Hehe...Mivel nezzenek szembe...??
Hiszen erre alakult a fityesz kft,csak legfejjebb hosszabb idore szantak...No de sebaj,majd eledjak ezt is 1 utlevelnek,es beinditjak az unio kft-t...:)
Ezzel szemben viszont vannak olyan Ezüsthajós produkciók, amit be sem mutattak! (Viszont jó vastagon kifizettek.) Így aztán persze hogy a nézettségről beszélni sem lehet.
Mendreczky nem menesztett hanem lemondott elnok.
Meneszteni a vonatokat szoktak a vasutasok.
A szokasos percenkenti koltsegeknek valoban a felebol keszit musort a HF. Az elkeszult musor nezettsege viszont a beka feneket verdesi, es meg azt sem mondhatjuk, hogy "de legalabb magas kultura" mert ez a rodso ez sok minden volt csak az nem.
Nyelvtanilag nem tudom. Tartalmilag szerintem azt, hogy az "általában elfogadott" prcdíjak feléért készítik a műsort. (Nem többszöröséért, mit a Happy End Ezüsthajó)
Mivel nem tudod milyen érdemi munkát végzett, miért írsz ilyet? Azért tipegett ott, mert műsorvezető a MTV-nél. És aki a MTV költségén külföldre megy, az ugye mind csak kiruccan kicsit az adófizetők költségére?
Na ja srácok, az is puszta véletlen, hogy a lányzó a kétrészes jordán útifilm hátterében mindig ott tipegett. Nem tudom milyen érdemi munkát végzett, talán csak ki akart ruccanni kicsit az adófizetők költségére.
Lehet, hogy félreértettél. Én a FIDESZ beismerését vázoltam. Amelyben beismerik, hogy a Happy End és az Ezüsthajó kivételezett helyzetben volt az előző ciklus alatt.
Hozzászólásoddal Te is pont ezt erősítetted.
Köszönöm.
"Hallgattassék meg a másik fél is!" (jogi alapelv)
"Cégem a szerződést egy éve, még jóval a választások előtt kötötte a Fidesz által kinevezett Mendrecky Károly tévéelnökkel" - jelentette ki az Index kérdésére Tornóczky Anita. A miniszterelnök nevelt lánya szerint a Fidesz utalása a Happy End-ügyletekkel való párhuzamra nem elfogadható, mert a Happy Film csupán egyetlen szerződéssel készít egy 100 perces műsort - 50 perces költségvetés alatt. Tornóczky elmondta azt is, hogy a Névsor népszerűsége miatt még a menesztett elnök, Mendreczky Károly tett javaslatot a produkció gyakorítására, valamint felhívta a figyelmet arra, hogy a Roadshow-ban csupán műsorvezetőként működik közre, honoráriuma 50 ezer forint."
No most figyeljetek!
"A Fidesz szerint a korábban sokat kritizált Happy End- és Ezüsthajó-szerződésekhez hasonlóan most - az új kormánynak köszönhetően - a Happy Film Kft. került kivételezett helyzetbe a köztévénél."
Tehát, a Happy End és az Ezústhajó kft. a köztévénél kivételezett helyzetben volt - nyilatkozza a FIDESZ.