Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.07.29 0 0 234
Egyébként is egy ritka ellenszenves sunyi fazon, de mint kiderül egyik gazdasági döntése rosszabb mint a másik.Mi a fenét tanult ez a Marx Károlyon?
Ezen kivül rettenetes mikor beszél és egyes szám első személyben affektál,hogy ő majd miket fog itt csinálni.A felesége meg egyenesen egy tenyérbemászó lédi.
Kagakusha Creative Commons License 2003.07.29 0 0 233
"talán ezért is hisznek neki az emberek egyelőre , a militáns antikomcsi giccs hiveit leszámitva..."

Speciel én soha nem hittem el semmit ennek a semmirekellő Medgyessynek. Soha ki nem állhattam a kenetes dumáját ...
Most legalább tudom, hogy ez a militáns antikomcsiság miatt van ... :-)

Előzmény: Lucass (231)
gárfild Creative Commons License 2003.07.29 0 0 232
jó lenne tudni
Lucass Creative Commons License 2003.05.29 0 0 231
igen , talán ez is belejátszik , neki nincs szüksége a lopásra, már gazdag emberként jött vissza a pol-ba nem ugy mint a kisz-titkárék csapata

az usában is szinte minden elnök vagyonos és sikeres ember

talán ezért is hisznek neki az emberek egyelőre , a militáns antikomcsi giccs hiveit leszámitva...

Előzmény: gárfild (228)
Lucass Creative Commons License 2003.05.29 0 0 230
még a választások elött is szinte teljesen reménytelen esetnek tartottam, olyannyira hogy annyira lefutottnak tartottam a választást, hogy még az Orbán - megyó vitát se néztem meg akkor

ám a jelen felállás szerint ugy látszik ő az egyik legütöképesebb politikus

hiába rendez ki Orbán akármikor százezer fanatikus párthivőt akármilyen rendezvényre, nem ők döntenek

Megyó ezt már rég megértette, a sokak által az egekig magasztalt Orbán pedig nem

ha Megyó népszerüségén mulik marad a kormány, jóllehet vannak gyenge pontjai

ugy látszik ő az aki igazából megértette mire van szüksége a népnek
talán nyugalomra...

nem csoda hogy az ÉS ballib szélsőségesei még a jobboldalnál is jobban fikázzák a kormányt...

gárfild Creative Commons License 2003.05.29 0 0 229
Milyen,vajon.
gárfild Creative Commons License 2003.05.19 0 0 228
Minek lopna már?Anélkül is van sok pénze.
Előzmény: Ormossy (215)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.07 0 0 227
Behozta Gyurcsányt. Lehet még többet lopni. Persze szigorúan csak állami megrendelések és megnyert pályázatok alapján.
vibor Creative Commons License 2003.03.29 0 0 226
Na látod, ilyen egyszerű ez.
Előzmény: Bumburnyák (225)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.03.29 0 0 225
...egyáltalán nem voltam kiváncsi a hazudozásaira..de azt azért elvártam volna..hogy visszaköszönjön verébnek..meg a nézőknek...de rögtön az első kérdésnél küldött egy üzenetet Orbánnak..aztán ki is kapcsoltam...gondolván..legalább én el tudom hallgattatni...:-))
Előzmény: Árgyélus királyfi (223)
zsele5 Creative Commons License 2003.03.29 0 0 224
Ez a Verebes nahát....

A szive,a fene nagy szive csináltatja ezt vele.Mindig van valami gond,négy évig az epéje vitte a gondolatait,meg a mája az a rossz mája.

Meg kéne nézetni egy orvossal:
-Dugja ki Verebes úr a nyelvét!
-Mondja mitől sz@ros?

Előzmény: Bumburnyák (222)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.03.29 0 0 223
00000t se mondott?
Előzmény: Bumburnyák (222)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.03.29 0 0 222
..ma a napkeltében vendég volt Medgyessy Péter...Verebes vendégeként...a miniszterelnök úr..még köszönni sem volt képes...

