Keresés

Részletes keresés

HERTAY MIKSA Creative Commons License 2002.08.10 0 0 13
igazad van.
voltak d008-asok is, meg hárompernégyesek... :P
Előzmény: Kagakusha (12)
Kagakusha Creative Commons License 2002.08.10 0 0 12
Nono.
Azt a "becsületes munkát" azért talán nem kellett mindenkinek KB-tagként, miniszterként vagy szt-tisztként végeznie ...
Rossz az a szöveg. Nagyon rossz.
Előzmény: Újlaki (11)
Újlaki Creative Commons License 2002.08.10 0 0 11
Tessék már észrevenni, hogy ebben az országban a történelem során majdnem mindig olyan hatalom volt, amelynek a kiszolgálása utólag bűnösnek fogható fel. Azért nem kéne azt mondani, hogy ezer éven át mindenki bűnös, mert élt, mert dolgozott, mert gyerekeket nemzett és szült, felnevelte őket, tanította jóra, néha akaratán kívül rosszra.
Előzmény: pitbullman (4)
Tamerlán Creative Commons License 2002.08.10 0 0 10
M.P. korteskedése egy történetre emlékeztet.

70-es évek, vidéki kisváros, nagygyűlés. A helybeli laktanya parancsnoka magas pártfunkcióra ajánlja a kenyérgyár igazgatóját (a teljes beszéd, szó szerint):
"Elvtárssszak! Én issszmerem őtet! Én javassszolom őtet! Ő egy jó ember!"
És már meg is volt szavazva...

Régi kép, régi hang.
Visszatérőben.

Előzmény: pitbullman (-)
rinpoce Creative Commons License 2002.08.09 0 0 9
Minnél többet vivodott, annál jobban keresett!!!!!
Előzmény: epdm2 (7)
rinpoce Creative Commons License 2002.08.09 0 0 8
Az csak haggyán de hol éltünk mi???????????

Ez az akkori szohasználattal irodott, és akkor abszolut elfogadhato érv volt. Ha én ágálok, száz helyröl kapom az áldást... Nem csak ez a választás volt, de sokan választottak igy.... Nagyon sokan. .. Elegen :-(((((

Előzmény: epdm2 (7)
epdm2 Creative Commons License 2002.08.09 0 0 7
Ennél álszentebb mocsok képmutatást. Azt hittem, hogy ezt a mondatot nem teszi kirakatba az MSZP.

Ez is a hős mítosz része. Medgyessy, mint aki másik énjével küzd, vitázik, hogy gyorsan tegyük tönkre a rendszert, vagy húzzuk még egy kicsit, hátha kisül belőle valami. De, mivel ez akkor szerinte is naivitásnak tűnt, kénytelen, kelletlen a folytatást választotta, pedig szívesen megbuktatta volna a rendszert.

Megáll az ész. Ennél már csak Anettka TV-elnöki pályázata a húzósabb. Hol élünk mi?

Fine Tune Creative Commons License 2002.08.09 0 0 6
"Mivel nem látszott esély arra, hogy a rendszer megváltozzon, ő ez utóbbit választotta..."

És ő változott meg:)))))))))))

pitbullman Creative Commons License 2002.08.09 0 0 4
www.mszp.hu:
...Medgyessy Péter ezután kifejtette, hogy nem szabad összetéveszteni a rendszert az itt élő emberekkel. A rendszer rossz volt, de az emberek élték az életüket, gyermeket neveltek, sikereket értek el, még boldogok is lehettek. Magának azt a kérdést tette fel: azok közé álljon, akik a „minél rosszabb, annál jobb” elve alapján arra törekszenek, hogy az ország menjen tönkre, hátha megváltozik a rendszer, vagy tegyen azért, hogy a lehetőségekhez képest minél jobb legyen az országnak. Mivel nem látszott esély arra, hogy a rendszer megváltozzon, ő ez utóbbit választotta...

Mekkora hazugság, és mennyire ésszerű lenne, ha úgy döntene végre, hogy elhúz innen messzire.

polites Creative Commons License 2002.08.09 0 0 3
Birds of a feather flock together.
:))
pitbullman Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2
brigádtagok vállaljanak komenista szombatot.
Előzmény: Innercity folk (1)
Innercity folk Creative Commons License 2002.08.09 0 0 1
Innercity folk jellemzi a topicot: Nulla.
Turulmadár Creative Commons License 2002.08.09 0 0 0
Magyar0rszág többet... Budapest dettó. :]
pitbullman Creative Commons License 2002.08.09 0 0 topiknyitó
„Gy. Németh Erzsébet komoly tapasztalattal rendelkező ideális főpolgármester-jelölt. A fővárosról alkotott jövőképe és az emberek iránti szeretete alapján tudom, hogy együtt egy új fejezetet nyitunk Budapest életében. Én Őt ajánlom!”
Medgyessy Péter,
Magyarország miniszterelnöke
Ez egy jellemzés az MSZP-s főpolgármester-jelölt szórólapján 2002-ben.

„Politikailag és szakmailag is magasan képzett, pártunk politikáját magáénak vallja, annak végrehajtásában aktívan résztvesz.
...Az eddig eltelt időszakban adott jelentései állambiztonsági szempontból megalapozottak és pontosak voltak.”
Ez pedig a III/II-7. Osztály főtisztjének jellemzése Medgyessyről, 1982-ben.

Jellemezgető-jelentgető brigád ez.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!