Keresés

Részletes keresés

ego Creative Commons License 2002.08.30 0 0 1
K_chris!
A nemzetközi vasuti forgalomban a menettérti jegyre vonatkozó szabály szerint a jegy meghosszabbítható. Magyarán, a célállomáson meghosszabbíthatják, de erre nem kötelesek. Ez a teljesárú jegyre vonatkozik, vagyis, ha valamilyen kedvezményt veszel igénybe, akkor nem fogják meghosszabbítani.
Ha nem akarod azt kockáztatni, hogy esetleg Berlinben az állomáson "beintenek" és nem hosszabbítják meg a jegyedet, akkor is van megoldás. Két egy útra szóló jegyet kell venni. Pesten megveszed a jegyet Berlinig és Berlinben - nem több, mint két hónappal a visszaindulás előtt - megveszed a Pestre szóló jegyet. A két egy útra szóló jegy nem drágább, mintha oda-vissza előre megvennéd, mivel a teljesárú menettérti jegy kétszerese az egy útra szólónak. Sajnos ez a megoldás megint nem jön be akkor, ha a menettérti jegyhez valamilyen kedvezményt veszel igénybe.
Előzmény: k__chris (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 0
Sajnos, nemtOm :/)
Előzmény: k__chris (-)
k__chris Creative Commons License 2002.08.05 0 0 topiknyitó
hello!

kerdeznem profi utazoktol hogy berlinbe mennek, es 91-95 nap mulva vissza. vonat lenne az idealis de ott a returjegy max 60nap 2*oda meg kib.. draga.. busz 180 nap de igazabol a vonatot preferalnam a busz viszont majdnem feleannyi. van valami megoldas?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!