Keresés

Részletes keresés

peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 418
Kedves Bujdos!

Én ezt a dokumntációt a mezőőrök munkájáról a dabasi weboldalon találtam. Nálunk a weblapon semmi info nincs ezekről a dolgokról. De gondolom a mezőőrség feladata mindenhol kb. ugyanannak kell hogy legyen. Szal Nem biztos hogy nálunk a 3. pont ugyanaz. Persze csak ha van ilyen dokumentum. Lehet tényleg nincs és csak kószálnak a terepjáróval és füstölik a pénzt, de azért ezt nem hinném.

Minap már sokadszorra az orvosi rendelő mögött lévő udvarban láttam járatni őket a motort. Lehet az a főhadiszállásuk. Én amúgy örülök neki, hogy vannak, már ha tényleg ugyanazt csinálják amit máshol is és pl. védik a környezetet, nem engedik lerakni az illegális szemetet és összeszedik a kóborkutyákat stb. stb. És ekkor ha körbenézek tárnokon azt mondom, hogy van még mit csinálniuk.

Meg jó lenne egy elérhetőség is feléjük. Pl. egy telefonszám, ha netalántán éppen látjuk hogy az út közepére ürítik a kukájukat lenne kit felhívni esetleg egy emailcím ahova lehetne fényképeket küldeni stb. Mert szívesen segíteném a munkájukat ahogy tudom.

Csak mindent bele!
Előzmény: bujdos (413)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 417
Szia Szolosz!

A dotnet-esre gondolsz? :)

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 416

Kedves "peetr04"!

 

Teljesen egyetértek, csak mondvacsinált okra hivatkozva szüntették meg (fél év után talán mondhatom) a fórumot.

Én ott KovácsPisti néven voltam jelen.

Jelen fórum nem alkalmas a jobbitanihoz hasonló beszélgetésre, mert alapelveivel ellentétes a politizálás. Ez pedig (ha helyi szinten is) az.

Én mindössze az első polgármesteri beszámolót raktam fel még tavasszal, azt is moderálták (levették).

Természetesen az indexen is lehetne megfelelő fórumot kezdeni, de mi mást találtunk ki.

Egy mindenki számára könnyen megjegyezhető címen hoztunk létre egyet, és jelenleg tartalommal töltjük fel.

Amint úgy érezzük, hogy elkészültünk, publikussá tesszük.

Ha vannak kérdéseid: egyrészt legjobb tudomásunk szerint megválaszoljuk, másrészt (ha mi sem tudjuk a választ) megpróbáljuk demokratikus eszközökkel, törvény által biztosított lehetőségekkel kikényszeríteni a választ.

Nem te lennél az első közöttünk (és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó) aki a jelenlegi vezetésre szavazott, de nincs megelégedve a munkájukkal.

Az említett fórum jelenlegi, félkész állapotában ezért jelenleg csak nevüket vállalók hozzászólásait, kérdéseit várjuk. Ezért kértem, hogy akit érdekel, írjon nekem.

 

Üdvözlettel:

Szolosz

peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 415
Ja most látom, hogy a botok miatt zárták be a phpbb-fórumot. Elég lett volna frissíteni meg egy két modult bekapcsolni, hogy ne tudjanak a botok spamelni. Lehet, hogy csak nem értettek hozzá.

Előzmény: peetr04 (414)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 414
Kedves Szoloszka István!

Szerintem nyugodtan hozzászólhatsz a fórumon is, mert biztos több mindenkit érdelnek körülöttünk történő dolgok a Te szemszögedből is. Az építő kritika az sokat segíthet a dolgokon és mindig szükség van rá.

A jobbitani.hu fórum elég érdekes, hogy tényleg nem működik, hiszen ma is aktuálisak a témák.
"Technikai gondok miatt a fórum szünetel."
Mi lehet az a technikai gond ami miatt szünetel? Szerver megvan, fórumozók lennének. Internet is van. :)

Persze az mindig az aktuális vezetőknek hasznos ha az embereket tudatlanságban tartják, nem segítik az információ áramlást. Így esetleg kevesebb problémával kell szembenézniük. Pedig Én is azért szavaztam a jelenlegi vezetésre, hogy nézzünk szembe a problémákkal, hiszen láttam pl. a jobbitani.hu-n, hogy tenni akarnak a faluért. Most viszont a tarnok.hu weboldalon időnként megjelenő jegyzőkönyveken kívül sok rálátást nem adnak a dolgokra. Így jobb híján találgat az ember, innen-onnan hallani valami kis infót. De hát ez így nem jó se nekünk se a vezetőségnek, hogy legendák alapján informálódunk.

