Teljesen elbeszélünk egymás mellett szerintem. Az MN-re ráfér egy új dizájn, nem kell védeni benne azt, ami szar. Egyáltalán nem mindegy, hogy hogy néz ki egy lap. A tartalomjegyzék vagy mi a címlap tetején kisebb betűkkel van szedve, mint a cikkek, és olyan betűtípussal, amiken nincsenek azok a kis farkincák, mint a cikkek betűiben. Ezeket nagyon nehéz olvasni pl. olvasószemüveges emberekenek. Én különben azt a lapot fogom olvasni, amelyiknek a legjobb a gazdasági része, ez biztos.
Láttam, hogyne. És még mindig nem értem, hogy a legértékesebb felületeken, a címlepon pl. mit keres az impresszum, mit keresnek rajta olyan 500 karakteres MTI-hírek, amelyeknek lusta volt a szerkesztőség utánajárni, és kicsit elmélyedni benne. Ha őket nem érdekelte, akkor engem mint olvasót miért érdekeljen. Rosszul van az egész lap megcsinálva, és kész. Ez így van. Olvasni meg nem szoktam, csak néha, nem engedhetem meg magamnak, hogy vacak újságokat olvassak, nekem a gazdasági rovat a lényeg, úgyhogy maradok a Népszabinál meg a Napinál. Bocs.
"de utána kéne lenni egy tisztességes gazdasági, kulturális, sport meg mittoménmilyen rovatnak, ami van a Hírlapban, a Népszabiban, de a MN-ben nincs."
Te figyi, ezek csak listaárak, nem? Nem jelentenek semmit, akárhányszázalékos kedvezmények lehetnek. Mondjuk sztem a MN-ben akkor lesz hirdetés, ha végre rendesen megírják az egészet. Oké, hogy az első 5 oldal jobbra húz, de utána kéne lenni egy tisztességes gazdasági, kulturális, sport meg mittoménmilyen rovatnak, ami van a Hírlapban, a Népszabiban, de a MN-ben nincs. Ezen kívül rondán is néz ki, ráférne egy jó dizájn. A Hírlap milyen jó néz ki pl.! A Népszabi mondjuk gáz, mert 5 darabra esik, ha kinyitom, de legalább szolíd, megbíható. A MN ezzel szemben ronda betűkkel van szedve, ódivatú, a tördelése is béna.
Jaj trampli elvtarsam, ezt mindenhova beirod? Azt hiszed, hogy csak a te cimed van meg a halozatnak? Kis buta vagy, mindenki meg fogja kapni nelkuled is, de ne farassz ezzel a kommunista hazaarulo propagandaval.
A mai napon kaptam egy e-mailt, mely arra kér, hogy amennyiben szavazatommal az MSZP-t kívánom támogatni, akkor küldjem el a kopogtato@1000.hu címre az elérhetőségemet. Nos én a mobilom számát el is küldtem, majd 15 perc múlva felhívott a helyi MSZP képviselőjelöltje és 1 óra múlva házhoz jött a kopogtató céduláért.
Hivatkozással pozitív tapasztalataimra, kérek minden baloldali szavazót és minden olyan igaz magyart akiknek elegük volt a nemzet megosztásán fáradozó politikai erőkből, küldje el bármilyen elérhetőségét a kopogtato@1000.hu címre, és ezt az üzenetet minél több címre juttassátok el!!!!
A megadott címre érkező leveleket egy MSZP aktivista olvassa és a kéréseket eljuttatja a lakóhelyhez illetékes képviselőjelölt kampány irodájába.
ja, és akkor a topik témájára válaszolva:
a népszabi bevétele kb. 7.522.000 forint,
a magyar nemzeté kb. 4.318.275 forint.
egy nyomott példányra jut:
népszabadság: 7.522.000/204.000 = 37 forint,
magyar nemzet: 4.318.275/96.000 = 44 forint.
szóval ha így nézzük, akkor a magyar nemzetnek nagyobb a bevétele a hirdetésekből, mert ezek szerint a népszabinak 44*204.000 = 8.976.000 forintnak kéne lennie, hogy utolérje az MN-t :DDD
mi a különbség az értékesített és a terjesztett között?
MN: a 120 ezer nyomott példányból 96 ezret adnak el (előfizetéssel együtt), 24 ezer a remittenda? és mi a 97 ezer? :P