Van nekem egy Peugeot 205 Juniorom amiről már jópár éve lecsaklizta egy kedves karosszériás a junior feliratot, ha valakinek esetleg lenne valahol egy olyan kis táblácska, érdekelne. Másik kérdés: találtam egy épkézláb állapotú 106-os roncsot aminek a motorja hibátlan és kísértetiesen emlékeztet az enyémre, habár ECU-s de ez nem jelent gondot. Tudja esetleg közületek valaki, hogy a felfogatási helyek, illetve a méretek azonosak-e, illetve csak a váltó átpakolható-e?
Eladóvá vált a 605-ös autóm. Tudom tudom, ez nem az a fórum, de szerintem Jamal csinált egyszer egy átépítést, amikor 2 ezres turbós motort rakott a 205-be. No az én autómban is ilyen motor van, ráadásul ez a része a verdának tökéletes. Ha valaki rácuppanna a témára, elérhető vagyok a 70-201-2632 telefonszámon. :)
Bal elől vagy jobb hátul rükis? Asszerint BE1 vagy BE3. Milyen kár ami 200ezer? Ezek a váltók most 10-20ezerért mennek. Motorkód mi? Ugyanilyen motorkódú 205ből jó lesz de bármelyik 1.9 GTi/CTi is, max picit másabb a kiosztás.
Ma a pincében találtam egy ládányi 205-ös alkatrészt (16Kg), a kocsit már több mint két éve eladtam, így az alkatrészekkel sem tudok mit kezdeni, a teljesség igénye nélkül:
Fékmunkahenger + fékpedál
Fékfolyadék tartály
Ablaktörlő motor + mechanika
Ékszíj tárcsa
Kiegyenlítő tartály + tartókonzolja.
kézifék kar
Ablakemelő mechanika
Ablakmosó szivattyú
Motorháztető kitámasztó
Vezírműszáj műanyag ház
Fékbovden
Kuplungbovden + kuplung pedál
Motorháztető nyitó kar + bovden
Gázbovden + gázpedál
műszerfal szellőzők,
Motortartó bakok (távtartók)
biztosíték tábla keret
Gyújtás kábelek
Váltókar rögzítő keret
.......és még sok műanyag és fém apróság.
Lehetőleg egyben szeretnék megszabadulni tőle, személyesen Dunakeszin, vagy foton tudod átvenni, de posta is megoldható (MPL csomagautomatába 490Ft) Ár megegyezés szerint, ha személyesen jössz érte adok még hozzá egy hátsó lökhárítót is ajándékba! + ha még addig elkerül pár alkatrész azok is vihetők.
arda85@gmail.com címen írhatsz, vagy csörögj rám a 06(20)2517551 számon.
Eladó Peugeot 205 CJ Cabrio Nagyon megkímélt állapotban sehol egy rozsdafolt vagy rohadás a kasznin. Színte állandóan fűtött garázsban tartott hobby autóként csak hétvégenként használt kisautó. Egy igazi ékszerdoboz. Egy másik cabrió cseréje miatt válunk meg tőle. Az autó nagyon jó műszaki állapotban van, új gumikkal, kitűnő állapotú alufelnikkel, riasztóval, (lehúzott tetőnél is riaszt), szervizelve. Az autó vételára 499.000.- forint
Szia! Sokminden okozhatja, fals levegőt szív valahol, vacakol a pótlevegő-tolattyú, tönkrement a motorhőmérséklet jeladó. Ezeket rédemes volna átnézni.
A facebook-on van a Peugeot 205 klub csoport, illetve a peugeot205klub.hu oldal, szerintem ott is érdeklődj, mert ez a topic viszonylag halott azokhoz képest.
Sziasztok! Érdeklődnék tud-e valaki segíteni. 1.9 gti autónkon egyik napról a másikra magas lett az alapjárat. Azt szeretném megtudni ,hogy mi szabályozza az alapjáratot vagy mit ajánlatok mit nézzünk át rajta. köszönöm előre is a segítséget.
Sziasztok! Segítségetekre volna szükségem nagyon megköszönném előre is ! Peugeot 205 főtengelyre volna szükségem, esetleg motorra is . Tud valaki ajánlani nekem? Esetleg autós bolt valahol vagy bontó ?
Van egy 1993-as évjáratú Peugeot 205-ösünk. 2012. óta ki van vonva a forgalomból és nem indítottuk be, de nem azért, mert baja volt, hanem mert új autónk lett. Most már nem tudjuk tárolni, de nem szeretnénk bontóba vinni. Sajnáljuk, úgy imádtuk! Van valami ötletetek, hogy hol lehetne meghirdetni? Hátha valami Peugeut rajongó még tudná használni, legalább alkatrésznek!
Peugeot 205 vásárlásán gondolkodom, mindenképp dízelt szeretnék. Kis fogyasztású, olcsón fenntartható autót szeretnék, szerintetek melyik motorral érdemes keresni a 205-öst, az 1.8-assal vagy az 1.9-essel?
Mik szoktak tönkremenni, mikre figyeljek különösen vásárlásnál?
Például hogyan állapítható meg, ha a hátsó híd már készül megadni magát?
Mennyi kartergáz a normális?
Hogyan fog a fék, ha jó? Épp csak simogatni kell, vagy keményebben odalépni?
tudnátok segíteni mert ha nemtudok venni egy kocsit akkor páááááááááááát inthetek a melómnak,mivel nem tudok eljutni a melóhelyemre.Azért is köszönöm a válaszodat.