Hornnal ugyanaz lenne a helyzet mind Mádllal. A fidesz-mdf támogatók utálkoznának miatta. Valaki mást kéne kitalálni, akkor is ha Horn alkalmas a posztra. Csak hogy mindenkinek megfeleljen az illető. Felesleges szítani az ellentéteket. Mádl egyébként mindezzel együtt alkalmatlanabbnak tűnik, mind szakmailag mind emberileg.
Tisztelettel megerősítem, hogy a leköszönt minisztereket, miniszerelnököket és államfőket akkori megszólításukon illetik ma is. Ez így illik, ezért ha megszólítják Borosst, Hornt, vagy Orbánt, akkor "miniszterelnök úr"-nak szólítják. Szerintem ez így rendben is van.
Kérném a topiccím átjavítását valami kevésbé brutálisra, mert a gyanútlan inexezőnek, meglátván-e topic címét, nagy esélyei vannak rémálmok álmodására.
én ameg azt árulom el neked, hogy a miniszterelnök megszólítás jár a leköszöntnek is, tehát cölöpgyulát miniszterelnöközheted ha akarod, de tudtommal közt. eln. még nem volt így az a megszólítás nem jár neki...
Azért egy pufidzsekis csak ne legyen már a III. Magyar Köztársaság elnöke...
"aki megfelelően tudja képviselni érdekeinket"
Ezt meg egyszerűen nem ismeri az alkotmány. Ugyanis a végrehajtó hatalommal (pl. érdekképviselet a tárgyalásokon) a kormány, illetve a kormányfő van felruházva. Ez nem prezidenciális demokrácia.
Remélem, van felső korhatár a közt. elnöki posztra. Ha nincs, javaslom a 70. életév betöltését. Igy H. Gy. a kora miatt eleve alkalmatlan lenne. (Meg persze másért is, de ezt itt minek részletezni)
Gyusz eftas jo eftas! Lyol all neki a pufalyka meg a gumibotos dobtaras kollekcio kiegeszito szereles! Hajra Gyuszika! Uszomedence megvan meg a villaban??