Kedves wizes !
Olvastam már sok jegyzetedet.Most meg arról olvasok,hogy mit nem birsz.Hát nehéz sorsod lehet,mert együtt laksz magaddal.Bár lehet,hogy nincs igazam és nagyon is okos vagy,pusztán érdekeid miatt vagy támogatója egy magát baloldalinak valló,de a baloldali eszmerendszertől legalább annyira távollevő pártnak , mint amennyire távol volt elődja ,a rosszemláékű MSzMP.
Ha egy táblázatba kivetíted az alapvető baoldali értékeket és melléírod,hogy mennyire jellemzi ez a kormányzó koalició gyakorlati munkáját,akkor (ne valld be!) nagyon meg fogsz lepődni.Hátha még
prognosztizálod az álszociális intézkedések következményeit.
Valamint :arról szólt a kormányváltás, hogy üres a kassza.Ezután 5o nap alatt teljesítették a 100 napost.Miből a jóisten haragjából,ha tényleg üres volt a pénztár?Ugye tudod,hogy néhány hét alatt egy kormánynak nem lehetnek szabad eszközei.(még hitelből sem !)Hogy mi történt?December 5-én belopózott a Mikulás a házba ,elvitte a pénzt,és 6-án azon hozta az ajándékot. Luby,aki Gábor
Érvelj,ne anyázz !
Ja igen értem egy természeti katasztrófa kitelepítését mindenféle értelem és cél nélkül nácizással sározni be, hát ne haragudj, de itt nem én vagyok a hülye.