Keresés

Részletes keresés

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2005.01.23 0 0 7
Most kicsit off leszek, de Stoiber már megint hasraesett, ugyanúgy mint a legutóbbi duellumban, amikor spontán módon igyekezett frisch- nek mutatni magát és felvágtatott a szinpadra.
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.08.26 0 0 6
"...Két hét múlva lesz a második vita. SZVSZ még ennél is unalmasabb lesz..."

Maybrit Illnerrel unalmas? Attól nem félek, az első mellébeszélésnél hümmögni fog, a másodiknál meg majd beszól valamit.

Előzmény: morbiczer (5)
morbiczer Creative Commons License 2002.08.25 0 0 5
Na, olyat én utoljára valamikor 88-ban láttam, de asszem akkor még a ZDF-en nyomták.

Szóval elég uncsi volt. Az elemzők mind kiemelték, hogy "Jé, Stoibert megtanították beszélni", Schrödernek nem sikerült érvényesítenie (vélt vagy valós) jobb beszélőkéjét.

Stoiber egyfolytában a munkanélküliséget nyomta (érthetően), volt szó Irakról, meg ugye főleg az árvízről. Schröder tagadta, hogy ő valaha a PDS-szel (sokadszorra), amit Stoiber persze nem hitt el (még jó, hogy). Bla-bla, semmi érdekes. (Ja, Stoiber diszkréten riogatott, hogy az EU csatlakozás után milyen nagy bevándorlóáradat várható, de szerencsére Magyarországot nem említette névszerint, csak a lengyeleket, a cseheket és a csehszlovákokat.)

Két hét múlva lesz a második vita. SZVSZ még ennél is unalmasabb lesz, mert minden fontos kérdést érintettek most. Két hét múlva ugyanezt elmondják újra? Na majd meglátjuk.

Előzmény: HanG99 (4)
HanG99 Creative Commons License 2002.08.25 0 0 4
Engem érdekelt volna, de mivel nálunk demokrácia van, leszavaztak, kitekerték a távirányítót a kezemből és az ARD-n Traumschiff-et néztek :((
Mesélj valamit, mennyire volt riposztozó a Schröder?
Előzmény: morbiczer (3)
morbiczer Creative Commons License 2002.08.25 0 0 3
Aha, uncsi volt. Én végig néztem, de sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy végigkommentáljam itt.
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.08.25 0 0 2
Most már kezd érdekes lenni, de úgy látom, ez itt a kutyát sem érdekli.
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.08.25 0 0 1
Ez nem is vita, inkább két párhuzamos interjú.
Előzmény: Ilja Iljics (0)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.08.25 0 0 0
Eddig unalmas. Közönséggel jobb lett volna, így mindenki teljesen fapofa.
Előzmény: morbiczer (-)
morbiczer Creative Commons License 2002.08.25 0 0 topiknyitó
Pár percen belül kezdődik a (német) RTL-en és a SAT1-en a Schröder-Stoiber TV-vita. Hátha érdekel valakit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!