Keresés

Részletes keresés

gárfild Creative Commons License 2002.08.31 0 0 16
lehet hogy ez is az a 12 pont volt?
Előzmény: phreek (15)
phreek Creative Commons License 2002.08.31 0 0 15
hehe, a munkaspart honlapjan mintha mar lattam volna egy ilyen tizenket pontot... mondanom sem kell, kishijan rekeszizomgorcsben kellett beszallitani az ugyeletre. az egyik pont vmi olyasmi volt, hogy koveteljuk a kapitalizmus azonnali eltorleset... :)))))
gárfild Creative Commons License 2002.08.31 0 0 14
Ha egy levél nincs teljes névvel alá irva az télleg gyanus.Még ha alá van sem biztos..
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.31 0 0 13
<kicsit off>

A megboldogult Milleniumi Sáskajáróban voltak qrva jók az olvasói levelek: a benyalós ("még küldjenek 50 példányt, annyira tetszik ez a páratlan újság"), és a köcsög utálkozó ("ne küldjenek, úgyis megeszem a postaládákból") típus, tutira kamu volt mind. Kedvencem volt a 11 éves kisfiú, aki megköszöni a kormánynak a családi adókedvezményt :)) Mind bűzlött a kamutól, mint a bravo szex-levelezése :)

</kicsit off>

Előzmény: gárfild (-)
gárfild Creative Commons License 2002.08.31 0 0 12
Ugy látszik rajtam kivul nem olvasta senki...:-(
Előzmény: MetaCode (11)
MetaCode Creative Commons License 2002.08.23 0 0 11
Nahát!!!!:-)

Télleg jó lenne látni miről is szól.

Előzmény: gárfild (9)
andrej11 Creative Commons License 2002.08.23 0 0 10
Na látdo, ezért ne olvass Népszavát...
gárfild Creative Commons License 2002.08.23 0 0 9
Szóljatok már hozzá!!!!!!!!!!!
Előzmény: gárfild (8)
gárfild Creative Commons License 2002.08.22 0 0 8
Senki nem szól hozzá?
gárfild Creative Commons License 2002.08.22 0 0 7
nekem még sose sikerült...Abban reménykedtem más megteszi.De különben nem konkrétan erről az olvasói levélról szeretném ha beszélnénk hanem hogy hol a határ az olvasói leveleknél..biztos ti is találkoztatok már olyan vérlázitóan ostoba olvasói levelekkel hogy felment bennetek a pumpa.Nem?
Előzmény: kaanga (5)
gárfild Creative Commons License 2002.08.22 0 0 6
azt mindenki mondhatja hogy lerabolták.Szerintem meg horn alatt a privatizációval..Most is lesz itt rablás,nyugi.De bizonyitani is kell.Se te se én nem volt ott hogy ne vádaskodj.nem kell mindent elhinni.
Előzmény: Ormossy (4)
kaanga Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5
Nem tudnád bemásolni, vagy linkelni a cikket?

kaanga

Ormossy Creative Commons License 2002.08.22 0 0 4
Könyvtár...? ne dicsekedj.
Egyébként akik azt kérik, hogy az elmúlt négy év politikusai közül azokat, akik lerabolták az országot rács mögé kerüljenek, azokat mind el kellene küldeni - de kötelezően! - valamelyik polgári ökörkörbe. Ott majd átprogramozzák őket.
Előzmény: gárfild (2)
gárfild Creative Commons License 2002.08.22 0 0 3
Nem vagyok olyan beszükült mint egyesek akik olvasatlanul szidják a jobboldali lapokat.Én Népszabadságot és 168 órát is olvasok.Jó képben lenni,mit hordanak össze.
Előzmény: Kalahari (1)
gárfild Creative Commons License 2002.08.22 0 0 2
Az ujságot a könyvtárban olvastam igy szü szerint nem tudom idézni de a kormányt sürgette hogy tegyen valamit a rádióban,tévébengrasszáló nácik és náci ujságok ellen.Felsorolta a Magyar Nemzetet,a Demokratát És a Fórumot,követelte hogy egy csomó elmult négY évben tevékenykedö személy kerüljön végre rács mögé meg hogy szünjön meg az émelyitő klerikális,vallásos müsorok áradta stb,stb
Előzmény: Törölt nick (0)
Kalahari Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1
Úgy kell neked! Minek olvasol Népszavát??
Olvassál Agyar Nemzetet, abban a szerkesztőség álláspontja üti meg ezt a szintet.

gárfild Creative Commons License 2002.08.22 0 0 topiknyitó
Az ujságok levelezési rovata a legepeömlésesebb része.Ezt már megszoktam.De a mai Népszavában egy különösen kirivó levelwet olvastam a szélsőbaloldali Csákány György tollából.12 jogos kérdés a cime.Hihetetlen butaság,elfogultság és gyülölet fröcskölt ki a tollából.Ennek kapcsán szeretném ha megbeszélnénk hol van az a határ amit még elbir a nyomdafesték?Van még ilyen egyáltalán?És hol van ilyenkor a szerkesztő?Hogy lehet ilyen förmedvényt leközölni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!