Egyébként is egy ritka ellenszenves sunyi fazon, de mint kiderül egyik gazdasági döntése rosszabb mint a másik.Mi a fenét tanult ez a Marx Károlyon?
Ezen kivül rettenetes mikor beszél és egyes szám első személyben affektál,hogy ő majd miket fog itt csinálni.A felesége meg egyenesen egy tenyérbemászó lédi.
"talán ezért is hisznek neki az emberek egyelőre , a militáns antikomcsi giccs hiveit leszámitva..."
Speciel én soha nem hittem el semmit ennek a semmirekellő Medgyessynek. Soha ki nem állhattam a kenetes dumáját ...
Most legalább tudom, hogy ez a militáns antikomcsiság miatt van ... :-)
még a választások elött is szinte teljesen reménytelen esetnek tartottam, olyannyira hogy annyira lefutottnak tartottam a választást, hogy még az Orbán - megyó vitát se néztem meg akkor
ám a jelen felállás szerint ugy látszik ő az egyik legütöképesebb politikus
hiába rendez ki Orbán akármikor százezer fanatikus párthivőt akármilyen rendezvényre, nem ők döntenek
Megyó ezt már rég megértette, a sokak által az egekig magasztalt Orbán pedig nem
ha Megyó népszerüségén mulik marad a kormány, jóllehet vannak gyenge pontjai
ugy látszik ő az aki igazából megértette mire van szüksége a népnek
talán nyugalomra...
nem csoda hogy az ÉS ballib szélsőségesei még a jobboldalnál is jobban fikázzák a kormányt...
...egyáltalán nem voltam kiváncsi a hazudozásaira..de azt azért elvártam volna..hogy visszaköszönjön verébnek..meg a nézőknek...de rögtön az első kérdésnél küldött egy üzenetet Orbánnak..aztán ki is kapcsoltam...gondolván..legalább én el tudom hallgattatni...:-))
" nem lop" akkor minek nevezed a lobbitevékenységnek szalonképesitett korrupciót? az nem lopás ? Lopás bizony a nemzet zsebéből, amikor átjátszanak egy nagyértékü ingatlant alacsony áron külföldi befektetőnek. Ilyenkor a te zsebedből lopnak, a nemzeti vagyont lopják. Majd, ha egyszer unokáid ugy döntenek, hogy visszavásárolják a Duna-part egyik legszebb épületét, mélyen a zsebükbe kell majd nyulniuk, és nem csak nekik. Na majd ők fizetnek - nem te. - Egyébként megyót kétszinünek is tartom, mert aláirta az olimpia rendezését, aztán meg nem úgy viselkedik, hogy az meg is valósuljon. Ez álságos, és ez a viselkedés rányomja bélyegét a jelenlegi közhangulatra. Minden megnyilvánulása a jelegi kormánytagoknak és azok holdudvarának álságos, csusztatós, és ettől az emberek rosszkedvüek, gyanakvók és óvatosak lettek teljesen ugy mint régen. Nézz végig egy kormánypárti gyülekezeten bármilyen tekintetben, mindenki rosszkedvü, de legalább komor, vagy pókerarccal ül.OV kormányzása idején - nézz vissza bármilyen rendezvényt, meglátod a különbséget az arcokon, függetlenül kik azok.
De a jó Viktorral már eltöltöttünk a csúcson négy évet, M. még előtte van ennek az időszaknak.Meg ugye, ott egyfajta véleményt beír valaki többszázszor is, itt ez - ha jól látom - még nem történt meg!Melyiket hiányolod:a dicséreteket, az áhítatos ömlengéseket, a gúnyolódásokat, szidalmazást, stb.?
(én a magam részéről egyelőre olyan kultúráltan viselkedő embernek tartom, akire ráférne némi kommunikációs tréning, kicsit határozottabb kiállás, de az összkép - eddig - jobb, mint elődje esetében.Ilyesmire voltál kíváncsi?)
Medgyessy hm közömbös nem mutat meg sokat abból, hogy milyen is ő igazából. Talán, ha egy párórás műsort végignéznék róla, amint egy riporter beszélget vele a mágánéletéről véleményt tudnék mondani, de így nem.
Számomra a legnagyobb talány az, hogy miért is vállalta el a miniszterelnökséget. Előtte szóbajöhettek még: Németh MIklós, Nagy sándor, Kovács László.
Egyikükkel sem lehetett volna választást nyerni, még akkor sem, ha a fidesz volt olyan szives a választást elveszteni.
Amúgy én egyszerűen úriembernek tartom. Mióta dékétszázkilencesnek nevezik egyesek, egyre inkább.
Csalódást okozott nekem is, hogy annyit őőőzik - egy logopédiai gyorstalpaló ráférne, meg egy kis kommunikációs tréning is. Viszont ezt a hibáját Orbán cezaromániája után inkább emberi gyarlóságnak tudom be.