Keresés

Részletes keresés

zizi Creative Commons License 2013.12.31 0 0 97

jelentem, még megvan a banya ;-)

dhrbikes Creative Commons License 2003.08.04 0 0 96
Ma felhívtam, erre közölte, hogy rengeteg dolga van és mostanában nem tudunk találkozni... Na ezt meg ki érti???? Én félre az egészet? :)) Aki azt mondja hogy a nők kiismerhetetlenek annak biztosan igaza van! Na sebaj, nem adom fel ilyen könnyen!!
dhrbikes Creative Commons License 2003.08.03 0 0 95
Ez esetünkben biztosan nem működik :))


nk1977 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 94
Szerintem az segít a legtöbbet, ha úgy teszünk (férfiak), mintha nem érdekel minket a nő. Engem is elhagyott a nejem, először próbálkoztam mindennel, majd feladtam, Ez viszont a hiúságát birizgálta. Aztán feltűnt egy új nő a láthatáron és akkor már ő küzdött értem.
Előzmény: dhrbikes (93)
dhrbikes Creative Commons License 2003.08.01 0 0 93
Halihó mindenkinek!
Nem egészen sikerült összehozni a dolgot, mert buliztunk és össze vissza mászkáltunk, de virág volt (egy szál) és nagyon örült neki:)) Majd legközelebb (jövő héten talán) megpróbálok meghittebb körülményeket teremteni, hogy tudjunk beszélgetni...
Parkoló Creative Commons License 2003.07.29 0 0 92
Kis csokor, három-öt darab.
Biztos tudod, hogy páratlan számút adj, kivéve, ha tíz szálat adsz.
A barátságról annyit, hogy egy bölcs francia azt mondta: Azt válaszd társadnak, akit barátodnak is választanál.

Még egy drukker.

Előzmény: dhrbikes (90)
pasa_ Creative Commons License 2003.07.27 0 0 91
NE legy telhetetlen. Csak hadd mondja amit kell. :)

Virag: egy szal, csomagolas nelkul es egyeb nelkul. (Az igazi termeszetesen az lenne, ha magad nevelted, ennek hianyaba esetleg mondhatod, hogy olyat hoztal volna szivesen, csak hat... :)

Pasa

Előzmény: dhrbikes (90)
dhrbikes Creative Commons License 2003.07.27 0 0 90
Hogy érhetem el, hogy most semmiképpen se mondjon se igent (na jó ezt mondhatja :) ) se nemet? azt szeretném ha csak akkor mondana valamit ha az az igen. (Remélem értitek mire gondoltam, most nem megy jobban :) ) Persze nem sürgetném, mivel neki is át kell értékelnie 7 évet...
Virág:
apró fehér rózsákból kis csokor vagy egy szál? Ha csokor akkor hány darab? Virágszakértők? Mindenképpen e kettő közül valamelyik lenne, de melyik???

pasa_ Creative Commons License 2003.07.26 0 0 89
Valaki valamelyik topikban irta, hogy egy not nem lehet olyan dologgal megserteni, hogy valaki beleszeret, es/vagy ezt bevallja. Meg ha nem akarja a dolgot valamiert, akkor is igencsak imponal neki.
Szoval magadra kell vigyaznod. Itt most igen lelekes figurat mutatsz -- ami helyes ;) -- csak vigyazz ha netan az elso :) valasza nem, akkor ez ne okozzon neked lelki torest. [Az elet nem rohan el, ami most nem, par honap alatt lehet igen, szvsz minden alap megvan hozza, csak elrontani nem szabad eroltetessel.]

A virag jo otlet (ne legyen flancos, egy jol sikerult szal szebb mint egy nagy csokor!) es nem tudom szoktad-e vacsorazni vinni egyebkent, ha nem, akkor inkabb azt is mellozd. Vagy halaszd a vallomas utanra, unneplesileg.

Pasa

Előzmény: dhrbikes (88)
dhrbikes Creative Commons License 2003.07.26 0 0 88
Ezer köszi! :)

Még néhány gondolat: A barátságunk jobban végiggondolva nem hinném, hogy veszélyben volna, de most már inkább azon tűnődők, hogy hogyan legyek én a "hercege" :) Tudjátok 22 évesen rajtam kívül elég kevés pasi gondol családra, feleségre, ezt legtöbbször a "feltétlenül kerülendő" dolgok közé helyezik :(. Emiatt szerintem első hallásra ilyesztő lehetek egy lánynak vagy minimum hazudósnak néz :) de mindkettőnknek elege van a céltalan kapcsolatokból, mégha az roppant stabil is, úgyhogy miért ne... :)

Olvasgattam ma a fórumon az olyan topicokat amelyek hasznosak lehetnek számomra, és arra jutottam, hogy egy igazi kapcsolatnak szerintem a barátságra kell épülnie nem a szexre, hosszú távon az előbbi működik persze jóóadag szex kíséretében (mekkora bölcsesség :) ) tehát ezzel sem volna gond.