Szerintem lehetne itt az index.hu-fórumon csinálni ugyanúgy egy tematikus fórumot mint az érdieknek és az index azért elég megbízhatóan elérhető. Sőt még többen idetalálnak mint egy eldugott kis phpbbre.
Előzmény: Törölt nick (411)
bujdos Creative Commons License 2007.10.26 0 0 413
A 3. pontban lévő - hatósági jogkörre hajazó - igazoltatás nagyon durva egy mezőőrtől ! (esetleg egy közterület felügyelő )
Előzmény: peetr04 (406)
bujdos Creative Commons License 2007.10.26 0 0 412
Én arra lennék kíváncsi- a mezőőrökkel kapcsolatban - ,hogy a képviselők a határozat elfogadásakor tisztában voltak-e a mezőőrök meghatározott feladataival, fizetésével, a munkavégzés helyével stb....Szóval mi volt a pontos előterjesztésben, mi van a napirend jegyzőkönyvében és ezt beküldték-e már a Közigazgatási Hivatalba? Ott mit szóltak hozzá?
Szerintem, ha minden információ birtokában lettek volna már akkor, ilyen hülyeségeket nem fogadtak volna el választott képviselőink.
No, meg még arra is kíváncsi lennék, hogy most a MEZŐŐRÖK tudják-e , hogy mi a dolguk:mert akkor minek keringenek az utcákon? (ott igen kevés termőföld található)
.... vagy az is lehet, hogy Ti POLGÁRŐRÖKET láttatok az utcán ? Nem?
Előzmény: gabóca2 (407)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 411

Kedves "szódásalovát", "peetr04", "gabóca2"!

 

Jókat kérdeztek, néhányra talán én is tudok válaszolni.

Írjatok nekem saját néven, szívesen elmondom amit tudok.

 

Üdvözlettel:

Szoloszka István

szolosz@invitel.hu 

szódásalovát Creative Commons License 2007.10.25 0 0 410
Milyen érdekes a weboldalunk (www.tarnok.hu),
Igen. És milyen hiányos. Én pl. egy ideje nem találom rajta az ülések hangfelvételeit.
Apropó: Mi van a www.jobbitani.hu weboldallal, tud valaki valamit arról, hogy mért nem sikerül fél éve újra üzembe helyezni? Ott érdekes fórumok voltak, jó lenne folytatni a beszélgetéseket.
Előzmény: peetr04 (408)
szódásalovát Creative Commons License 2007.10.25 0 0 409
gyorsan felvett 3 havi jutalmat, (bruttó 2 milla)
Ez a tavaly decemberi 2 havival együtt 3, vagy még azon kívül 3 (tehát összesen 5)
Előzmény: gabóca2 (405)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 408
Szia Gabóca2!

Milyen érdekes a weboldalunk (www.tarnok.hu), hogy mostanában nem változik max a hírdetőtábla.

Nézzük kiket támogatunk:
támogatott fél neve | támogatás céja | támogatási összeg
Benta Sportegyesület "kobor ebek elhelyezése" 210.000.-
Tárnoki Isk.Alapítvány "szabadidős program" 735.000.-
Bizt.Tárnokért Polgárőrség közbiztonság 1.500.000.-
Tárnok Sprint Egy. sport tevékenység 1.500.000.-
BOLHA focitanoda sport tevékenység 460.000.-
Tárnok KSK sport tevékenység 4.306.600.-
Zrínyi Bakancsosok szabadidős program 95.000.-
Zrínyi Úttörőcsapat szabadidős program 95.000.-

A kóbor ebekre lehetett volna kicsit többet, a hadseregre meg kicsit kevesebbet. :)
De az úttörőcsapat az tetszik! :) Habár ennyi pénzből max úttörővasutazni mehetnek.

Előzmény: gabóca2 (407)
gabóca2 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 407

Kösz, Peetre04!