..igy aztán tovább nem is néztem...:-(((

muttter Creative Commons License 2003.03.11 0 0 221
" nem lop" akkor minek nevezed a lobbitevékenységnek szalonképesitett korrupciót? az nem lopás ? Lopás bizony a nemzet zsebéből, amikor átjátszanak egy nagyértékü ingatlant alacsony áron külföldi befektetőnek. Ilyenkor a te zsebedből lopnak, a nemzeti vagyont lopják. Majd, ha egyszer unokáid ugy döntenek, hogy visszavásárolják a Duna-part egyik legszebb épületét, mélyen a zsebükbe kell majd nyulniuk, és nem csak nekik. Na majd ők fizetnek - nem te. - Egyébként megyót kétszinünek is tartom, mert aláirta az olimpia rendezését, aztán meg nem úgy viselkedik, hogy az meg is valósuljon. Ez álságos, és ez a viselkedés rányomja bélyegét a jelenlegi közhangulatra. Minden megnyilvánulása a jelegi kormánytagoknak és azok holdudvarának álságos, csusztatós, és ettől az emberek rosszkedvüek, gyanakvók és óvatosak lettek teljesen ugy mint régen. Nézz végig egy kormánypárti gyülekezeten bármilyen tekintetben, mindenki rosszkedvü, de legalább komor, vagy pókerarccal ül.OV kormányzása idején - nézz vissza bármilyen rendezvényt, meglátod a különbséget az arcokon, függetlenül kik azok.
Előzmény: Ormossy (215)
malaclopo Creative Commons License 2003.03.11 0 0 220
Emberi ember; ne idol, nem pszichopata, hanem emberből gyúrt ember
Előzmény: omre (216)
qncogi Creative Commons License 2003.03.10 0 0 219
Ezen is.
Előzmény: omre (218)
omre Creative Commons License 2003.03.10 0 0 218
Örülök neki!
Előzmény: qncogi (217)
qncogi Creative Commons License 2003.03.10 0 0 217
Jót nevettünk.
Előzmény: omre (216)
omre Creative Commons License 2003.03.10 0 0 216
Ember???
Ormossy Creative Commons License 2003.03.10 0 0 215
Rendes. Korrekt. Nem lop.
És határozott.
)
Kulik Creative Commons License 2003.03.10 0 0 214
Ez ha jól látom a Medgyessy Péterről szóló topik.
Előzmény: Inus-Finus (183)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.12.10 0 0 213
Báb.
evangeline Creative Commons License 2002.12.10 0 0 212
De a jó Viktorral már eltöltöttünk a csúcson négy évet, M. még előtte van ennek az időszaknak.Meg ugye, ott egyfajta véleményt beír valaki többszázszor is, itt ez - ha jól látom - még nem történt meg!Melyiket hiányolod:a dicséreteket, az áhítatos ömlengéseket, a gúnyolódásokat, szidalmazást, stb.?
(én a magam részéről egyelőre olyan kultúráltan viselkedő embernek tartom, akire ráférne némi kommunikációs tréning, kicsit határozottabb kiállás, de az összkép - eddig - jobb, mint elődje esetében.Ilyesmire voltál kíváncsi?)
Előzmény: gárfild (192)
McMahon Creative Commons License 2002.12.10 0 0 211
Elfogyott a szufla?

Medgyessy hm közömbös nem mutat meg sokat abból, hogy milyen is ő igazából. Talán, ha egy párórás műsort végignéznék róla, amint egy riporter beszélget vele a mágánéletéről véleményt tudnék mondani, de így nem.

Előzmény: gárfild (210)
gárfild Creative Commons License 2002.12.10 0 0 210
Vajh milyen?
gárfild Creative Commons License 2002.11.07 0 0 209
????
Előzmény: gárfild (208)
gárfild Creative Commons License 2002.10.28 0 0 208
Ujabb vélemények?
anakin_skywalker Creative Commons License 2002.10.10 0 0 207
Azon túl hogy rühellem, sok mindent nem tudok róla mondani:
JELLEGTELEN
esetleg még a G betűt ki lehet cserélni M-re, úgy is ül
gárfild Creative Commons License 2002.10.10 0 0 206
A népszabadságban nemrég egy kommunikációs szakember is lehúzta mondván sűrgősen be kellene iratni 1 kommunikációs tréningre.:-)
Előzmény: AliceCsodaországban (205)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.01 0 0 205
Hogy milyen ember Meggyesy Péter?

Számomra a legnagyobb talány az, hogy miért is vállalta el a miniszterelnökséget. Előtte szóbajöhettek még: Németh MIklós, Nagy sándor, Kovács László.

Egyikükkel sem lehetett volna választást nyerni, még akkor sem, ha a fidesz volt olyan szives a választást elveszteni.

Amúgy én egyszerűen úriembernek tartom. Mióta dékétszázkilencesnek nevezik egyesek, egyre inkább.

Csalódást okozott nekem is, hogy annyit őőőzik - egy logopédiai gyorstalpaló ráférne, meg egy kis kommunikációs tréning is. Viszont ezt a hibáját Orbán cezaromániája után inkább emberi gyarlóságnak tudom be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!