Sziasztok!
Örülök hogy mindenkinek tetszenek ezek az alkotások. A művészt 1986 óta ismerem és tényleg jól tükrözi az énjét ez a témaválasztás és a kivitelezés.(Ráadásul a kedvenc zenéje ami alatt a művek készülnek a System of a Down.)
Jól választottatok mert nekem is ezek tetszenek a legjobban, persze ezen kívül a tarsolylemez és a predátor is. (A predátor már az én tulajdonomban van. Nagyon király.)Egyébként vannak még alkotások csak nincsenek róluk képek, de folyamatosan csinálom őket. A frissítésről informállak Benneteket.NMinden jót kíván Nektek:
Mp
Szia, nekem nagyon tetszenek. Látszik valami név a kereteken is...
Látom, érdeklik a tükrök, akármilyen formában, bármilyen üveggel :-)
Én kettőt választottam ki, az egyik az egyértelműségével, a másik a sokmindentbelelehetmagyarázniságával fogott meg. Tényleg, nincsenek a szobroknak címei?
Akkor most ideidézem őket, ha sikerül:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Szépek, nekem elsőre úgy tűnik hogy tényleg van bennük munka. Mondjuk a rovásírás (feltéve ha tényleg az) használatát nem értem. De a szobrok szépek és egyéniek. Én se füvezek és nekem is tetszik...
Kedves Index fórumosok!
Mondjatok má' véleményt légyszi ezekről az alkotásokról. Egy egész érdekes művész csinálja őket és nekem nagyon tetszenek, pedig egyáltalán nem füvezek vagy ilyesmi...
Ő így látja a dolgokat és ez nagyon jó.
Ha valakinek nem tetszenek, arra is kíváncsi vagyok hogy miért, de aránylag építő jellegű kritikákat várok. Nemsokára kiállítás is lesz, majd informállak Benneteket. Megtisztelő nullázásotokra várva:
Üdv
Mp
A cím: http://kep.tar.hu/szirup-21