Keresés

Részletes keresés

Eric_Cartman Creative Commons License 2002.08.22 0 0 212
Ez szép és jó. :o) Szálljatok szerte-szét szabad madarak ! Irány: Izrael. Csóközön :o)
Előzmény: Turulmadár (-)
Boldog ember Creative Commons License 2002.08.22 0 0 211
Én ezt ugy láttam, hogy (a német liberálisoknak) az FDP-nek tökéletesen mindegy volt Németországban, hogy a Kereszténydemokraták, vagy a Szociáldemokraták kormányoznak-e csak a külügyminiszter Genscher (Az FDP elnőke) legyen!
Előzmény: tajfuto1 (130)
Boldog ember Creative Commons License 2002.08.22 0 0 210
Az azért érdekes, hogy Kis János mindig akkor lépett valami látványosat amikor az ügynök helyzet élesedett.
Tartok tölle, hogy mint mereven becsületes embernek, fáj neki, hogy az SzDSz (is) kénytelen felrugni azt a gentlamen agrementet amit még személyesen Ő hozott össze Antal Józseffel és ami biztositotta, egyik oldalon, hogy Göncz Árpád Köztársasági elnök lehessen másik oldalon, hogy a III/x-es (ahol x <> 3) ügynökök és tisztek nyugodtan alhassanak.
Sajnos a fiatal titánok felrugták a megegyezést, lehet hogy ráadásúl jogosan, hiszen aligha vették be Őket Antalék és és Kis Jánosék az eggyességben, nem tartották sem veszélyesnek sem fontosnak a mitugrász FIDESz-t.
Az egy teljesen más kérdés, hogy Orbán Viktort fusztrálsága a választási vereség miatt mennyire vakitotta el, és miért nem gondolta át a D209-ezés várható hozományát!
Persze Kis János ma már biztosan tudja, hogy a politika nem neki való. Lehet, hogy mai ismeretei melett nem egyezkedett volna Antal Józseffel, de késő bánat eb gondolat!
Előzmény: Probatbicol (193)
Tappancs Creative Commons License 2002.08.21 0 0 209
Abban igazad van, hogy az szdsz csak az utódpárttal koalícióképes.
Az mszp-szdsz koala az egyik legkártékonyabb fölállás.
Kis Jánosnak igaza van: az szdsz sodródik.
Előzmény: LAJKA (208)
LAJKA Creative Commons License 2002.08.21 0 0 208
Azokat az embereket, akik kormányra kerültek, a magyar választópolgárok hozták a nyakunkra. Az SZDSZ-nek talán azt lehet szemére vetni, hogy nem megy ellene ennek a trendnek. De a másik tábor annyira kiközösítette, hogy kivel léphetett volna még szövetségre? Vagy jobb lett volna egy kormánytöbbség nélküli helyzet?
Előzmény: Tappancs (206)
Tappancs Creative Commons License 2002.08.21 0 0 206
Mivel magyarázod, hogy az szdsz újra a nyakunkra hozta azokat az elvtársakat, akiktől egész életünkben meg akartunk szabadulni?
Előzmény: LAJKA (205)
LAJKA Creative Commons License 2002.08.21 0 0 205
Ha nem fenyegette a szabadságukat veszély, akik kik tartóztatták le Demszkyt, kik verték, miért kapott két évet?
Előzmény: bean (185)
Tappancs Creative Commons License 2002.08.21 0 0 204
M.Bálint is mellébeszélt az ügyről. A minap nyilatkozott a rádióban. A fő mondanivalója az volt, hogy a gonosz Orbán-kormány hibernálta a sulinetet.
Zsiger Creative Commons License 2002.08.10 0 0 203
Kis János volt a kulcs, ami kinyitott egy ajtót.
Csak nem a Megyó ment ki rajta !
Ehhez, mindenkinek joga van ! :)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.08.10 0 0 202
Ühüm.
Előzmény: feneszelid (201)
feneszelid Creative Commons License 2002.08.10 0 0 201
Kis Jánosék kiválásával végre meggy1lt az út, hogy az SzDSz (újra)egyesüljön az az MSzP-vel.
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.08.10 0 0 200
Jajj, ne, pedig éppen ettől a mutyizás-taknyolás szindrómától kellene megválni végre...
Előzmény: Turulmadár (156)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.08.10 0 0 199
Mondjuk én 1999-ben kattantam rá, s azóta is vásárolom. A legutóbbi szám pl. nagyon jó.

Igazad van: meg kell tanulni a szabadságot, mint értéket kommunikálni, mert nem kis értékről van ám szó (legalábbis számomra jelentős).
Másrészt: az szdsz gyakorlatilag mindenkit elvadított már önnön léte környékéről: a NaNet, a Roma Polgárjogi alapítványt, a TASZt, a Helsiniki Bizottságot, mindenkit, aki egy kicsit is számít emberjogilag.

