Meg is érdemli Tasnádi elftárs, Bátor ember. Hű kommunista. Sínylődött a fidesznácik tömlöcében , talpig vasban, kenyéren és vízen. Még a kóser szilvapálinkát sem kapta meg! Az orbánjugend bezzeg kaviárt zabált az orbánbányában. Igazad van imre elftárs !
Szobor és Szabaccág! Tasnádinak.
A Párt felső vezetése foglalkozott a kérdéssel, azonban a magyar kontingens a folyó évre betelt. D-209-es elvtárs konzultációja alapján, melyet a szovjet elvtársakkal bonyolított (Fedőszerv: krasznaja zvezda tours) a "Mensevik kirurg" - Novoszibirszk, ulica zima 34-458787 fedőnevü objektum megnyitása könnyíthet helyzetünkön.
Elvtársi üdvözlettel: Basand elvtárs
D-324
Gogolák nemelvtárs egy imperialistabérenc szabotőr!
Ekkora méretben Csisztu elvtársnő filmjét is berakhatta volna! Az legalább kifejezi a Párt jelmondatát: "Világ proletárjai, egyesüljetek!"
Ki akarja rabolni a Pártkasszát?
Moderátor elvtársak! Itt az alkalom piros pontot szerezni a káderlapotokra!
Gogolák elvtárs pályamunkáját a Pártvezetés megvizsgálta. Gogolák elvtárs a Párt fegyveres testületének harcosait, a Munkásőrség elit csapatait hűtőházban helyezi el. A pályamunkáért a Párt jutalomban részesíti.
Gogolák elvtárs, átveheti a recski szanatóriumba szóló szakszervezeti beutalóját. Nem, nem kell sehová fáradnia. Önért megyünk. Gogolák!
Nem támogatom az alulról jövő kezdeményezését, személyzetis eftás! A Várnegyedből laktanyát kell csinálni, hogy a nemzeti közép szellemében újjáélesztendő Munkásőrség önkéntesei méltó körülmények közt legyenek elszállásolva.
Szegedi polgár vagyok. Itt fidesz vezetés volt, mikor a szegedi vár egyetlen megmaradt épületéből, (ami a szocik alatt múzeum volt) a fideszpajtikák éttermet kreáltak maguknak. A nagy múltú száz valahány éves, műemlékekkel berendezett Virág cukrázdánkból, csak nagy botrány kipattanása miatt nem lett autószalon.
Akkor mit is hümmögsz?
Nem tudsz semmit, halgass.
Ariel !
Kétségbeejtő dolog ,ahogy gyülölködsz.Ma már nem kell törni a fejünket,hogy kik az árokásók,kik a kútmérgezők.Akinek mindenről csak az jut eszébe ,hogy a vélt ,vagy valós politikai ellenfelet a sárba tapossa -az bizony ássa az árkot sztahanovista erőbedobással.És mi az eredmény?Egyre mélyül az árok az ország egyik és másik fele között.Egyre kevesebb az esély a megbékélésre és a közös cél érdekében a közös erőfeszítésre.Megnyertétek a választásokat,tehát vége a kampánynak.Nézd meg a naptárad ,ha nem hiszel nekem.45 ezer szavazattal nyertetek,-tehát tényleg az ország felét sértegeted folyamatosan,nem Orbánt,Kövért.Más.Ha sikerülne felszámolni az ellenzéket,akkor mi lenne veletek?Európába nem lehet bejutni egypártrendszerrel.Európába nem lehet bejutni egyszínű médiumokkal.Európába nem lehet bejutni az ellenzék tevékeny résztvétele nélkül.Azután vannak kétharmados törvények,-kell az ellenzéki szavazat?Kell.
Kérlek fejezd be ezt a jópofizó,gyülölködő hülyegyerek stilust.Mert a stilus maga az ember!
Üdvözöllek ismeretlenül,bízom abban,hogy még nem ért véget az evolució. Luby ,aki gábor
csodalkozom hogy orban viktor elvtarsat kihagytatok a bulibol.. :D (hat orban et-t mar le se ******-tok?)
pedig nagyon jo kapcsolatai vannak a hamburgeres es voroscsillagos tuzijatek raketanagykerekkel.
Luby,aki Gábor!
sesebese magas, szőke és zöldszemű. Két hétig nem ír ide.
Ezzel a topiccal kis- és nagytehén elvtársainknak szeretnénk kedveskedni. Hisz "a mai fiatalokat nem a múlt érdekli, hanem ..."
Először csak síma poénkodásnak tekintettem ezt a topicot.De most már megéreztem mélyebb értelmét is.Mert attól tartok,hogy a "köldöknéző,a múlt kisérteteit élesztgető,nacianlista körök" számára igazi nagy csapás lenne az ötlet megvalósítása.Persze , nagyon sok sikerdíjat is lehetne kapni érte.Szoci ököl vasököl,odacsap,ahova köll!Végre véget tudnak vetni az olyan nevetséges középkori dolgoknak,amiről sesebese ír :"koronacipelés".Ez az egyik olyan kifejezés,ami már megfogalmazásában is azt a célt szolgálja,hogy felháborodást,fájdalmat okozzon.Kedves sesebese-úgy vélem nő vagy,szőke és kövér , nincs szerelmi sikerélményed,és csak az boldogít ,ha másokat legalább átmenetileg megszomorítassz.Válts hajszínt,fogyj le,mosolyog!Meglátod jövőre már résztveszel a körmenetben!Luby,aki Gábor
Berendezte már a butikját a Várkápolnában a Pataki Ágnes elvtársnő?
A Gótikus teremből Béres Alexandra doktor (akadémikus) elvtársnő kialakíthatna egy szoláriumot (szoli, hogy az egyszerűbb pesti elvtársak és elvtársnők is megértsék) és egy fitnessz termet.
Tisztelt Személyzetis !
Ha megnevezné ön a pártomat !
üdv:
Pap Zsolt Péter
1026 Budapest +
Inci-Finci kutya
szintén a fent említett cím.
PS:
(Kövér László elvtársa 1998 októbere és 2000 nyara közt valahogy semmit sem talált , Pap Zsolt Péter megfigyeléséről az infót, DR. Demeter ÁGI nénitől kaptam(tanuskodni hajlandó , én meg papírkákkal rendelkezem))
Csak óvatosan, elvtársnő!
Ezt írtam tegnapelőtt:
személyzetis válasz erre | adatok | e-mail 2002-08-08 22:52:42 (10182)
Persze, menjetek a Citadella Teraszra!
Utólsó alkalom, mert Demszki et. lebontatja. Kell a hely egy Plázának.
[előzmény : (10181) wizes, 2002.08.08 22:14]
Görgey elvtárs elolvasta, és fegyelmezett elvtársként tegnap már intézkedett is.
Meg kell fontolni mit írunk, mert ha megint itt ólálkodik, akkor elrohan a parancsot teljesíteni.
Nem hagy időt közölni a Pártszerűbb változatot.
Németh Sándor átvehetné a Mátyás templomot. A Hit Gyülekezetes elvtársak kellően multikulturálisak.
(Bár ebben újabban nem vagyok biztos. Hack Péter ügyével most foglalkozik a Pártbizottság. Ha fasisztának bizonyul, az ajánlat visszavonva!)