Keresés

Részletes keresés

Mölders Creative Commons License 2002.08.25 0 0 3
kösz a hozzászólásokat

üdv: Mölders

Foti Creative Commons License 2002.08.23 0 0 2
SágaSelyemSonka Creative Commons License 2002.08.23 0 0 1
Üdv Mölders!
Szerintem mindenképpen megéri a dolog, mert ennyiért sehol máshol nem kapsz korlátlan internet lehetőséget.
Viszont egyelőre elég amatőr a dolog szerintem. Most telepítettem egy gépre, hát ráment 1óra ügyfélszolgálati telefonálgatás, amire sikerült. A rendszer ugyanis még nincs rendesen kiépítve mindenhol, így nagy leterheltség esetén egész egyszerűen NEM fogad adatot. A küldött részben lehet hogy már 20kbitnél tart, a fogadott viszont csak 200BITnél toporog, tehát gyakorlatilag halott a dolog. Mondták, hogy próbálkozzak, ha kevésbé leterhelt a hálózat. Ennyit a korlátlan hozzáférésről... És szerintem ez a felhasználók számának növekedésével csak rosszabb lesz.
Összegezve: szerintem megéri a dolog, mert olcsó, de ne számíts arra, hogy tökéletesen is fog működni.
Az R600as vásárlásáról pedig: barátnőm is akart egy ilyet venni, és 29.900ért akarták adni neki (a reklámban ugye 9.900), mert a központban egy bizonyos "megbízhatósági" megítélésen megy át az újdonsült előfizető, és ha nincs állandó kereset, stb. ráteszik ezt a plusz 20ezret, amit majd hónapok múlva (állítólag) lebeszélhetsz.
Előzmény: Mölders (-)
gomboc-artur Creative Commons License 2002.08.22 0 0 0
Én használom ha olyanja van akkor 000 bps az átviteki sebesség ,de ha jó kedve van akkor eléri a 50-55 e bps-t
Mölders Creative Commons License 2002.08.22 0 0 topiknyitó
sziasztok

erősen gondolkodom egy R600+vodafone internetes előfizetés vásárlásán. van itt valaki, aki ilyet használ? milyenek a tapasztalatok?

üdv: Mölders

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!