Na most ennyit tudtam leírni a kavargó gondolataim közül. Mindenkinek köszi a bíztatást!! Nagyon jól esett! Írjatok még ha tudtok!! (azért rám fér)

U.I: Lehet, hogy olvasta??? Azért hívott fel?? :))

maladetta Creative Commons License 2003.07.26 0 0 87
Szia/sztok!

Az esetleges nem után célszerű nem sértődöttnek tűnni, mert az még jobban elriaszthatja.
Ha megpróbálsz utána is kedves és jó barátja lenni, akkor előbb utóbb hízelgőnek fogja találni, hogy Te más értelemben is gondolsz rá, és szerintem beléd szeret :)

Drukkolok én is!

(Főleg miután elolvastam a szerda-csütörtök-ös hozzászólásodat :))) )

Előzmény: dhrbikes (85)
dhrbikes Creative Commons License 2003.07.26 0 0 86
Ma felhívott(!), hogy a szerda-csütrtököt nála tölthetném, ez azért talán jelent valamit :)) Eddig rossz hangulatom volt (depressziós jellegű), most viszont a föld felett kb 2-3 méterrel repkedek. Addig kitalálok valamit... A fehér rózsa biztos, még valami éttermet kell találnom vacsihoz. Feng-shui szélcsengő? Lányok mi a véleményetek?
Előzmény: dhrbikes (81)
dhrbikes Creative Commons License 2003.07.26 0 0 85
Sziasztok! Pasa szerintem ez lesz, csak azt nem tudom biztosan, hogy egy esetleges nem után mi lesz a barátságunkkal. Ez számoma nagyon fontos! Mindkettőtönek köszi a bíztatást! :) Kérek mindenkit, írja meg ötleteit!
1000 köszönet...
Anus Creative Commons License 2003.07.26 0 0 84
Irtó aranyos vagy, sok sikert!
(Mi drukkolunk! Mármint én és a kedves)
Előzmény: dhrbikes (81)
pasa_ Creative Commons License 2003.07.26 0 0 83
Es tulajdonkeppen miert nem csapsz a lovak koze?
komolyan, ird le, milyen rossz dologra szamitasz, ha az egyik ottalvos beszelgetesetek alkalmaval egyszeruen kibokned azt, amit it irtal, vagy akar egyszerubb formaban, hogy "figyelj, azt hiszem en kicsit (nagyon, teljesen :) beled szerettem".

Van par topik baratsag/szerelem temaban (keress baratsag, meg nemerdugni szavakra) ott ellenkezo jellegu problemak mentek, hogy valaki nem akar baratsagot hanem szerelmet, miegymas. Es problema abbol szok adodni, hogy az egyik fel beleszeret, es _nem_ birja elviselni ha ugy nem jon be, es _o_ menekul el aztan. Ha fel vagy keszulve az esetleges kikosarazasra, es ez nalad nem jar egyutt szakitassal, akkor nem latok okot, hogy meghuzd magad, sot, minel elobb allsz elo a lenyeggel, annal jobb.

Pasa

Előzmény: dhrbikes (81)
dhrbikes Creative Commons License 2003.07.25 0 0 82
Csak a cím miatt írtam ide, de ha találtok jobb helyet...
dhrbikes Creative Commons License 2003.07.25 0 0 81
Sziasztok! Lenne egy kérdésem... Kicsit hosszú lesz.
20-as éveim elején járok, van egy lány akit 7 éve ismerek még középsuliból (osztálytárs) akkor bepróbálkoztam nála, eredmény: Legyünk barátok... Ő volt az első akibe igazán szerelmes voltam. Azóta is nagyon jóban vagyunk, rendszeresen találkozunk. Eddig bírtam a dolgot mivel azóta nem voltunk egyszerre függetlenek. Most viszont mindkettőnknek kb fél éve nincs társa,és egyikünknek sincs komoly jelöltje (mondjuk nekem Ő az :)) ) azóta többet találkozunk, Eddig nagyon figyeltem, hogy ne kezdjek ki vele, de mintha kezdene kis jelzéseket adni, hogy bátorítson. Pl. Nála aludtam a lakásán, az ÁGYÁBAN (!!) mondjuk nem történt semmi :(( de ez azért szokatlan... Mindenféle szexelős témáról faggatott :)) Nem tudom, hogy ennyire jó barátnak tart vagy azt szerette volna ha történik valami. Az a típus aki semmi esetre sem kezdeményez egy kicsit sem. Szerintem mint pasi tetszem neki, de ilyen hosszú ismeretség után félek szóbahozni a dolgot. Ezekre a "nálaalvásokra" van mostanában igen nagy esélyem, ilyenkor több órát beszélgetünk éjszaka, napközben mintha együtt élnénk. Együtt vásároltunk, főztünk, rendezgettük az új lakását. MIT TEGYEK???? Az a fajta lány aki a herceget keresi a fehér lovon, a pénz nem számít (sokat). Hogy tudnám a beszélgetésünket legközelebb ilyen irányba terelni? Vagy egyszerűen vigyek neki egy pici csokor fehér rózsát és hívjam el vacsorázni valahova? Szoktam neki bókolni de csak mit barát, ezt a vonalat esetleg erősíteni? Én nagyon romantikus típus vagyok de vele ezt szándékosan nem éreztettem eddig. Most viszont túl gyors lenne a váltás ami nem biztos, hogy tetszene neki. Ha meg sokat sz*rakodok lecsapja valaki... A legfontosabb, hogy mindenképpen legalább a barátja akarok maradni!! A kérdés tehát adott! Mindenkinek előre is köszönöm hozzászólását!

