Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.11.03 0 0 20
Udv...

Hehe...Mivel nezzenek szembe...??
Hiszen erre alakult a fityesz kft,csak legfejjebb hosszabb idore szantak...No de sebaj,majd eledjak ezt is 1 utlevelnek,es beinditjak az unio kft-t...:)

pikirt...

Előzmény: Törölt nick (18)
Ormossy Creative Commons License 2002.11.03 0 0 19
Még most is úgy véled, hogy megkezdték a szembenézést, az elmúlt négy évvel?
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.07 0 0 18
Meggyőződésem, hogy a Fidesz-nek és prominenseinek csak akkor van esélye 2006-ban, ha őszintén szembenéznek az elmúlt négy évvel.

Na végre, megkezdték...

parabel Creative Commons License 2002.09.07 0 0 17
És nem is utoljára.
Előzmény: arkanoid (13)
Ormossy Creative Commons License 2002.09.07 0 0 16
Ezzel szemben viszont vannak olyan Ezüsthajós produkciók, amit be sem mutattak! (Viszont jó vastagon kifizettek.) Így aztán persze hogy a nézettségről beszélni sem lehet.
Előzmény: elemes (15)
elemes Creative Commons License 2002.09.07 0 0 15
Mendreczky nem menesztett hanem lemondott elnok.
Meneszteni a vonatokat szoktak a vasutasok.

A szokasos percenkenti koltsegeknek valoban a felebol keszit musort a HF. Az elkeszult musor nezettsege viszont a beka feneket verdesi, es meg azt sem mondhatjuk, hogy "de legalabb magas kultura" mert ez a rodso ez sok minden volt csak az nem.

Előzmény: méregkeverő (1)
Osloi hős Creative Commons License 2002.09.07 0 0 14
Ehüm. Ez viszont szentesíti az Ezüst Film tevékenységét?
Előzmény: Ormossy (12)
arkanoid Creative Commons License 2002.09.07 0 0 13
Nem először.
Előzmény: Ormossy (12)
Ormossy Creative Commons License 2002.09.07 0 0 12
No ez is fennakadt egy kicsit a "jobbik urak" torkán...
Ormossy Creative Commons License 2002.08.22 0 0 11
Nyelvtanilag nem tudom. Tartalmilag szerintem azt, hogy az "általában elfogadott" prcdíjak feléért készítik a műsort. (Nem többszöröséért, mit a Happy End Ezüsthajó)
Előzmény: stranger123 (5)
qncogi Creative Commons License 2002.08.22 0 0 10
Egy kicsit szélesebb spektrumban (na?) is elemzgethetnéd az MTV eddigi költséggazdálkodását. Talán kezdhetnéd a székházukkal, ami már nincs is nekik.
Előzmény: sasad24 (4)
Ormossy Creative Commons License 2002.08.22 0 0 9
Mivel nem tudod milyen érdemi munkát végzett, miért írsz ilyet? Azért tipegett ott, mert műsorvezető a MTV-nél. És aki a MTV költségén külföldre megy, az ugye mind csak kiruccan kicsit az adófizetők költségére?
Előzmény: sasad24 (4)
transport Creative Commons License 2002.08.22 0 0 8
szerintem apu hamar leállítja a kislányt.

Ez a Medreczky már akkor - Orbán alatt - biztosítani akarta magát a másik oldalról is ??,,,

Előzmény: tata (6)
transport Creative Commons License 2002.08.22 0 0 7
gondolom, feláron, filmesül mondva.
tata Creative Commons License 2002.08.22 0 0 6
Hát lehet, hogy a nevelőapjától tanult beszélni, de azt hiszem elég egyértelmű így is: féláron dolgoztak.
stranger123 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5
"egy 100 perces műsort - 50 perces költségvetés alatt"

Ez meg mit jelent? Nyelvtanilag.

sasad24 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 4
Na ja srácok, az is puszta véletlen, hogy a lányzó a kétrészes jordán útifilm hátterében mindig ott tipegett. Nem tudom milyen érdemi munkát végzett, talán csak ki akart ruccanni kicsit az adófizetők költségére.
Tamás Creative Commons License 2002.08.22 0 0 3
Valahogy nekem is ez szúrt szemet rögtön... :-DDDD
Előzmény: Ormossy (-)
Ormossy Creative Commons License 2002.08.22 0 0 2
Lehet, hogy félreértettél. Én a FIDESZ beismerését vázoltam. Amelyben beismerik, hogy a Happy End és az Ezüsthajó kivételezett helyzetben volt az előző ciklus alatt.
Hozzászólásoddal Te is pont ezt erősítetted.
Köszönöm.
méregkeverő Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1
"Féligazság-nagy hazugság" (angol közmondás)

"Hallgattassék meg a másik fél is!" (jogi alapelv)

"Cégem a szerződést egy éve, még jóval a választások előtt kötötte a Fidesz által kinevezett Mendrecky Károly tévéelnökkel" - jelentette ki az Index kérdésére Tornóczky Anita. A miniszterelnök nevelt lánya szerint a Fidesz utalása a Happy End-ügyletekkel való párhuzamra nem elfogadható, mert a Happy Film csupán egyetlen szerződéssel készít egy 100 perces műsort - 50 perces költségvetés alatt. Tornóczky elmondta azt is, hogy a Névsor népszerűsége miatt még a menesztett elnök, Mendreczky Károly tett javaslatot a produkció gyakorítására, valamint felhívta a figyelmet arra, hogy a Roadshow-ban csupán műsorvezetőként működik közre, honoráriuma 50 ezer forint."

Részlet az INDEX cikkből (kiemelések tőlem)

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.22 0 0 0
Ez szívás :DDD
Előzmény: Ormossy (-)
Ormossy Creative Commons License 2002.08.22 0 0 topiknyitó
No most figyeljetek!
"A Fidesz szerint a korábban sokat kritizált Happy End- és Ezüsthajó-szerződésekhez hasonlóan most - az új kormánynak köszönhetően - a Happy Film Kft. került kivételezett helyzetbe a köztévénél."

Tehát, a Happy End és az Ezústhajó kft. a köztévénél kivételezett helyzetben volt - nyilatkozza a FIDESZ.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!