Keresés

Részletes keresés

Amocsok Creative Commons License 2002.08.23 0 0 11
pvc pártot alapított?
Sürgős információt kérek!
Belépnék, ha megfelelnék.
Előzmény: Andy Capp (9)
minderbinder Creative Commons License 2002.08.23 0 0 10
Mi van? Es foleg hogy jon ide Sikula. Megjegyzem, hogy annak idejen Sikula kacsalabon forgo hortobagyi kastelyarol szolt a fama, amikor meg kiment a nagytekintetu vizsgalobizottsag a Hortobagyra nem talatak sehol a kastelyt csak egy szokvany hetvegi hazat. Akkor szakadt el ha jol emlekszem Szabo Lukacs ajkairol az a sohaj, hogy es mi ebbol csinaltunk palavert?
Előzmény: Andy Capp (6)
Andy Capp Creative Commons License 2002.08.22 0 0 9
Már majdnem beírtam az X-et.
A bolsewik part tasnadi/d209-es tagozata koszoni neked a lyo szandekot, de uzenik, hogy itt nem lehet ralyuk szawazni; a topic cim felrewezetett teged salynos. Warly tehat turelemmel! A (pwc)part malyd szolit teged is elwtars!:)))) Addig is kuzgy towabb a naci imperilista cionista ugynokok ellen!
Előzmény: Amocsok (8)
Amocsok Creative Commons License 2002.08.22 0 0 8
Már majdnem beírtam az X-et.
Még jó, hogy beleolvastam.
Topmast Point 1 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 7
Igaz a hir, hogy ezutan a walasztas utan felszamollyak az szdsz-t Hajdu-Biharban?:)))

Igaz lehet, en is ugy hallottam. :-)))

Előzmény: Andy Capp (6)
Andy Capp Creative Commons License 2002.08.22 0 0 6
Ha reszletezned! Peldaul Kadar melyik korszakara gondolsz.
Megkeresed pwc elwtarsat. Elwisz kedwenc lewaine lyuhasz paca elwtarsnolyehez (lyonewu mszp/mszmps kepwiselono, tudod, recently az elwtarsatok). Az meg elmongya neked, hogy melyik korszakara lehet itt gondolni. Teszem azt arra, amikor o wolt a megyei kisztitkar, sikula meg a megyei parttitkar, meggyo meg a kb-ben csinalta nekunk a fincsit:))))

Ps. Igaz a hir, hogy ezutan a walasztas utan felszamollyak az szdsz-t Hajdu-Biharban?:)))

Előzmény: minderbinder (5)
minderbinder Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5
"Sajnos a Kádár rendszer és a jelenlegi magyar kormány között jóval több párhuzam van..."

Ha reszletezned! Peldaul Kadar melyik korszakara gondolsz.

Egyebkent meg ha igy is van, azert megiscsak van nemi elorelepes a korabbi kormany bolseViki gyakorlatahoz kepest.

Előzmény: FrédY (1)
minderbinder Creative Commons License 2002.08.22 0 0 4
Igazad van, eggyel kevesebb a 'z'. Bocs!!
Előzmény: kovacs zoli (0)
Topmast Point 1 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 3
Lemaradtal egy brosuraval. Nezd meg a postaladadat.
Előzmény: minderbinder (-)
Andy Capp Creative Commons License 2002.08.22 0 0 2
Szerintem tippet akarnak adni a szdsz-nek. Az ui. mindig azon bukik meg, hogy kiderul, hogy kik a taglyai/lyeloltyei (meg a papak, mamak, nagynenik, nagybacsik:). Az idealis szdszes walasztasi plakaton nincs kep:) (Wagy csak egy nagy szingularitas wan. Lyo, tudom, ehhez butacska wagy...)
FrédY Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1
Kedves minderbinder!

