Kedves Hölgy látogatók, ezúton szeretnék virág helyett távolról sok puszit küldeni a Nőnap alkalmából. Teljen minden Hölgynek úgy a napja, ahogy azt ő eltervezte.
A férfiak persze nagy odafigyeléssel kísérjék a párjuk minden óhaját.
igen, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy nem mehet a munkátok zökkenők nélkül ma Mo-on.....
örülök, hogy működik és így állsz hozzá. Hajrá!
Pontosan, ugyanazt csináljuk, kicsit másként és teljesen új köntösben, sok fejlesztéssel stb... igaz így ebben az évben még nem volt fizetésem.... de majd csak kibírom. Ha nem kéne a csekkeket feladni jobban elviselném :))
Olyan domain nevet találtam ki a cégünknek, ami elsőre sikeresen bejegyezhető volt :) szal lesz rendesen céges mailom is, honlapunk, ADSL és ami még kell ehhez. A bemutatótermünk majdnem teljesen kész van, csak idő nincs elég befejezni, mikozben innen 220km-re is indítjuk a dolgokat (meló)
Persze magánéletet is azon a helyen folytatom, kivéve ha párom jön Győrbe:)
na mi a helyzet gyerekek, ha nem hümmögök még két hónapig, akkor addig qss van itt? :)
Kösze Rokon kérdésed, megvagyok, csak annyi az elintézni valóm, h ki sem látok belőle, plussz az új munkaforma is betesz rendesen. Tegnap is már annyira rosszul voltam estére a fejfájásomtól, amit persze az idegeskedés okozott, h szó szerint beájultam majdnem az ágyba.
Nálatok mi ujsi van? Megy a meló rendesen, zökkenőmentesen?