Keresés

Részletes keresés

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.11.22 0 0 8

Rendőrök, köztisztviselők devizahiteléről gyűjt adatokat a kormány

http://hvg.hu/itthon/20111121_erthetetlen_aggalyos_adatkeres_kormanyhiv

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.11.21 0 0 7

Péterfalvi lehet az adatvédelmi hatóság vezetője

A volt adatvédelmi biztost Orbán Viktor jelölte az újonan felálló hatóság élére. Tovább »

forrás: Index.hu

Wic Creative Commons License 2008.06.23 0 0 6
meg kell a szívnek szakadni... :)
Előzmény: ex_lx (4)
ex_lx Creative Commons License 2008.06.23 0 0 5
Még ma is beszarás.
ex_lx Creative Commons License 2008.06.23 0 0 4
Pap Zsolt Péter:

Igen Tisztelt Eörsi Mátyás Én csak eg 35 éves magyar "kisfiú" vagyok . Érdekes módon évek óta cenzúráznak többek között az Internettón és az Indexen is. (soltika mostanság Finci Kutya felhasználónév tegnapi naptól letiltva) (Érdekes módon se náci , se kommunista szimpátiám sincs) Anyázni végképp nem szokásom. Érdekelne hogy miért vette el tavaly Dakota ,idén meg Polmoderátor a soltika és később a Finci Kutya felhasználói nevet

Ha Ön megtenné hogy a Parlament egyik utolsó februári űlésén ezt felolvasná ! A végén nyugodtan hozzátehetné , hogy ez Pap Zsolt Péter 1026 Rhédey u.5. alatti lakos kérdése ! üdvözlettel és Boldog Új Évet Kívánva: Pap Zsolt Péter
2001/12/30

Eörsi Mátyás:

Tisztelt Pap Zsolt Péter!

Újévi jókívánságait köszönöm és magam is hasonló jókat kívánok Önnek is, az Index és az az Internettó cenzúrázási gyakorlatát azonban nem tisztem minősíteni. Javasolom, hogy ez ügyben forduljon az érintett internetes újságok szerkesztőihez.

Mint látja, a saját honlapomon is van cenzúrázási lehetőség, azonban az én esetemben azonban a cenzor (jómagam) is a közönség ellenőrzése alatt áll, tehát nyomon követheti, hogy mit cenzúráztam ki (a mai napig semmit), és ki-ki véleményt alkothat arról, hogy a döntésem helyes volt-e vagy helytelen.

Gondolom, az azóta megnőtt afgán kisfiú problémái ennél jóval nagyobbak, de ezt csak a téma kedvéért említettem meg, ugyanis attól, hogy másnak nagy gondjai vannak, az egyáltalában nem jelenti azt, hogy a kisebb problémák az érintettnek nem okoznak szubjektíve komoly gondot, következésképpen ezek is orvoslásra szorulnak. Erre azonban nekem sajnos nincs kompetenciám.
2002/01/02
ex_lx Creative Commons License 2008.06.23 0 0 3
Egy kis nosztalgia, itt a nagy nyárba'. :)
Inus-Finus Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2
dear kedves Péterfalvi , ha a Magyar Köztársaság Alkotmányát ha ismernéd, mondjuk ha a törvénytelen helyen működő, Alkotmánybíróság határozataid 1992-es végzéseit tanulmányoznád.
Most TUDATOSAN megsértelek , kissssé kevés és jó nagy rangú faszkalap lehettek
Inus-Finus Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1
dEAR KEDVES péterfalvi , ALÁÍRÁS ÉS INFOSZOLGÁLTATÁSKOR LEHETETT TITKOS AZ EGÉSZ.
a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA ÉRTELMÉBEN , PAP ZSOLT PÉTER INFORMÁCIÓS JOGA IS SÉRÜL A MARHÁSKODÁSOD ÉRTELMÉBEN.
fARKINCA:
PAP ZSOLT PÉTER
BUDAPEST 1026,
Rhédey u. 5.
Inus-Finus Creative Commons License 2002.08.07 0 0 0
Péterfalvi ATTILA , PAP ZSOLT PÉTER(FASZKALAP)
MOSTANSÁG SEGGBE BASZOGATOM A 17-ÉVES LÁNYOMAT,
BUNKERBAN CSINÁLOM ,
NEKI FÁJ.
PÉTERFALFI, ARRA A SEMMIT SEM LÁTÓ FEJEDRE FOGOK VIZELNI(A FEJED LEHUGYOZÁSÁT ELŐBB UTÓBB ÖSSZEHOZOM)
ÜDV:
PAP ZSOLT PÉTER
Inus-Finus Creative Commons License 2002.08.07 0 0 topiknyitó
Szerintem egy a,b,c vel kezdődő mondjuk a III/IV aOrbán VIKTOR vagy akár bIII/III-as, cIII/I-es, SOLTIKA szerint mindentovábbi nélkül nyilvánosságra hozható.
Pap Zsolt PéterMOSTANSÁG BŰNÖS ! MIVEL A BŰN TAKARGATHATÓ !
PÉTERRFY ATTILA , Pap Zsolt Péter börtönre hajt .
Javaslom figyelmébe Péterfy Attilának az áldozat információhoz való jogát , az Alkotmánybíróság határozata szerint.
üdv:
Pap Zsolt Péter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!