Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2010.10.29 0 0 37
Jool csinaltad..szamomra a Lufthansa es az oket kiszolgalo repuloterek biztonsagosak.
Előzmény: Yogi (35)
Yogi Creative Commons License 2010.10.26 0 0 36
Klassz, na.
Előzmény: Yogi (35)
Yogi Creative Commons License 2010.10.26 0 0 35
Csak a feljegyzés kedvéért: Lufthansa lett.
Szingapúr meg egy klasz város.
Mumu Creative Commons License 2010.08.30 0 0 34
Leeht hogy a Hong komg kinai gepepl optimalis( de egy kis riziko benen van..)
Előzmény: Yogi (33)
Yogi Creative Commons License 2010.08.30 0 0 33
Most éppen Hong Konggal próbálnám kombinálni, onnan olcsónak látszik átjutni. De mindjárt megnézem ezeket is, amiket írsz.
Előzmény: Mumu (32)
Mumu Creative Commons License 2010.08.30 0 0 32
kb.ez az ára..nem tudom ma hogy van de a Garuda (indonez) es a Thaiair olcsobb szokott lenni mint a Singapoore Airlines viszont korulmenyesebb es nem kenyelmes..probald kombinalni (hoszabb ut -ido) a Lufthansaval indulas Pestro lvalamelyik Lufhansa repterre es onnna vagy..Svajc-Klotten is erdekes..
Előzmény: Yogi (31)
Yogi Creative Commons License 2010.08.30 0 0 31
JóreggelT

Adjatok nekem tippet, hogy hol nézzek olcsó repülőjegyet Budapestről Szingapúrba. A legolcsóbb, amit eddig találtam, valami 285 000, annál azért kéne lennie szerényebbnek is.
Mumu Creative Commons License 2010.08.24 0 0 30

Őtszor voltam Sz-ba sajnos legutoljara 2004-be es nem kesobb. Nagyon szerettem ezt  a varos6 allamot azt a jolet diktaturat..ahol minden   lakasba internet hozzajutas epul de a buntetoeljaras megengedi a korbacsolast mint buntetest,ahol a ragogummi behozatala eppen annyira tilos mint a drog behozatala..ahol budhistak,muszlimok,brahmanok,keresztenyek,zsidok egy varosba  bekesen  egyuttlaknak ,es szigoruan buntetheto a vallasi miszionalas,ahol a varos  nagy kozpontjaba nem parkolhat  a keregen felul auto,ahol az en idombe meg az a sazbaly jarta hogy a varos belsejebe csak teljesen teli autok johetek be..tehat legalbb negy szemelyt kellett szalitsanak...

A taxi licenc ingyen van de az elso barmilyen  jellegu  ugybol kifolyolag a taxisrol rendori akta keszul  (figyelem,nem  birosagi hanem csak rendori) veglegesen visszavonjal a licencet..

Szingapur elnoke  az alalmalpito elnok fia,a dinasztia tovabb fog valoszinuleg  vezetni..de ez az ember  ugy iranyitja az orszagot hogy  tobb mint a haromnegyee a jovedelmnek idealis tehat  absztakt termekekbol szarmazik.. Mosolyt fakaszt viszont az amikor az egypart ifjusagi szervezete a fiatalok nagykorusaga alkalmabol  meghivja oket eg yhoszabb hajo kirandualsra es kisoztja a computer testje szerint  a parokat (ami nema zt jelenti hoyg egy kajutet kapnak hanem  cak azt hogy  egyutt hivjak meg oket kulonbozo rendezvenyekre a hajon...

Ott az egyenliton ahol mindig 30-33 fok kozott van a hö es nagyon nagy a nedveseg soha nem ereztem amgam  roszul.. szep az orchidea met zo a szabad allatkert stb..

