Ez a honlap most elbizonytalanított - már kezdtem elhinni, hogy Gy. Németh nem csak áldozati bárány, hogy tényleg megmérkőzik Demszkyvel. Annyira sokszor mondták el, hogy nem léptetik wissza, hogy most már sztem elég gáz lenne wisszatáncolni. De ez a honlap... Komolytalan.
figyu ezzel a tanulmányi előmenetellel jelenleg honvédelmi miniszter is lehet vki.
azé' az csak nagyobb beosztás, nem?
etyépként ha belegondolok mikoj gymnazista voltam az egyik tesitanárból lett az iskolaigazgató, a másikból meg az illetékes ejvtárs a pártnál (akkor még csak 1 volt).
a legutóbbi érettségi találkozón pont eszt boncolgattuk a volt ofővel, hogy mitől ez a számtalan tesis karrier, és abban maradtunk, hogy nekik még pedagógus szinten sincs dolguk/munkájuk, így ráérnek mozgalmárkodni fullra...
csak nem tudom a társadalomnak erre van e szüksége.
Csak ajánlani tudom. ;)
Részlet a tartalomból:
"Az érettségi után a Havanna lakótelep óriási iskolájában képesítés nélküli tanítóként kezdte pályafutását, majd felvették a tanítóképzõ fõiskolára, ahol testnevelés szakon végzett. Közben is sokat foglalkozott a gyerekekkel, s mert jól ismerték, felvették a XVIII. kerületi úttörõházba pedagógusnak. Elõször a gyerekek szabadidejének megszervezése volt a feladata, majd késõbb õ lett az úttörõház vezetõje."
Ki lenne alkalmas főpolgármesternek, ha ő nem? :))))