Mellesleg én politikai mazochista vagyok, mert nézem a híradókat a politikai műsorokat, csak épp nem látom-hallom amit szeretnék, de született optimista vagyok.
"Vogon Építész Flottá. Ha stoppot akarsz kapni tőlük, egyet tehetsz: lemondhatsz róla. A Vogon faj egyike a legellenszenvesebbeknek a Galaxisban: nem kifejezetten gonoszak, de modortalanok, bürokratikusak, fontoskodóak és értzékeltenek. Kisujjukat se mozdítanák, hogy megmentsék saját nagymamájukat a Traal bolygó Mojó Bogárpattintó Fenevadjától, hacsak nem kapnak írásos utasítást három példányban, aláírva, beküldve, visszaküldva, várakoztatva, elveszítve, megtalálva, nyilvános vizsgálatnak alávetve, ismét elveszítve, végül három hónapra tőzeg alá temetve és gyújtósként hasznosítva. Ha italt akarsz kapni egy Vogontól, legegyszerűbb, ha ledugod a torkán az ujjadat. Ha fel akarod bosszantani, vesd a nagymamáját a Traal bolygó Mojó Bogárpattintó Fenevadja elé. Semmilyen körülmények között se hagyd, hogy egy Vogon a jelenlétedben olvassa fel a verseit"
Szerintem akkor inkább csak Vogon verseket hallhattál.
>> Mert a sértődött hőzöngőből nekem is, de baromi módon.
Nem muszály olvasnod ezt a topicot.
Kérdésedre válaszolva, ez egy univerzális topic, mindazoknak, akiknek elegük van a jelenlegi politikai helyzetből. Akár jobb, akár baloldalról. Azért nem írtam a nyitóban, mert az kapásból megosztó lett volna.