Előzmény: AliceCsodaországban (137)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.10 0 0 198
Még megvárok olyan harminc embert aztán beszállok:)
HERTAY MIKSA Creative Commons License 2002.08.10 0 0 197
no, mi lett az utánanézés eredménye? :P
Előzmény: Turulmadár (166)
MacPhisto Creative Commons License 2002.08.10 0 0 196
Korrekt, thx.
Előzmény: Probatbicol (195)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.10 0 0 195
Nem tudom, hogy írtam-e, mert őt nem tartom fontos személyiségnek, de ha írtam, akkor feltehetően kalapot emeltem előtte.
Előzmény: MacPhisto (194)
MacPhisto Creative Commons License 2002.08.10 0 0 194
Pokorniról mit írtál? érdekel, de nem keresném vissza, ha nem muszáj.
Előzmény: Probatbicol (193)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.10 0 0 193
Tisztelem Kis Jánost ezért a lépéséért, mert azt bizonyítja, hogy végső soron az elvek embere, és nem a hatalmi szempontoké.
rinpoce Creative Commons License 2002.08.10 0 0 192
:-)))))))))))))))
Előzmény: Trebitsch (191)
Trebitsch Creative Commons License 2002.08.09 0 0 191
Azt vindikálsz magadnak, amit akarsz. Ha az a rögeszméd, hogy te egy teljes korosztály nevében beszlhetsz - tedd azt.
Tudod, én liberális vagyok.
Előzmény: AliceCsodaországban (169)
pszichiáter Creative Commons License 2002.08.09 0 0 190
Drága páciensem, kutyaharapást szőrivel:

Bár igaza van, a mai SZDSZ-hez ez jobban illik:

Előzmény: AliceCsodaországban (188)
bean Creative Commons License 2002.08.09 0 0 189
Nem ő kezdte. Miután olyan leveleket kapott, melyek szerint eddig egy egész ország egérkéje volt, de ezentúl csak egy fél országé lesz, erre nyilatkozta feleletül. Csak a pontosítás kedvéért.

Neked is jó éjszakát.

Előzmény: AliceCsodaországban (188)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.08.09 0 0 188
Na legalább valamiben egyetértünk, ez is valami így lefekvés előtt. Bár a kokárdának kéne még egy kis idő, hogy újra feltámadjon, mert ezek után nem csodálkoznék, ha pl. most 2003 márciusában a jobboldaliak tüntetőleg NEM viselnék :-D...

Amúgy Egérke tette azt a nyilatkozatot, hogy ha ez a baloldalnak nem tetszik, akkor ne legyek a példaképük - sajna nem tudom idézni a pontos levelet, mert már kidobtam az újságot, de a Magyar Narancs idézte. Bár nekem Egérkével a mai napig nincs semmi bajom - sőt, azt hiszem, ha én lettem volna ITT ÉS MOST (2002 április eleje, kisgyermekes anya) valószinüleg én is ezt tettem volna.

Na mindegy, már álmos vagyok, jó éjt. Neked is!

Előzmény: bean (186)
rinpoce Creative Commons License 2002.08.09 0 0 187
Babszem!

Ez is igaz! :-(

Előzmény: bean (186)
bean Creative Commons License 2002.08.09 0 0 186
Elismerem, hiba volt. De ettől a kokárda még az marad, ami volt. És Te is hibát követsz el azzal, ha ezek után megtagadod csakazért, mert neked ellenszenves párt használta jelképként a választások előtt. Ez kb olyan szűklátókörűség, mint amikor a derék szoci szavazók egérkét is megtagadták.
Előzmény: AliceCsodaországban (183)
bean Creative Commons License 2002.08.09 0 0 185
Egyetértünk. Bár én nem nevezném őket operettellenzéknek, azért az kétségtelen, hogy nagy bátorság nem kellett ahhoz, amit csináltak. Az életüket, sőt a szabadságukat sem fenyegette veszély egy pillanatig sem.
Előzmény: voks02 (181)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.09 0 0 184
Kisnek ezt nem most kellett volna megtennie, hanem már '94-ban.Eddig nem tűnt fel neki, hogy kikbő is áll a kedves koalíciós partnerük?
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.08.09 0 0 183
Ugye te is érzed, hogy a kettő köszönő viszonyban sincs egymással?

Tényleg nem értem, hogy most, még az önk. választások előtti vérgőzős kampányidőszak előtt, miért ne lehetne erről - is - indulatok nélkül beszélni?

Ezen az alapon neked pl. minden egyes madarat le kéne lőnöd, minden egyes búzakalászot fel kéne gyújtanod, minden egyes tulipángumót ki kéne tépkedned stb, ha bizonyos pártokra emlékeztet.

Legalább egy dologról lehetne higgadtan beszélni. Ha te pl. azt mondanád, ez hiba volt, akkor követnéd az én példámat, mert én sem istenítem a saját pártomat, pusztán a lehetőségek közül a legkisebb rosszat választom - legalábbis a meggyőződésem szerinti legkevésbé rosszat - mint te is.

Előzmény: bean (173)
bean Creative Commons License 2002.08.09 0 0 182
Lehet, hogy mégiscsak egy adót hallgattunk? :o))
Előzmény: rinpoce (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!