A kis hastáncosnak meg üzenem, ha véletlenül olvasná ezt, hogy nagyon-nagyon SZERETEM bármi is lesz köztünk!!

Parkoló Creative Commons License 2003.07.24 0 0 80
Felszínre a 'mocskos trükkök tárházával' (by topicnyitó)
Jellemzően pang. Máshol a siránkozástól hangzik minden. Vagy nics ötlet? Talán az ötlettelenség miatt van annyi sírás? Belefektetünk-e négy öt év után is annyi érzelmi és más energiát a kapcsolat építésébe, szintentartásába, mint az első fél évben, évben?
terranova Creative Commons License 2003.06.20 0 0 79
h_g-nak igaza van, kinézhet akárhogyan, a megcsalás nagyon nem használ az önbizalomnak.

és hogy saját történetemhez fűzzek valamit, a csajnak írtam, hogy este érettségit ünneplünk pár haverral, jöjjön ő is, azt válaszolta, hogy barátnőihez elígérkezett, de utána majd jön. nah kiváncsi leszek hogy jön-e.

Előzmény: Carraresse (77)
h_g Creative Commons License 2003.06.20 0 0 78
Nem mondhatod komolyan, hogy akit megcsalnak, annak nem sérül az önbizalma!

Előzmény: Carraresse (77)
Carraresse Creative Commons License 2003.06.20 0 0 77
Most nem szeretném a képét közkinccsé tenni, és felvágni sem szeretnék, hogy pont Én vagyok a "szerencsés", de nincs oka, hogy önbizalom hiányban szenvedjen, mert igenis dekoratív nőszemély, mondhatni egy bombázó, aki minden újjára találhatna pasit magának.
Előzmény: h_g (76)
h_g Creative Commons License 2003.06.20 0 0 76
SZVSZ ebben a stádiumban leginkább a saját megtépázott önbizalmát szeretné helyreállítani, bizonyítani önmagának, h. van még férfi, aki értékeli őt. Ebből még bármi lehet, de ha látványosan "más felé nézel", akkor gyorsabban lesz.
Előzmény: Carraresse (75)
Carraresse Creative Commons License 2003.06.20 0 0 75
Sziasztok. Segítséget, vagyis inkább véleményeket szeretnék kérni.

Adott egy lány, egy helyen dolgozunk, megismerkedtünk, megtörtént az első csók, találkoztunk párszor délutánonként, de nem teljesen értem a dolgot, mert egyszer azthiszem, hogy nagyon szeretne valamit, és mindent enged, egyszer meg elhúzodik egy csók elöl, hogy most ne. Nem igazán értem mit akar, mert nem mondja el az érzéseit, az Ő bevallása szerint azért, mert márciusban lett vége egy 3 éves kapcsolatának(a fiú megcsalta) és fél a csalódástól, és ezért nem akar Tülem semmit, mert fél Tőlem.

Ugyanakkor viszont, mindig jön oda, és tényleg vannak olyan napok, mikor olyan mintha együtt lennénk, és vannak olyan napok, mikor semmi sem tröténik.

Szerintetek mit akarhat, van-e esély arra, hogy tényleg akar valamit. Szex még nem volt, de már háromszor együtt aludtunk, mert nem akart hazaengedni.

SZóval szerintetek megéri várni még rá egy darabig, vagy nézzek más felé?

h_g Creative Commons License 2003.06.20 0 0 74
"teljesen vesztett a helyzet?"

Nem, ha igazán nagy peched van, még összejöhet és szert tehetsz egy taktikázó nőre, aminél személy szerint szívesebben választanék egy t..önrúgást -- hamarabb elmúlik a fájdalom.