Ezeket nem tudtam. Mi a garanciája a jó munkájuknak? Nyilván az, ha nem lopják le a kertemből a terményt, hiszen fizettem az őrzéséért. Mi történik, ha lelopják? Mehetek-e kártérítésért és hova? Mi történik, ha leborítanak a földem végén egy konténer szemetet? Kinek kell azt összeszedni, elvitetni?

Végül, nem látom a mezőőr felelősségét.

üdv.sz.i.

peetr04 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 406
Közben ilyet találtam a mezőőri feladatokról:

(1)A mezőőr feladata, hogy a mezőgazdasági termőföld, mezőgazdasági termények és termékek, gépek, felszerelések és eszközök, mezőgazdasági, valamint geodéziai építmények őrzését biztosítja, megakadályozza a hulladék-, építési törmelék illegális lerakását.
(2)A mezőőr az őrzött vagyont veszélyeztető vagy károsító cselekmény elkövetésén tetten ért személyt személyazonosságának igazolására, a jogellenes cselekmény abbahagyására és a terület elhagyására köteles felszólítani.
(3)A mezőőr azt a járművet, amelyről alaposan feltételezhető, hogy azon a működési területről származó jogellenesen szerzett szállítmány van, köteles feltartóztatni, a jármű vezetőjét és a járművön, illetve az abban tartózkodókat igazoltatni.
(4)A mezőőr azt a személyt, aki a nála vagy a feltartóztatott járművön lévő szállítmány megszerzésének jogszerűségét nem valószínűsíti, köteles a legközelebbi rendőri szervhez bekísérni.
(5)A mezőőr a károsító cselekmény elkövetésén tetten ért személytől a jogellenesen szerzett terményt, terméket, tárgyat, állatot, az elkövetéshez használt eszközt köteles elvenni és azokat a legközelebbi rendőri szervnek átadni.
(6)A mezőőr köteles a jogtalanul legeltetett, illetőleg felügyelet nélkül talált állatot a tulajdonosnak átadni.

Szal valószínűleg ezt csinálják.

:)
Előzmény: gabóca2 (405)
gabóca2 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 405

Annak ellenére, hogy "üres az önk. kasszája", bővítették a hivatali dolgozók létszámát (felvettek 3 mezőőrt, 2 közt. felügyelőt, stb...), megvásárolták a hiv. melletti lakóházat (bővíteni a hivatali férőhelyek számát) potom 20 millióért+átalakítás, a polgm. első dolga az volt, hogy kicseréltette a 2 éve elkészült irodai bútorait, cca. 20 millát költöttek még tervekre és látványtervekre, a polgm. gyorsan felvett 3 havi jutalmat, (bruttó 2 milla), legutóbb pedig azt hallom, szoc. bérlakást fognak építeni a Hazatérők útján, 50 millió+három telek önrésszel, ami szerény becslések szerint is mindösszesen cca. 80 millió bruttó érték.

Ki tud többet a részletekről?

üdv. sz.i.

 

 

peetr04 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 404
Hello!

Akkor ezek szerint az a dolguk, hogy lakosokat büntessenek? :)
Jó kis feladat.


Előzmény: gabóca2 (403)
gabóca2 Creative Commons License 2007.10.19 0 0 403
Én is láttam a mezőőröket, szerintem többen vannak. Újabban működnek közterületi felügyelők is. Ketten járják a falut. Már sok lakost megbüntettek.
peetr04 Creative Commons License 2007.10.16 0 0 402
Sziasztok!

Mostanában gyakran látok egy autót "Mezőőri szolgálat" felirattal járkálni az utcákon. Tudja esetleg valaki, hogy mit csinálnak, mi az ő feladatuk stb.? Az utóbbi 2 hónapban látom mindenfelé előtte nem.

Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.15 0 0 401
Elsősorban néptánc-kedvelők, énekelni vágyók figyelmébe ajánljuk!

 

 

2007 október 18.-án 18 órakor a tárnoki Művelődési házban tartja alakuló gyűlését a „Hajtóka” szlovák hagyományőrző néptánc és dalkör.

 

Mindenkit szeretettel várunk, aki szívesen táncolna, vagy énekelne egy fiatalos, dinamikusan fejlődő csapatban.

 

Elsősorban a tárnoki szlovák nemzetiségi hagyományokat szeretnénk feléleszteni, de szívesen és örömmel fogadjuk az ötleteket.

