Keresés

Részletes keresés

sin x Creative Commons License 2002.08.14 0 0 71
Nagyuram, Te hülyülsz velem.
Nem szép dolog ám egy tőzsgyökeres, ősi sztárvársz rajongóval szemben...
Előzmény: Törölt nick (69)
BISMARCK Creative Commons License 2002.08.14 0 0 70
SZABÓ JÁNOS

Janikám, a történelem nem az erős oldalad ezt a védekezést Nürnbergben nem fogadták el.

Előzmény: SZABÓ JÁNOS (58)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.14 0 0 69
még jobb:)) egytértesz és még összese voltunk veszve:)))) szép az élet, süt a nap Vadernek lézerkardja nagy:)
Előzmény: sin x (68)
sin x Creative Commons License 2002.08.14 0 0 68
Mér', össze voltunk veszve????
:OO
Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.14 0 0 67
tehát egyetértesz azzal amit mondtam? örülök:) szent a béke:)))))
Előzmény: sin x (65)
sin x Creative Commons License 2002.08.14 0 0 66
Ha Csehák és MP csak gennyes díszlet volt kádárék színházában, akkor mitől is szakemberek ők? Miért is kapták a fizujukat? A seggnyalásért??
Jaaaaaa..... így tényleg jobban hangzik.
Ügyesek vagytok, jól kimosdattátok megyót!

:DDD

sin x Creative Commons License 2002.08.14 0 0 65
Nagyuram, néha olvasson is, ha kérhetem.

Bolond nőci ezt írta:

"Arról, hogy m ire költötték a pénzt, sajna nem hiszem , hogy a PM és a Nemzeti Bank döntött, hanem sokkal inkább a Politikai bizottság és egyszemélyben Kádár János."

Erre reflektáltam én, hogy:

"Nosza, kérdezzük meg a Csehákot, hogyis volt ez! "

Te pedig:

"a PB nem volt egyenló Kádárral, főlkeg nem az utolsó 5-10 évben. Kár hogy a történelem nem tartozik a szakterületedhez:) "

Most akkor melyikünk...???

Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.14 0 0 64
áááá, megszólalt a baloldal érve:)))
Előzmény: SZABÓ JÁNOS (63)
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2002.08.14 0 0 63
A sötét oldal, sokadik folytatás.
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.14 0 0 62
ha minden pénzt valóban az emberekre költöttek volna 1 ft alatt lett volnaa kenéyr ára! demagóg és ostoba a szöveged:)
Előzmény: SZABÓ JÁNOS (61)
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2002.08.14 0 0 61
- Nem tehetek arról, hogy magyarországon a forint a törvényes fizetőeszköz.
- Ahogy már jeleztem többször is - amatőr statusom kinyilvánítása mellett - hogy önmagában az adósságállományt nagyságát nem érzem elégségesnek az összehasonlításhoz. Se dollárban, se tugrikban, se forintban. Fontosabbnak tartom, hogy ezeket milyen kamatra vettük fel és ebből kifolyólag az éves költségvetést mennyi kamat fizetési kötelezettség terhelte - terheli.
A 3.60-as kenyeret milliók ették, köztük én is, tán szüleid is. Biztosan megéheztek minden nap.
Előzmény: vizsla24 (60)
vizsla24 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 60
Ha az adósságállományt szeretnéd összehasonlítani, akkor azt máskor mondjuk dollárban tedd meg, ne a "kemény" magyar forintban, mert az igen csalóka eredményeket hozhat - lásd, anno 3,60-as kenyér.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.13 0 0 59
Hát erről beszéltem én is a 31-ben.
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2002.08.13 0 0 58
Ez öngól, dakota testvéreim. Ha Kádár szűk környezete volt a döntéshozó, akkor miről beszéltek Csehák vagy MP esetében?
Előzmény: BISMARCK (57)
BISMARCK Creative Commons License 2002.08.13 0 0 57
Vader Nagyúr

Ez így igaz.

Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.13 0 0 56
a PB nem volt egyenló Kádárral, főlkeg nem az utolsó 5-10 évben. Kár hogy a történelem nem tartozik a szakterületedhez:) Bizony Kádár a legszorosabb pár embereével együtt döntött mindenről a PB és a többi díszfórumocska a csak díszlet volt mindig is!!! És ezek a díszlet munkások lelkesen asszisztéáltal Kádárnak és körének, nyaltak, és tömtek (mármint a zsebüket) köztük MP is:) De milyen undorítóan!!
Előzmény: sin x (53)
badcard Creative Commons License 2002.08.13 0 0 55
szép és egyben kerek hozzászólás volt, tele tényekkel, megdönthetetlen igazságokkal.
gratulálok!
Előzmény: balgabelga (32)
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2002.08.13 0 0 54
Google kereső, írd be az államadósság szót. Sok találatod lesz, de kevésből jön ki adat. Az Államadósságkezelő Központ honlapján nem találtam visszanéző információt. Jártam az mnb.hu-n is, de nekem nem sikerült ott visszamenő adatokat találni. BISMARCK látszik ügyesebb volt, grat neki, bár a nagyságrendi különbséget nem hiszem.
Előzmény: Wertherr (51)
sin x Creative Commons License 2002.08.13 0 0 53
"Arról, hogy m ire költötték a pénzt, sajna nem hiszem , hogy a PM és a Nemzeti Bank döntött, hanem sokkal inkább a Politikai bizottság "

Nosza, kérdezzük meg a Csehákot, hogyis volt ez!