Előzmény: terranova (73)
terranova Creative Commons License 2003.06.20 0 0 73
hello,
a nálam képzettebek tanácsát kérném szépen egy helyzetel kapcsolatban. Rólam annyit, hogy nem vagyok túl tapasztalt, eddig minden barátnőm abszolút kezdeményező volt szinte mindenben és valószínű ezért, de nekem megy túl könnyen a kezdeményezés.
nem vissza- meg nem is megszerzés, talán a kettő között. nameg nem is banya:)

szóval egy tökismeretlen csaj(hivjuk Viviennek), akit csak futólag láttam párszor, megszerezte a telszámom és írt, hogy találkozzunk, találkoztunk(ez volt 2hete), eleinte nem nagyon tetszett, de aztán 1 héten keresztül minden nap több orat töltöttünk együtt, tovább nem nagyon jutottunk. 1hete a barátnőivel volt bulizni, és részegen írt pár smst(később állítólag nem is emlékezett rá), hogy sokakat kihasznál, de engem nem akar mert szeret, nem akar belemenni kapcsolatba, mert fél h rossz vége lesz, stb. a barátnői szövegéből én azt vettem le, h -eleinte legalábbis- bejöttem a Viviennek. nah ezekre az smsekre válaszolva megírtam, hogy én is szeretem meg ilyenek(valoszinü nem kellett volna), azota 2x probaltam elhivni vhova mindkétszer azt írta vissza, hogy éppen dolga van, de majd ír(nem írt), tegnap írtam egy bnőjének, hogy haraxik e ram a Vivien v mi, azt mondta, hogy biztos nem haraxik, szerinte írjak neki aztán majd kiderül mi van. (ekkor éppen érettségit ünnepeltünk egy kocsmában, ugyhogy inkább nem akartam olyat írni amit +int megbánnék), de még az este írt a Vivien, hogy mivan velem meg hogy a barátnőjével lehet, hogy elmennek még valahova az este, én visszaírtam, hogy hol vagyunk, + +kérdeztem, hogy ők hovamennek, azt írta nemtudja, meg jó bulit kívánva elköszönt.
nah, szerintetek írjak neki megint(mit)?, összefussak vele(nem nehéz, inkább kerülni lenne nehezebb, olyan a munkája, meg olyan közel lakik)? teljesen vesztett a helyzet?

finnugor szerető Creative Commons License 2003.06.16 0 0 72
miért akar valaki egy banyát meg/visszahódítani?
LeonUriska Creative Commons License 2003.06.16 0 0 71
Itt megismétlem a másik topicban írtakat:Hát én most a megcsalt szerepében vagyok.A nick nevem női nevet takar, de férfi vagyok. Az érdekes az, hogy én tudtam meg a legkésőbb, már a családja is tudott róla, össze is vesztek.
Az új férfi badizik, jó a teste, de az ágyban nem tud produkálni. Jó két hónap után állt csak fel neki, mert gyógyszerezi magát. Felesége és gyereke is van.A kapcsolatuk nem fényes, de mégis folytatják a viszony. Összevesznek kibékülnek. Hibásnak tartom magam, mert egy régi sérelem miatt nem környékeztem az asszonyt, belátom hülye voltam. Most meg pedálozhatok. Lefogytam, másképp öltözöm, kondi terembe járok(nem gyógyszerezem magam). Új viselkedési stílust alkalmazok. De ennek ellenére az asszony nem akar békülni, sőt a válást feszegeti. Három gyermekünk van Ő 1 éve munkanélkül van, a szocik kivágták a minisztériumból.És mégis talált magának valakit. Most aztán izzadhatok, hogy megfordítsam a javamra.

Van egy nagyon jó könyv. Válás helyett és egy másik
A férfiak a marsról, a nők a vénuszról jöttek.

A könyvben leírtakat alkalmazom, valami javult de még mindíg visszahúzódó. De ennek így kell lennie, le volt írva. Haggy annyi időt mint amennyi idő volt azhelrontásra.

nagypatkany Creative Commons License 2003.06.16 0 0 70
Jut eszembe a kingkong is attól teljesedett ki, hogy valami nőt hordott a tenyerén...
Előzmény: Parkoló (68)
nagypatkany Creative Commons License 2003.06.16 0 0 69
Tudod, ilyenkor kell elkezdeni a kenetteljes dumát arról, hogy "egymást teljesítik ki" (vagy be, vagy mi....:)))
Előzmény: Parkoló (68)
Parkoló Creative Commons License 2003.06.16 0 0 68
Akkor az a kérdés, hogyan hódítsuk meg vagy vissza a KingKongot.
Egy férfi magától nem férfi, egy nő magától nem nő? Akkor eddig tévedésben éltem. Itt valahol olvastam, hogy egy nő ne egy férfitól akarjon nő lenni. Ez a kettő ellentmondás.
Előzmény: nagypatkany (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!