 

Terveink közt szerepel egy egyesület megalakítása is.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, kérdéseiket, jelentkezésüket az alábbi telefonszámokon fogadjuk:

 

Muskovics Imréné: 06-20/989-46-76, 06-23/388-787

Szoloszkáné Lepnyák Alíz: 06-20/564-63-13, 06-23/389-188

vz55 Creative Commons License 2007.10.09 0 0 400
off topik
INVITÁLÓ ROVÁSÍRÓ CSALÁDI VASÁRNAPRA

Minden korosztályt várnak Érdre !

Mindez az önkormányzat anyagi támogatásának köszönhetően jött létre.

Árpád kori hangulatban

2007. Október 14-i Családi vasárnap részletes programja:
Megnyitó:         Szedlacsek Emília igazgató
Előadások:       14.00   -14.30 dr. Kiszely István: A magyarok múltja és küldetése
.                       14.30   -15.00 dr. Marton V.:  I. András korabeli magyar imák
.                       15.00   -15.30 dr. Lánszki Imre a Pilis titkai (Ősbuda)
.                       15,30   -16,00 Koricsánszky:  A levakart rovásírásos kódexek
.                       16.00   -16.30 Zsombori S.  Árpád házi pénzek jelképei
.                       16.30   -17.00 szünet
.                       17.30   -18.30 Friedrich K. Szakács G.          Tatárlakától Viszokóig
.                       18.30   -19.00 dr. Kubassek János     Kőrösi Csoma útjai, kutatása
.                       19.30   -20.20 Szőke I. Atilla: Nyelvünk szépsége
.                       20.20   -21.00 Tolcsvay Béla: Tiszteld a múltat és éltesd tovább !
Egy-egy előadás között a Macskássy-testvérek mandolinjátéka szórakoztatja a hallgatóságot. A program sorrendje tetszés szerint változhat. Szervező Varga Zoltán építész.

Főtámogató: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Oktatási és Művelődési bizottsága. 
Jó időben az udvaron, rossz időben az aulában vásári sokadalom. Lesznek nemezelők, fafaragók, bőrdíszművesek, gyöngyfűzők, tarsolyosok, jelvényárusok, és lesz kecskesajt is.

Belépődij nincs, árusoknak helypénz nincs
bujdos Creative Commons License 2007.10.06 0 0 399
A KÉP:
bujdos Creative Commons License 2007.10.06 0 0 398
A Forrás Táncegyüttes a Bara Együttessel Mexikóban turnézik.

nicio / Noticias / Expresiones Culturales / Ovacionan de pie a Forrás, Ballet Nacional de Hungría, en su primera presentación en el Fórum /Ovacionan de pie a Forrás, Ballet Nacional de Hungría, en su primera presentación en el Fórum
Con una gran ovación fue recibido Forrás, Ballet Nacional de Hungría, en su primera presentación realizada en la Plaza 400 Años, la noche del martes.
Ataviados con el vestuario típico húngaro, los artistas dieron a conocer cómo se baila el chardash, típico de Europa del Este y que comparte con Eslovaquia, Serbia y Rumania.
Con el Cielito lindo, como cierre de su espectáculo, la compañía europea, agradeció el recibimiento caluroso que les ha brindado el pueblo de México, desde su llegada al país el 20 de septiembre.
San Luís Potosí, Hidalgo y Nuevo León son los estados que han visitado en su gira por el país azteca. Después de Monterrey terminarán su visita a México con actuaciones en el Distrito Federal, para regresar posteriormente a su lugar de origen.
Artemio González / Prensa Fórum

http://www.monterreyforum2007.org/index.php?contentID=371

H.László Creative Commons License 2007.06.11 0 0 397
10 évet használt tatai cserép (kb. 700 db + kúpcserepek) eladó 20 ft/db áron Tárnokon. Ugyanitt eladó egy használt, jó állapotú kéményes 3kw-os FÉG gázkonvektor.

70/609-0908.

tember Creative Commons License 2007.06.01 0 0 396
Sziasztok!

Holnap Republik koncert!

Kiváncsi vagyok, hogy a vendégek akik jönnek majd a szeméthegyen keresztül fognak e átgázolni?!?

Ugyanis még több az illegálisan lerakott szemét mint múlthéten. Rohad minden az utcán. Már felfelé az Újhegyi út és tovább a Szőlőhegyi út szélén (közepén is itt-ott) is szemetes minden.

