Nekem csak azokkal wan bajom, akik nyíltan az MSzP (SzDSz?) mellett kampányoltak és a kormányalakítás óta is lelkesen csaholnak az új hatalom mellett )a legjobb példa erre Farkasházy)... Ilyen gyorsan meg kellett őket jutalmazni? Érezzék, hogy fontosak?
Walahogy erről az jut eszembe, amikor a fenék wisszanyal. ;]
Őket azért talán meg lehet magyarázni a közös múlttal. :-) De Bujtor, Selmeczi? Már írtam tegnap valahol, az a baj, hogy az ilyen "elismerések" a többiekét értékelik le.
Semmit nem kérek rajtad számon, csak azt mondom, hogy hülyeség kitüntetéseken kiakadni, az aktuális hatalom mindig a hozzá közel állókat részesíti előnyben, amíg ezek a szakmai teljesítményük alapján megérdemlik, addig ezt le lehet nyelni. Farkasházy például már sokak torkán fennakad. A PBK meg úgy jön ide, hogy tavaly és azelőtt a tagok nagy részét kitüntette Orbán.
egyetlen egyszer sem kifogasoltam kallai ferenc, garas dezso stb kitunteteset vagy keveselltem volna a PBK tagjait a kituntetettek kozott, ti azonban ezt keritek rajtam szamon.
mint irtam, keves olyan nev van, amely onmagaban szemet szur, de pl. teddy ezek koze tartozik. a tobbiek onmagukban egy-egy fejcsovalas, de a teljes nevsor, mint irtam, egy idoutazas.
a teljeset neztem a nepszabadsagban.
volt apparatcsikok nagy letszamban.
modellfrissites: a divatjamult munka voros zaszlo erdemrend ezust fokozatat a koztarsasag kozepkeresztjere...
mindazonaltal erdekes momentum.
kulonosen, ha vegignezed a kituntetettek listajat.
keves olyan nev van, amely onmagaban hajmereszto.
de a nevsor egyben kesz idoutazas.
Augusztus 20.: Kitüntetést kaptak a koalíciónak kampányoló újságírók címmel, Barátok közt felcímmel jelent meg az Index címlapján az augusztus 20-ai kitüntetettekről szóló cikk.
Augusztus 21.: A nyitóoldalon mínuszos hír, a felcím eltűnt, a cím pedig "Kitüntetések augusztus 20-án"-ra wáltozott.