a kistehén is aranyos, de igaza volt fancsikának, MP ilyen idősen is különb, férfinak is, mint az ellenzék vezére; becswületrendről meg ne is beszéljünk a tegnapi ítélet után
Persze Kis urat az nem zavarja, hogy szándékosan nem hoztam szóba az m1-et, csak a baráti tévéket. Különben is, az m1 hülyesége nem menti fel a Napkeltét.
Viszlát!
Kit érdekel az m1 nézettsége?
Ők ugyanis az elmúlt 4 évben rendszeresen és minden reggel a "legnézettebb reggeli műsor"-nak állították be magukat, holott a kutya sem bírta nézni. Ez persze IZÉ urat egy cseppet sem zavarta.
Tudod, ha az ATV-n nem mutatnak be közvéleménykutatási adatokat, az ember az m1-ből még tényleg azt hihetné, hogy az m1 reggeli adása a csúcs.
Az ATV a nézettségi adatokat (forrással együtt) a köztévé hazug politikai műsorainak kipellengérezésére tette közzé nap mint nap.
Jól tette!
Akui hazug, bukjon le, HADD RÖHÖGJÉK KI!
aztán majd a többi tévé visszaszivassa:
"10 és 12 óra között a napkeltét senki sem nézte, ellenben a mi műsorunkkal, amit 41% nézett! A Napkelte mondjon le!"
Ezt nyomják minden nap hosszú percekig, büszkén mutogatva egy táblázatot, hogy milyen frankón leverik a párhuzamosan futó RTL meg TV2 műsorait.
Kedves Napkelte!
1. Ne nekem mutogasd, hanem a szponzoroknak. Engem a műsor érdekel, nem a nézettségi adatok. A szponzorokat érdekli elsősorban, hányan nézik a hülye reklámjaikat.
2. Az általad készített összehasonlítás igencsak sántít, mert
a.) az említett másik két adón egész más jellegű műsor folyik ugyanabban az időben (reggeli bohóckodás, pancsi-pancsi), aki a politikára kíváncsi, kénytelen téged nézni.
b.) majd ha Te is napi 20 órában leszel a képernyőn, és a sok 'sztárt' meg kell fizetni egész napon át, majd meglátjuk, mi marad a reggeli büdzséből
Szóval ha lehet, ne nagyon fárasszatok ezekkel a nézettségi adatokkal, kösz.