Turulmadár, fiatal korod ellenére meglehetősen korlátoltan szemléled ezt a világot, "örökifjú" szülőnek lenni nem feltétlenül póz, együtt szórakozni a gyerekkel, részt venni egymás örömében, érdeklődésében pedig sokkal inkább "családbarát" (úgy emlékszem ti szeretitek annyire ezt a kifejezést) mint gáz.
Kérdezed: "Csak tudnám kik voltak azok akik négy éven keresztül büdöscigányozták az előző miniszterelnököt? "
Nos, akik ezt tették, természetesen szintén rasszista barmok, ez a habitus egyébként mindkét oldalon megtalálható sajnos, ám a te felháborodásodból is az hallik ki, hogy nem anyira a bödöscigányozással van baj, hanem azzal, hogy ezt a miniszterelnökre alkalmazták. Orbánék kormánya pedig igenis tette a lovat a rasszista barmok alá rendesen. Nagyobb bűnük ez, mint a pénzlenyúlások.
Azt hallottam megbízható forrásból, hogy ha a Schmitt lesz a főpolgármester, akkor jövő nyáron a Bocskai Színpad fog szerepelni a szigeten. Tudok ettől jóval többet is, de a tálálkozón azt mondták, hogy még csak ennyit sem mondhatok.
Ja es meg az jutott eszembe, hogy Nbritanniabol nezve a vilag pont arra tart, hogy a felnottek nem akarnak kinoni a tinedzser korbol. Persze nagyon remelem, hogy ez az attidud hozzank nem gyuruzik be, szeretnem, ha a felnottek felelosseget vallalnanak a tetteikert es a rajuk bizott emberekert.
Miert lenne gaz? En tobb olyan csaladot ismerek, ahol apa anya egyutt megy ki a gyerekeikkel (akik akar 20 evesek is lehetnek), es ez nem azt jelenti, hogy egymas nyakan lognak, hanem mindenki csinalja a maga dolgat. Es a gyereknek nem ciki.
Egyebkent szerinted miert ciki?
Es honnan veszed, hogy ezzel nem noveli a nepszeruseget az MSZP?
Értem én, mi a szándék, de meglepne, ha ezzel növelné a fiatalok körében a támogatottságát. :) Kicsit az örökifjú szülőre emlékeztet, aki együtt bulizik gyerekeivel, az ő szlengjükön beszél és nem weszi észre, hogy gáz... :]
Nem hallottal meg politikai marketingrol?:) A Viktor is azert figyelt tavaly augusztus 20-an a kormenetben. Meg a Csurka is. Arra nem vagy kenyes? Nezd Turulmadar, a politikai kommunikacioval a Fidesz elt elsokent kormanyzati pozicioban. Nekik az egyhaz prioritas volt. Az MSZP-nek meg letkerdes, hogy novelje a szavazotaborat a fiatalok koreben. A szandek ugyanaz mindket oldalon, es az eszkoz is. Engem egyik erolkodes sem zavar. En meseljek neked a mediatizalt vilagrol, es az agenda setting-rol?
Teljesen komolyan mondom, alig hittem a fülemnek. :))
Wannak olyan punk együttesek, akik keményen szoci-alázós szövegeket nyomnak. Megőrült a wilág. Maholnap oi-zenekar játszik az SzDSz kampánynyitányán. :]
Hehe, elképzelem Megyót, ahogy valami cuccos helyen totál beszívva, teljes átéléssel mozog a stroboszkóp alatt, és üveges szemmel mormolja: "magánember vagyok, magánember vagyok":)