Az előző (áprilisi) kampáyn során Te minden szóróanyagon, plakáton olvastad pl az MSZP-s jelölt életrajzát, eddigi eredményeit??? (MSZp helyett írhattam volna bármely más pártot is)

Itt egyszerűen arról van szó, hogy EZ a szóróanyag, ami a kezedbe került, még csak azt a célt szolgálja, hoyg megismerd az adott jelölt arcát, nevét, és tudatosuljon benned, hoyg melyik párthoz tartozik. Még nagyon a kampány elején tartunk, a későbbiek során nyilván sor kerül majd a részletesebb bemutatásra is. Ez egy egyszerű reklámfogás, egy felépített kampány első momentuma, amelyet majd továbbiak követnek.

A kereskedelmi reklámok között is láthattál már számtalan olyan kampányt, amelynek első megjelenései egy egyszerű szlogen, márkanév, vagy kép bevillantásából álltak, és gőzöd nem volt, hoyg mi is lehet az. Aztán a kampány későbbi fázisaiban nyilván mindere féyn derül.

Itt csupán erről van szó, nem többről. De ha esetleg nem lenne igazam, és a későbbiekben sem kerülnének elő olyan szóróanyagok és reklámok, amelyek részletesebben bemutatják a jelöltet, akkor is csupán egy rosszul felépített kampányról lenne szó. SZVSZ butaság ebből a Kádár rendszerre asszociálni, és párhuzamot vonni a Fidesz és a kommunizmus között. Sajnos a Kádár rendszer és a jelenlegi magyar kormány között jóval több párhuzam van...

kovacs zoli Creative Commons License 2002.08.22 0 0 0
Örülj neki, ilyen bénán csinálják, majd megbuknak jól és jöhet a tejjel-mézzel folyó...

Egyébként a topikcímet elrontottad.

minderbinder Creative Commons License 2002.08.22 0 0 topiknyitó
A Fidesz megkezdte Debrecenben a valasztasi kampanyat, es amint az varhato volt az egeszet Kosa polgarmesterre epiti. A Fidesz altal terjesztett szorolapok azert eleg erdekes kerdeseket vetnek fel.

Az egyik oldalon Kosa lathato es felsorolja az elmult negy ev altala fontosnak tartott eredmenyeit. Ertelemszeruen az arnyoldalrol nincs szo a szovegben es nehany csusztatas is talalhato benne, de ez, amint mondani szoktak, meg belefer. Legfeljebb nem ert vele egyet az ember, vagy vitatja a dolgokat.

A szorolap masik oldala az, ami meghokkento. Azon az oldalon van egy kep, egy nev meg az, hogy szavazz a Fidesz-MDF jeloltjere. Ket korzet szorolapjat is lattam mar. Az egyiken egy fiatal gyereg bazsajog. Ha nem valasztasi szorolapon lenne a kepe olyan 14-15 evesnek gondolna az ember. A masikon meg egy Pozsgayhoz hasonlo pofa lathato.

Nev, fenykep, felszolitas es semmi mas.

Pont ugy mint a kadari idokben, amikor a part vagy a Hazafias Nepfront megadott egy kozos nevet es vagy a part vagy a Nepfront jeloltjere szavaztal. Esetleg egyikre se, de azt megjegyeztek. Minden esetre semmi kozod nem volt ahhoz, hogy ki a jelolt, mit csinalt, mit kepvisel stb.

Kerdeseim:

1. Nem illene-e a valasztot megtisztelni azzal, hogy par sorban bemutatjak jeloltjeiket?

2. Azt jelenti-e ez, hogy a Fidesz szerint vagy koveted a part szavat es a demokratikus centralizmus jegyeben tudomasul veszed, hogy a bolcs vezerek csak bolcsen valaszthattak ki a jeloltet, vagy nem szavazod meg a part emberet es orokre kiiratkozol a polgari vilagbol?

3. Ti szavaznatok-e egy olyan jeloltre, akirol azt sem tudjatok, hogy ki fia-borja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!