Most kicsit off leszek, de Stoiber már megint hasraesett, ugyanúgy mint a legutóbbi duellumban, amikor spontán módon igyekezett frisch- nek mutatni magát és felvágtatott a szinpadra.
Na, olyat én utoljára valamikor 88-ban láttam, de asszem akkor még a ZDF-en nyomták.
Szóval elég uncsi volt. Az elemzők mind kiemelték, hogy "Jé, Stoibert megtanították beszélni", Schrödernek nem sikerült érvényesítenie (vélt vagy valós) jobb beszélőkéjét.
Stoiber egyfolytában a munkanélküliséget nyomta (érthetően), volt szó Irakról, meg ugye főleg az árvízről. Schröder tagadta, hogy ő valaha a PDS-szel (sokadszorra), amit Stoiber persze nem hitt el (még jó, hogy). Bla-bla, semmi érdekes. (Ja, Stoiber diszkréten riogatott, hogy az EU csatlakozás után milyen nagy bevándorlóáradat várható, de szerencsére Magyarországot nem említette névszerint, csak a lengyeleket, a cseheket és a csehszlovákokat.)
Két hét múlva lesz a második vita. SZVSZ még ennél is unalmasabb lesz, mert minden fontos kérdést érintettek most. Két hét múlva ugyanezt elmondják újra? Na majd meglátjuk.
Engem érdekelt volna, de mivel nálunk demokrácia van, leszavaztak, kitekerték a távirányítót a kezemből és az ARD-n Traumschiff-et néztek :((
Mesélj valamit, mennyire volt riposztozó a Schröder?