinstein!
>Tisztelettel, Dr. Regös Péter (újságíró)"
nem gondolom, hogy Orbán radikális lenne. Az sem!
Eddigi pályaftutásában mindenkit és minden helyzetet csak fel- és kihasznált a saját érdeke szerint...
:o(((
"Játsszunk megint a kezükre, mint tettük ezt a rendszeres, komoly munkára képtelen, renyhe jobboldali vezetés irányításával az elmúlt tizenkét évben szinte mindig?"
Szerintem kizárt dolog. Orbán úgy épitette fel a magyar jobboldalt, hogy rajta kivül senkinek, ismétlem senkinek<=b> nincs esélye kiemelkedni, pláne nem infrastruktúrát, pénzt, egyebeket diszponálni. Lovast sokan kedvelhetik a jobboldalon, szivesen olvassák, hallgatják, de tömegek sosem fognak mögé állni, ő pedig képtelen is volna azt megszervezni.
"Sőt, a politikai harcban a pártok akkor főként nem hallgatnak vagy hallgathatnak, ha a demokratikus szabályokat olyan durván sértik meg, mint Magyarországon a kormányzó koalíció, amely erőből tisztogat a közszolgálatban.."
nocsak, nocsak - csak nincs veszélyben az MTV Rt.-nél lévő, havi 500.000-t fialó tanácsadói állás
kinek adja majd a jövőben szegénykém az elnöki szintű tanácsot, ebbe beleroppan a köztelevízió
Partok jonnek es mennek.Ha Fidesz toketlenkedik, elobb vagy utobb rafazik.
Ha mast nem is, de a demagogiat es a hazudozast az MSZP professzionalis szinten muveli.A Fidesz meg vakaciozik.
Itt az alkalom, lehetne kovetelni vizsgalobizottsag felallitasat a hidblokad gyanus korulmenyeinek kivizsgalasara, de ok nem tesznek keresztbe 2 fuszalat sem.
Nem vagyok veszmadar tipus es optimista termeszetu vagyok, de ha a fidesz ezt a kussolast tovabb folytatja, akkor elveszitik az onkormanyzati valasztasokat is.
Az MSZP a valasztasok utan be fogja fejezni a cukrosbacsi szerepet, de akkor mar keso lesz.
minden bokorban zsidót és/vagy kommunistát lát
Ha meg csak a bokrokban latnam oket...
Sajnos en a kormanyban latom oket.