"és egyszemélyben Kádár János."

Ühüm, ja. Szerencse, hogy halott, így nem tud védekezni, és ő már nem tudja másra kenni, mi?
Ügyes...

Előzmény: Törölt nick (31)
redmon Creative Commons License 2002.08.13 0 0 52
" tények attól tények maradnak"

mitől tény a tény?
ha sokan mondják, vagy ha van bizonyíték?

Előzmény: ohrana (50)
Wertherr Creative Commons License 2002.08.13 0 0 51
Forrás?
Előzmény: SZABÓ JÁNOS (22)
ohrana Creative Commons License 2002.08.13 0 0 50
ami szerintem nem igaz, a dollármilliók táskában történő cipelése.
Nézd, elhinni nem kell. Lehet teljes életet élni abban a hitben, hogy a Föld lapos, és a gyereket meg a gólya hozza.
De ha utánajársz a Szovjetunió megszállt országokkal kapcsolatos szokásainak, akkor megtudod, hogy ez hogyan is történt (A kommunizmus fekete könyve-ben és a Mitrohin archívumban is olvashatsz róla, most fejből nem tudom felidézni azt a számtalan, főleg 93-94 táján megjelent visszaemlékezést, ami különböző heti és havilapokban jelent meg):
Minden megszállt ország adót fizetett a Szunak, amely összeg a világforradalmat volt hivatva pénzelni. Ugyanis a Szu-nak igen nagy problémája volt a valutához jutás. A bevitt valuta egy részét - jó bolsevik szokás szerint - lenyúlták, más részét továbbították pl. az USA, Olaszország, Franciaország és Svédország kommunista pártjainak. Ezen társaságok havonta megkapták komoly apanázsukat a nagy testvértől.
Amit Te meg én fizettünk, és gyermekeink is fogják fizetni. Ezenkívül ebből a valutából fizettek közvetlenül egy csomó embert, cikkekért, operatív tevékenységért.
Minden ország úgy teremtett valutát, amivel lerótta Szu felé adóját, ahogy tudott. A "magyarok" kölcsönöket vettek föl.
Egyébként Horn Gyula is bonyolított ilyen fuvarokat, de mire felelőségrevonásilag észbe kaptak, addigra elévült a dolog. Na és?
(Természetesen nevezhet bárki hazugnak, az egészet koholmánynak - a tények attól tények maradnak.)

o

Előzmény: sinya57 (44)
sinya57 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 49
Emékszem, de bizonyítva akkor sem volt. Akkor egyébként is divat volt a döglött oroszlán rugdosása.
Előzmény: BISMARCK (48)
BISMARCK Creative Commons License 2002.08.13 0 0 48
sinya57

A guruló dollárokra? Rengeteg cikk jelent meg ezzel kapcsolatban 90 és 91 környékén.

Előzmény: sinya57 (47)
sinya57 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 47
Van rá bizonyítékod? Ha bizonyítod, elismerem.
Előzmény: BISMARCK (46)
BISMARCK Creative Commons License 2002.08.13 0 0 46
sinya57

Szóval szerinted hazugság az, hogy illegálisan vitte ki Magyarországról dollár milliókat a SzU-ba?

Nos, igen Simon ügy érdekes. Hibának tartottam, hogy a külügyminiszter nem kért tájékoztatást az izraeli nagykövettől ebben az ügyben.

Előzmény: sinya57 (44)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.13 0 0 45
pontosan errőlk van sz! És ha merészel vki erről beszélni akkor ráfogják, hogy "kommunistáz". Mintha a tolvajok és gyilkosok megbüntetése , politikai süllyesztőbe jutattása vmi rossz cselekedet lenne!
Előzmény: balgabelga (32)
sinya57 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 44
Természetesen az MNB-ben dolgozott hosszú évekig, sajnálatos hogy ezekből számodra csak az maradt meg ami szerintem nem igaz, a dollármilliók táskában történő cipelése. Tehát én úgy tudom, hogy nem igaz hogy táskában dollármilliókat vittek volna ki a SZU-ba. Az állampolgárságát illetően biztosan igazad van, erről nekem nincsenek információim. Mindenesetre Torgyán kedvenc barátjáról, Simon Lászlóról hallottam hasonlót, őt azért nem lehetett felelőségre vonni, mert nem adták ki.
Előzmény: BISMARCK (43)
BISMARCK Creative Commons License 2002.08.13 0 0 43
sinya57

Nem volt Fekete vezető beosztásban az MNB-nél a rendszerváltás előtt?
Nem vittek ki a SzU-ba táskában pénzt?
Fekete nem izraeli állampolgár?
Nem Izraelben töltötte a 90-94-ig terjedő időszakot?
Nem kérte a magyar állam a kiadatását és ezt Izrael nem tagadta meg?

Előzmény: sinya57 (42)
sinya57 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 42
Tényként kezelsz mendemondákat a "guruló dollárokkal" kapcsolatban.
Előzmény: BISMARCK (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!