Keresés

Részletes keresés

Szi77 Creative Commons License 2022.04.22 0 0 8

Sziasztok,

A páromnak van fundamentánál gyerekre megkötött megtakarítási számlája 10Mftos 30%os megtakarítású. Lakásvásárlásra venné fel . Kérdésem mert sehol nem láttam milyen feltétek kellenek ahhoz h megkapja,mekkora jövedelem szükséges hozzá? Vagy ezekről hol található elérhető link ?

 

Eszter023 Creative Commons License 2009.04.06 0 0 6

Szia pruntyi2!

 

Anyumnak most járt le a fundája és ő 3 hónapon belül rendesen megkapta. Akkor lehetnek gondok, ha nem rendszeresen volt fizetve a megtakarítás. Akkor viszon át kell számolniuk, hogy melyik hónapra nem jár neked a támogatás. Ezt az államkincstár nagyon szigorúan ellenőrzi. Szóval nem biztos, hogy a funda hibája. Ha meg tényleg még mindig nem hutottál a oénzedhez hívd fel őket és zaklasd a közponotot nyugodtan, vagy írj panaszt.

 

Üdv

Előzmény: pruntyi2 (3)
Axióma Creative Commons License 2008.11.30 0 0 5
1. van masik - neked biztos jobban tetszo cimmel (Fundamenta - az idegek harca), az porog
2. tuti nem csak a sajat penzedhez akarsz hozzajutni, mert azt felmondassal kotelesek 90 napra kifizetni (3% kamattal), az nem huzodhat el semmiert (teszteltuk). Felteszem ahogy normalis, az allami tamogatast is szeretned. [Egyebkent ha elobb olvasod a szerzodesi felteteleket, akkor - felteve hogy azt jol ertem hogy a kolcsont tenyleg nem akarod -, akar felmondassal is hozzajuthattal volna, celertekszam vagy egyeb idohuzas nelkul, lakascelra alltammal! Mi is valojaban ezt csinaltuk.]
Előzmény: pruntyi2 (4)
pruntyi2 Creative Commons License 2008.11.30 0 0 4
Ja és sajnálom hogy abba maradt ez a topik mert biztos van az embereknek valós sérelmeik amit ki akarnak írni magukból.
Előzmény: mzsperx (2)
pruntyi2 Creative Commons License 2008.11.30 0 0 3
Jó neked mi augusztus óta nem jutunk a pénzünkhöz,mindég valami kifogássuk van.Most is azt mondják majd februárba,ez borzadály ember a saját pénzéhez sem tud jutni.De amikor szerződés kötésről van szó mindent ígérnek csak kösd meg.Pedig már semmit nem akarunk csak amit be fizettünk azt adják vissza.Azt hiszem mindenkit le beszélek majd aki szerződést akar kötni velük,mert pénzt vissza fizetni az nem akarodzik nekik.Röhej hogy az ember a lejárt idő után még 6-hónapot várjon a pénzére,pedig a szerződésben 3-hónap a türelmi idő.
Előzmény: mzsperx (2)
mzsperx Creative Commons License 2002.09.17 0 0 2
szept elején beadtuk a kérelmet, múlt héten a pénz már meg is érkezett az éppíttetőhöz. nem rossz... féltem, hogy tovább tart...
mzsperx Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1
Ma adtam (volna) be a kiutalási kérelmet.
Azt mondták, a jövő hónapban meg is lesz... de mondtak már két hónapot is!
Ami tanulság: a kedves telefonos ügyintéző aszonta, kell a kérelem (amit kiküldtek, vagy amit adnak az irodában), adásvételi szerződés másolata és a földhivatali bejegyzési kérelem érkeztetett bélyegzős formátumban. Ezekkel bebattyogtam, és közölték, hogy kell a tulajdoni lap is... szóval ne járjatok fölöslegesen, csak tulajdoni lappal menjetek!
Ha nem feleljtem el, baszámolo karról is, mikor utaltak végül!
mzsperx
laca bácsi Creative Commons License 2002.08.15 0 0 0
Pár hónapja olvastam át a Fundamenta "apróbetüs" részeit. Emlékeim szerint ha nem kell a kölcsönük, akkor kb. 1 hónap után. De rémlik még a futamidő közbeni felmondás is, de hogy ekkor milyen támogatást írnak jóvá nem tudom.
Szóval olvasd el az apróbetűst, ha nem kell a köcsönük, ha meg kell, sajnos ők diktálnak.
Foglalkozik már topic a lakástakarékpénztárakkal, nézz szét ott is!
Előzmény: elemes (-)
elemes Creative Commons License 2002.08.15 0 0 topiknyitó
van valami fortelya annak, hogy ne tartson fel evig, mire az ember hozzajut a megtakaritasaihoz?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!