hehe, a munkaspart honlapjan mintha mar lattam volna egy ilyen tizenket pontot... mondanom sem kell, kishijan rekeszizomgorcsben kellett beszallitani az ugyeletre. az egyik pont vmi olyasmi volt, hogy koveteljuk a kapitalizmus azonnali eltorleset... :)))))
A megboldogult Milleniumi Sáskajáróban voltak qrva jók az olvasói levelek: a benyalós ("még küldjenek 50 példányt, annyira tetszik ez a páratlan újság"), és a köcsög utálkozó ("ne küldjenek, úgyis megeszem a postaládákból") típus, tutira kamu volt mind. Kedvencem volt a 11 éves kisfiú, aki megköszöni a kormánynak a családi adókedvezményt :)) Mind bűzlött a kamutól, mint a bravo szex-levelezése :)
nekem még sose sikerült...Abban reménykedtem más megteszi.De különben nem konkrétan erről az olvasói levélról szeretném ha beszélnénk hanem hogy hol a határ az olvasói leveleknél..biztos ti is találkoztatok már olyan vérlázitóan ostoba olvasói levelekkel hogy felment bennetek a pumpa.Nem?
azt mindenki mondhatja hogy lerabolták.Szerintem meg horn alatt a privatizációval..Most is lesz itt rablás,nyugi.De bizonyitani is kell.Se te se én nem volt ott hogy ne vádaskodj.nem kell mindent elhinni.
Könyvtár...? ne dicsekedj.
Egyébként akik azt kérik, hogy az elmúlt négy év politikusai közül azokat, akik lerabolták az országot rács mögé kerüljenek, azokat mind el kellene küldeni - de kötelezően! - valamelyik polgári ökörkörbe. Ott majd átprogramozzák őket.
Nem vagyok olyan beszükült mint egyesek akik olvasatlanul szidják a jobboldali lapokat.Én Népszabadságot és 168 órát is olvasok.Jó képben lenni,mit hordanak össze.
Az ujságot a könyvtárban olvastam igy szü szerint nem tudom idézni de a kormányt sürgette hogy tegyen valamit a rádióban,tévébengrasszáló nácik és náci ujságok ellen.Felsorolta a Magyar Nemzetet,a Demokratát És a Fórumot,követelte hogy egy csomó elmult négY évben tevékenykedö személy kerüljön végre rács mögé meg hogy szünjön meg az émelyitő klerikális,vallásos müsorok áradta stb,stb
Az ujságok levelezési rovata a legepeömlésesebb része.Ezt már megszoktam.De a mai Népszavában egy különösen kirivó levelwet olvastam a szélsőbaloldali Csákány György tollából.12 jogos kérdés a cime.Hihetetlen butaság,elfogultság és gyülölet fröcskölt ki a tollából.Ennek kapcsán szeretném ha megbeszélnénk hol van az a határ amit még elbir a nyomdafesték?Van még ilyen egyáltalán?És hol van ilyenkor a szerkesztő?Hogy lehet ilyen förmedvényt leközölni?