Ottóka25 Creative Commons License 2010.08.11 0 0 29
szerintem egy olyat is kéne csinálnia már előre a sörös cégnek, hogy egy élménybeszámolós blog oldalt csinálni és videoblogként is üzemelhetne.tehát hogy aki a magyarok közül tényleg eljut oda Szingapúrba, akkor ő folyamatosan írhasson egy élménybeszámolós oldalra.és mellé feltölthesse a videóit is.így elég komoly hírverést lehetne csinálni ennek az egész nyereményjátéknak, vagy hát mondjuk a tavalyi dolgokat valahol megmutatni..
Előzmény: ho.adam (28)
ho.adam Creative Commons License 2010.08.11 0 0 28
Kicsit bánom, hogy lecsúsztam San Fransiscóról, de tény hogy Szingapúr a legkecsegtetőbb célállomás.. én is nagyon vágyom keletre, jó lenne megnyerni az utat!
Engem nagyon érdekelne az ottani élet, nem tudom abból mennyit láthat a nyertes, vagy csak az előre lefixált programok látogatásából áll-e majd az út.. hát remélem nem, és a kelet valódi ízét is megtapasztalhatjuk.. megtapasztalhatom ;) hehe
nandika87 Creative Commons License 2010.08.11 0 0 27
Nem értem, hogy miért problémáztok a kutyákkal és macskákkal :D
Én egyébként is olyan vagyok, hogy nem a túristáknak szánt részeket szeretem megtapasztalni, hanem elvegyülni a helyiek között és a legkisebb utcákba is benézni. Amelyik piacon sok a helyi, ott biztos, hogy jó dolgokhoz lehet hozzájtuni, akár megkóstolni is a helyi dolgokat :)
Bár van negatív tapasztalatom, de azért merész vagyok, és megkóstolok mindent :)
Előzmény: ZillionPro (26)
ZillionPro Creative Commons License 2010.08.11 0 0 26
Én nagyon örülnék neki ha megnyerném az utazást, mivel egy hihetetlen bulin vehetnék részt és még szerintem a városba is meg lehet majd nézni a látnivalókat. A kajákról én is csak jó dolgokat hallottam és szerintem is hülyeség ezek a kutyás illetve macskás dolgok. Az biztos, ha valaki kijut akkor egy eszméletlenül jót bulizhat, ami csak 1 kód beírásába kerül és még a szállás és az ellátás is magas színvonalú lesz mivel egy ekkora cég nem engedheti meg magának, hogy a győztes ne legyen 100%osan megelégedve mindennel.
hagymáslevente Creative Commons License 2010.08.05 0 0 25
Azért tetszik nekem is ez az egész, mert szerintem a látnivalókon kívül még mehettek is különböző helyekre, ahol megtapasztalhatod az ottani ízvilágot ..
(Ahogy lejjebb is írták ehetsz finom kutyát... :DD)
Viccet félretéve tényleg , csak reménykedem h mázlim lesz, mert ilyen helyre menni és ilyen tapasztalatot szerezni nem lehet mindig..
Előzmény: magyardenes5 (24)
magyardenes5 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 24
igazság szerint én már voltam kint és nagyon-nagyon szimpatikus volt az egész közeg meg minden.érdemes kijutni akár külön is, bár tény,hogy egy ilyen korrekt kis játék alkalmával nyerni valami lehetőséget, az még sokkal sokkal jobb történet lenne.
Előzmény: freeplay21 (21)
poppadom Creative Commons License 2010.08.04 0 0 23
Sziasztok! Szingapúri dollárt vennék.
Voda ötszáz-5459 vagy latzie kukac gmail pont com
Csucsubi Creative Commons License 2010.08.02 0 0 22
Zebra, krokodil és zsiráf???? És ehhez a WWF-nek nem volt egy két szava?

Amúgy Szingapúrban nagyon jó kajákat adnak, rengeteg finom receptet találtam ott, mivel már volt szerencsém kijutni oda egyszer. Szóval ez a kutyás sztori meg stb, szerintem csak kitaláció.
Előzmény: freeplay21 (21)
freeplay21 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 21
A strucc azért annyira nem egzotikus, felénk van még strucc farm is. Egy tojásából egy jó nagy rántotta jön ki , nagyon durva :)
Egy főzős műsorban múltkor kipróbáltak különböző extrém húsokat(zebra, krokodil, zsiráf) , de mindegyiket elég rossznak ítélték meg :D

Szingapúrról én is sok jót hallottam, jó lenne egyszer kijutni és ha ez úgy jönne össze, hogy sörözök és ez miatt nyerek az lenne a legjobb :)
Előzmény: hagymáslevente (20)
hagymáslevente Creative Commons License 2010.08.02 0 0 20
Sikerült megragadni a lényeget, de amugy ha kinn ennél itthon miért nem, azonkívül hogy itthon "elvileg" nem lehet kapni... Mondjuk én ami hús abból jöhet minden,kiprobálnám..

Eddig csak ami "egzotikusabb" strucc, meg cápa húst sikerült fogyasztanom a strucc meglehetősen finom :)

Előzmény: MartonkaFull (19)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.08.02 0 0 19
Az igen igazából én szingapúrról nem sokat hallottam leginkább nem sok jót, de ettől függetlenül egyszer nagyon szívesen elmennék oda is mint mindenhova, hisz a kultúra már önmagában szerintem megéri! Meg az ételek ,azt hallottam hogy kutyát meg mindent megesznek, na én szívesen megkóstolnám, persze nem úgy hogy tudom hogy milyen fajta volt meg hogy na ő a kis Bogáncs fogyaszd egészséggel de hogy kikérek az adatlapról valamit megeszem ez fontos hogy először megegyem és utána közlik hogy kutya volt. Egyszer mindent ki kell próbálni... Persze idehaza semmiképpen nem ennék! De kinnt másabb, meg igazából szerintem ott is inkább fűszeresen eszik az ételeket, mint Kínában vagy Indiában, úgy meg a hús íze majd nem hogy mellékes, hisz a fűszerek adják az ízét!
Ez meg hogy egy körséta sok szórakozóhelyre meg étterembe ez lenne az igazi paradicsom! Szépek vagyis egzotikusak a lányok is :) Tehát biztos szép és izgalmas bulizós egy este lenne!!! Csak megnyerni nem fogom tudom, de azért jó volt belegondolni, azt meg csak szabad nem! Majd kimegyek saját erőből :D
Előzmény: Ottóka25 (18)
Ottóka25 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 18
hűha..akkor nagyon rmeélem, hogy az egyik kedvenc klubom benne van ebben a sorozatban..mert egy barátom mesélt egy kegyetlen szingapúri hip hop és rnb clubról a Butter Factoryről. de azt hiszem baromira nem lesz nehéz dolga válogatni a nyertesnke, ugyanis több mint 100 klub van Szingapúrban, ahol azért el lehet menni szórakozgatni.nagyon fogom irigyelni azt aki megnyeri, de azért egy-két sanszot magamnak is megadok.
Előzmény: bitmapwomen (16)
hagymáslevente Creative Commons License 2010.07.21 0 0 17
Mire lennél még kiváncsi részletes programra? Szerintem első ízben ebben benne van minden, amit tudnod, kell hogy belefér e neked, hogy ha adott esetben megnyered el tudsz e menni..