Jó kis imádzssss a falunak.Jegkoko Creative Commons License 2007.05.30 0 0 395
Juni 5. 17 órakor a II.Rákóczi Ferenc Általános iskolába lakossági fórum lesz, mindenki jöjjön el akit érint a Szolnokiék legujabb ámokfutása a 7-es út mellé épülő szervízúttal kapcsolatban.Együttes erővel meggyőzhetjük őket arról, hogy nem kérünk a hülye ötleteikből, és inkább vmi hasznos dolgot csináljanak, és ne ilyen aljas a lakosság háta mögött szervezkedően.
peetr04 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 394
Szia tember!

Ma reggel 8:50kor láttam, hogy FKF zrt. kukásautóba pakolták kis munkagéppel a szemetet. Mondjuk nem fog sokáig tartani a rend, holnapra megint gyűlni fog a cucc.
Bírságolni kell egy ideig intenzíven aztán szúrópróba szerűen odafigyelni rá. Máskép pen nem lehet rendet tartani.

Üdv.
Előzmény: tember (393)
tember Creative Commons License 2007.05.24 0 0 393
Üdvözletem! Tárnok "(öreg)szeméthegyről" írok.

Sajnos a probléma amit topiktársunk írt még nem egészen oldódott meg.

Aminek nagyon örülök, hogy két hete van már szemétszállítás. Azaz kis teherautóval elviszik a szemetet zsákokban a ház elől, csak annyi a dolga az embernek, hogy reggel kirakja a kapuba. Persze június 18.ig kell venni zsákokat majd amit még nem lehet tudni mennyibe fog kerülni. (Ha van valakinek infoja kérem ossza meg.)

Ami viszont a probléma, hogy a régi helyen ugyanúgy gyűlik és rohad a szemét mint eddig. Csak most már nem konténerben és körülötte ,hanem mindenhol és senki nem viszi el. Így csak nő és nő már két hete a tárnoki szeméthegy.

Itt voltak a konténerek

2

3


HA ESETLEG VALAKI NEM TUDNA A SZEMÉTSZÁLLÍTÁSRÓL ANNAK ITT AZ INFO:

--------------------8x--------------------------------------------------
Szemét szállítás.

TISZTELT INGATLANTULAJDONOSOK

Mint az Önök előtt is valószínűleg közismert, az Önkormányzat számára a hulladéknak a Szőlőhegyről történő elszállítása súlyos anyagi terhet jelent, amelyet a továbbiakban nem tud vállalni.
Az elmúlt években kialakult gyakorlat az volt, hogy a területen elhelyezett konténerekbe lehetett a hulladékot berakni, és azt az Önkormányzat elszálíttatta, ilyen módon ingyenesen biztosítva az érintettek részére olyan szolgáltatást, amelyért a település egyéb területén díjat szedett. Ez az eljárás önmagában törvénybe ütközik, sérti azt a jogot és kötelezettséget, hogy meghatározott szolgáltatásért minden állampolgár a szolgáltatás költségeinek és tartalmának megfelelő díjat fizessen.
A helyzetet súlyosbította az a körülmény, hogy az elvben korlátlanul igénybe vehető szolgáltatást olyanok is igénybe vették, akiknek arra joguk nincs.
A FKFV Zrt. március 25.-én egyoldalúan megszüntette a konténeres elszállítást ezen helyekről, mert 8db konténerüket felgyújtottak.
Az önkormányzat megszervezi a zsákos szemétszállítást, június 18.-a után már csak az FKFV Zrt. által rendszeresített zsákban történhet a szemét szállítása a zsákokat a következő helyeken lehet megvásárolni: a Tárnoki önkormánytat épületében ügyfélfogadási időben; a többi vásárlási helyről később tájékoztatjuk önöket.

Szállítási időpontok:
május 17
május 24
május 29
június 4
június 11
június 18

Egyedi megrendelés, szállítás, esetleges probléma esetén kérjük, hívja a vállalkozás vezetőjét;
Golcs Miklós 06-30/630-1897
--------------------x8--------------------------------------------------

Nem értem miért nem táblázzák ki vagy kerítik el a helyet, hogy szemét lerakása tilos.

