Miután a poros aranykeretes koronás Orbán portrékat raktárba kellett rakni, a személyzetis azt mondta, hogy mivel folt van a termek falán rakjuk fel Megyó képeket. Sokkal megnyugtatóbb.:-)
Akkor most hatalmas tévedés áldozata lettél. Nem nézek Csiga TV-t. Egyébként olyan fröcsögést, mint 98-ban volt, még nem láttam. (Megfigyelési botrány.)
Az árkok ásása jóval korábban keletkezett. Kb az óta, amikor az eszdéeszes elvtársak és a posztkommunista elvtársak házasságot kötöttek a médiaháború közepedte a Demokratikus Charta égisze alatt.
Ezt 1998-ra tenni kb a csigatévés hírértelmezős csúsztatások közepedte fogadható el - neked. Gondoltam nézd tovább a műsort, majd megmondják neked, hogy mekkora jó most a demokratikus közép kormánya alatt, mert végre megszabadultunk a náciktól.
Persze nyugodtan gondolkodhatnál is, de ehhez olvasni kellene. Sokat. Meg kellene érteni a másik oldalt, legalább egy kicsit.
Baj lehet, ha a postásnak kell mindezt megmondania. Bár kétségtelen, egy Pénzes Postásnak.
BoGar válaszát magamévá teszem és köszönöm.
Árkot (politikait) soha nem kívántam ásni. Ha mostanság kicsit többet kekeckedek, csupán azért, hogy polgárelvtársak is ráébredjenek, mennyire felesleges ez a nagy erőlködés.
Vállalom a romboló szerepet, de ennek a topicnak pl. mi értelme van?
Mit lehet itt megvitatni? (érdemlegeset)
Én le nem veszem Tolvaj Viktor elvtársét! A Nagy Testvér mindig figyel! Mit szólna a hálózat? A polgári nyugdíjaskoldus örsöm? Én tudom, visszajön még a kommunizmus: Vitya elvtárs élt, él és élni fog!
Hát, azért annyira nem magyaráztad el. Kicsit többet vártam volna.
És akkor most jobb, (pardon: bal) ha én meg azt mondom, hogy hallgasd a Vasárnapi Újságot, vagy a Lovas-Bayer beszélgetéseket?
Tessék mondani, itt az számít, hogy ki tud hülyébnél hülyébb képeket elővenni a fene tudja honnan, vagy ki tud nagyobb marhaságot írni?
És akkor annak van igaza?
Szerintem a film főhőse a képen éppen a kágébétől védi meg a learatott búzát, nehogy a galádak az IMF szerződésünket elszabotálják.
A magyarázó téeszelnök valami ilyet mondhat:
- Medgyessy elvtárs, engedje meg, hogy bemutassam a búzát, ebből van a kenyér, aminek ellopásával a kágébések megpróbálják megakadályozni az IMF csatlakozást. Tessék szíves lenni megvédeni a diverzáns ügynököktől!