Mindenesetre én szívesen mennék, kicsit úgy hangzik mint valami igényesebb kocsmatúra a szó pozitív értelmében.. :)
Előzmény: bitmapwomen (16)
bitmapwomen Creative Commons License 2010.07.21 0 0 16
most ezt nem mondanám, hogy egy sorozatnak a része, szerintem csak kiválasztották a heineken marketingesei ezt meg még egy párat, hogy a soundot támogassák. :)
a szingapúri állomásról viszont még semmit sem tudni, a honlapjukon csak annyi van, hogy szingapúrban végig visznek az éttermekben, bárokban ahol all-exclusive lesz minden. :D *.*
Előzmény: trancesound (15)
trancesound Creative Commons License 2010.07.13 0 0 15
Több lesz a "külföldi" ez biztos! :D
Viszont nem tudtam hogy a sound egy ilyen világméretű sorozatnak az állomása :o
Durva. Mondjuk ha soundos előadókat tekintjük, simán megvan a világszínvonal
Előzmény: Ottóka25 (14)
Ottóka25 Creative Commons License 2010.07.13 0 0 14
azért én azt hiszem, hogy ez a szingapúri rendezvény egy kicsit sokkal durvább lesz, mint a sound volt.de az mondjuk teljesen komoly, hogy ez a Heineken világ körüli turnéja egyik állomása, és ha az egészet nézzük, azért elég durva, hogy a balaton sound is ilyen komoly turnésorozat egyik állomása..nagy siker ez nekünk..
Előzmény: hagymáslevente (13)
hagymáslevente Creative Commons License 2010.07.13 0 0 13
Gondolom, ha kimennél, akkor esetleg tudsz is valamit a fellépőkről ,nem? Mert keresve se találom, de lehet én vagyok az alul képzett :) Amugy meg most jöttem meg balatonsoundról és csatlakozom ahhoz, hogyha legalább olyan lesz mint a sound akkor mindenképp érdemes lesz ellátogatni oda, mert kegyetlen jó volt :)
Előzmény: Lelouch (11)
cserepbarbi Creative Commons License 2010.07.07 0 0 12
Azért egy hetet szívesen kihagynék a suliból egy ilyen miatt:D A nevéből leszűrhető dolgokon kívül és sem sokat találtam róla sajna. De ha legalább akkora fesztiválról van szó, mint a Balaton Sound, akkor nem lehet túl nagy melléfogás:D
Előzmény: Lelouch (11)
Lelouch Creative Commons License 2010.07.07 0 0 11
Bár én ezt itthonról olvastam, annyit tudok róla, hogy ez egy hatalmas zenei fesztivál, amely ott kerül megrendezésre, és a heineken a fő támogatója (ugy mint a balaton soundnak) és minden kétséget kizáróan ez a fesztiválok gyöngye. Ja és kimennék rá szívesen, de novemberben lesz amikor már nekem suli van javában, ja meg szingapur nincs közel :)
hastetheday Creative Commons License 2010.07.07 0 0 10
Ha valaki ott Szingapúrban olvassa ezt, vagy akárki aki ismeri tudna pár infót dobni az ott megrendezendő Heineken VIP Music Experience -ről? Hosszú lenne leírni, hogy miért érdekel, a lényeg, hogy egy fikarcnyi infót sem találok róla. :S :)
Előzmény: Pandus (9)
Pandus Creative Commons License 2008.05.29 0 0 9
Á, már látom is, miért: nem az Utazás fórumban van. Törzsasztalon ki a fene keresné?
Előzmény: Pandus (8)
Pandus Creative Commons License 2008.05.29 0 0 8
Milyen érdekes ez a topik, mindenki kérdez, senki sem válaszol. Én azt kérdeztem volna - de látom, nincs kitől -, hogy van-e ott egyáltalán valami a Rafflesen kívül, amit érdemes megnézni, hétfőn utazom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!