Mert így semmi értelme az új szemételszállítós rendszernek ha (most idézek)
"A helyzetet súlyosbította az a körülmény, hogy az elvben korlátlanul igénybe vehető szolgáltatást olyanok is igénybe vették, akiknek arra joguk nincs." azaz ez nem változik és ugyanúgy gyűlik a szemét.

Ezzel annyi eredmény lett, hogy most akik örghegyen laknak már nem jogtalanok lesznek mert fizetniük kell. Amit megértek, hogy ezt rendezni kellett, mert nem várhatjuk el, hogy ingyen elvigyék a szemetünket.

De azt joggal elvárhatjuk, hogy az utca ne váljon szemétdombá ennek hatására. És ide hiába jönnének a kiscserkészek meg a környékbeli lakók összeszedni a szemetet, mert hová rakják a más által illegálisan lerakott szemetet? A másik meg, hogy másnapra ugyanannyi szemét lenne megint. Itt a hatóságoknak kellene rendet tennie.

(szerintem)

Jegkoko Creative Commons License 2007.05.02 0 0 392

Nagyot alkotott a "kedves" jelenlegi vezetés az elmúl időbe.Már tavaly nyáron előálltak azzal , hogy a 7 es út mellett szervíz utat kell létrehozni, de még szerencsére aláírásgyüjtéssel meg tudtuk akadályozni ezt az agyament akciójukat, és szerencsére az akkori vezetés támogatott minket, hogy itt bizony nem épül semmiféle szervíz út.Aztán milyen furcsa pont októberbe ujjrakezdődött ez az egész, és pár lakosnak jött a levél, hogy május 10. én jönnek a KPM től megnézni a terepet és felmérni a dolgokat.Aztán lett szólva a "kedves" Bökönyi Endrének, hogy ugyan már hogy képzelik ezt az egészet.Az meg persze azzal érvelt hogy nekünk milyen jó lesz, aha persze ha kivágják a fákat amik a zajt és a port fognak fel az tényleg jó nekünk.Mint megtudtuk vki a régi 70- es út mellet az úgynevezett "majomszigeten" benzínkutat aakr létesíteni, és erre kéne a szervíz út.Köszönjük meg a vezetésnek, hogy hátunk mögött a saját érdekeiket képviselik.

hu-pont Creative Commons License 2007.04.06 0 0 391
Én igen ismerem
peetr04 Creative Commons License 2007.04.05 0 0 390
Sziasztok!

Ma reggel elvitték a szemetet.

Beszéltem egy Úriemberrel a helyszínen Ő elmondta, hogy az a probléma, hogy az eddigi konténeres szemétszállító céggel felmondta az önkormányzat a szerződést, az új cég pedig még nem hozott még konténert valamiért.

Amit még megtudtam, hogy tervezik a szemetesautóval történő szemételszállítást és a lerakó megszűntetését, aminek persze lenne díja, de sokkal civilizáltabb a mostani állapotoknál, mivel minden jött-ment más településekről ide utazó "szemét-turisták" ellen nem lehet mit tenni.

Kérdésemre, hogy mi lesz ott ahova a szemetesautó nem tud eljutni az út minősége miatt azt a választ kaptam, hogy az is meg lesz oldva, olyan módon, hogy egy kis teherautóval mennek el a szemétért ezekre a helyekre.

Ezúton is köszönöm a felvilágosítást és a rendrakást minden illetékesnek.

Üdv.
Előzmény: peetr04 (389)
peetr04 Creative Commons License 2007.04.04 0 0 389
TÁRNOKOT ellepi a szemét?

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi az oka, hogy a Szőlőhegyi úton miért szüntették be a konténereket és miért rohad a szemét az utcán már egy hete?

SZŐRNYŰ a helyzet szombaton kirándulgattunk és egyszerűen felfoghatatlan, jogy hogyan történhet meg ilyen és , hogy közvetlen a "szeméttelep" mellett lakók, hogyan tűrik meg ezt a dolgot. Az szőlőhelyi út ezen szakaszán 500m-es hatósugárban mindenhol hulladékok, zsákok, szerver rothadó kibírhatatlan szagú szemétfoszlányok vannak. Az állatok rágcsálják, túrják. Meg a guberálók is forgatják. De elszállítás, konténer egyáltalán nincs. Készítettem egy videófelvételt is este felrakom, hátha olvassa valami illetékes a fórumot.

Üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!