Keresés

Részletes keresés

Merlin05 Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7
Minden "komcsi" jelentkezzen be a HÁLÓZATBA !
Ez most A PÁRT érdeke.
Merlin05 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 6
csak ugy mint ludas matyi a döbröginek.
rinpoce Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5
Azér, én remélem, hogy fizetnek is!
Előzmény: Merlin05 (4)
Merlin05 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4
legyetek résen !
ez itt a hálózat csapdája.
Merlin05 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 3
felhasználó nevének és jelszavának ellen?rzése.
amikor ezt olvasod már tudjuk.
üdv a hálóban.
Salétrom Creative Commons License 2002.08.21 0 0 2
Bejelentkezés a hálózatba?

fidesz@fidesz.hu

Merlin05 Creative Commons License 2002.08.21 0 0 1
Szép jó estét kívánok Önnek, habár ennek bekövetkeztében nem vagyok egészen bizonyos... Tehát Ön az, aki idehívott? Fiatalnak látom,
egészséges testtel, ámde romlott lélekkel. Ne tegye magát nevetségessé. Most miért hátrál tőlem? Ne féljen...voltaképpen azért hívott ide, hogy beszélgessünk, nemdebár?Remélem az ellen nincs kifogása, hogy mindezt testközelből tegyük? Nem válaszol? Miért remeg? Még el sem kezdtük...
A bemutatkozás a részemről feleslegesnek tűnik, hiszen eme találkozás megszervezéséhez tudnia kellett a nevemet. Az Ön neve pedig teljesen érdektelen számomra.De hiszen izzad! Ha megengedi letörölném a batisztzsebkendőmmel eme zavaró cseppecskéket... Úgy látom, tásalgásunk kezd kissé egyoldalúvá válni.Eleddig nem közölte velem az óhaját, látja, ilyen savanyú az én létezésem: örökkön-örökké kérdésekkel ostromolnak, önkéntes adományokról csak elvétve hallani..Így kénytelen vagyok elvenni, ami engem illet.Ne haragudjon, de a legnagyobb fokú udvariatlanság, amit művel...Én szüntelenül erőlködöm, hogy fenntartsam eme kívül lapos társalgás vezérfonalát, maga pedig ádáz arckifejezéssel ront rám, egy keresztet lóbálva.Na...Most jól megnézheti magát. Úgy látom akad egy-két súlyosabb égési sebe. Sajnálatos módon le kell szögeznem, hogy eme utóbbi akcióját
alapul véve minden bizodalmamat elvesztettem Önben, így hát nem óhajtom fenntartani a nemkívánatos konverzációt...Mit óhajt tőlem?

Ui:esküszöm nem én írtam.
Ui1:ne hogymá a nyúl vigye a vadászpuskát.

szigetelőszalag Creative Commons License 2002.08.21 0 0 0
Annyira pedig nem j0.
Előzmény: Merlin05 (-)
Merlin05 Creative Commons License 2002.08.21 0 0 topiknyitó
Bejelentkezés a HÁLÓZATBA.

ezt írja ki a gép amikor a nettre csatlakozom.
vagyis minden nettező ügynök.
lehet bejelentkezni !

ui:ezen fél óráig röhögtem.
micsoda megvilágosodás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!