Megunt Amigához való Blizzard és Supra termékeit, PC-hez való ATI, Tseng Laboratories, Matrox termékeit szívesen elfogadom.. minimális árat is adok értük..
Van egy 17"-os Prestigio P776 TFT monitorom. Tökéletesen működik, csak feleslegessé vált, azért adnám el. Plexi előlap, VGA és jack bemenet (van a monitorban 2db kis hangszóró), VGA kábel, gyári CD, manual.
Köszi, megerősítetted a döntésemet,megírtam nekik, hogy nem veszem meg mert a fölső kép alapján úgy láttam hogy komplett monitor, de ez csak alkatrész.
Így a kép alapján nem csak tápegység kell hozzá. Bár kicsi a kép, de mintha nem lenne meg az lcd-elektronika kábel se. Ilyet nehéz beszerezni. Tápot is nehéz úgy venni hozzá, hogy nem tudod, hogy milyen kell. Ez a monitor is valószínűleg belső tápos, ha tudnád, hogy milyen kell hozzá, és vennél is, nem biztosm hogy passzolna bele méretileg, házilag kellene átalakítani. Eléggé körülményes dolog, én nem vettem volna meg.
Azt hiszem mégis lemondom a vételt és feketepont lesz a dologból, remélem ennyi pénzért nem fog perelni. Ezenfelül is bánt a dolog, nem szeretek így viselkedni.
Azért is kérdeztem meg itt a fórumon, hátha valakinek pont ez kellene akkor szivesen átpasszolnám.
Bár most meg kicsit piszkálja a fantáziámat hogy kb 15 ezer + egy tápegységből össze lehetne hozni egy 19"-os TFT monitort. Az a probléma hogy nemigen értek hozzá. Németül sem tudok olyan jól hogy műszaki dolgokat meg tudjak beszélni.
Ha szerencséd van, akkor csak tápegység kell hozzá és mehet. Kérdezd meg az eladót, hogy megvan-e a dokumentációja. Ha nem, akkor célszerû visszacsinálni az üzletet (bár ezzel begyûjtesz egy negatív minõsítést...)
Belemásztam valamibe, amibe lehet hogy nem kellett volna.
Azt hittem egy új 19"-os Belinea TFT monitort veszek olcsón az eBayon, ehez képest azt hiszem csak egy monitor képernyőt vettem. Azért volt ilyen olcsó (37,50 Euró meg még lenne vagy 20 Euró postaköltség, végülis kb 15 000 Ft) Az a neve, hogy Belinea 19 zoll Widescreen Ersatzdisplay icl. Platine.
Itt vannak képek róla, segítsetek mit lehet ezzel kezdeni?
Ha beteszem valami dobozba, rá lehet kötni a gépre?
Vagy kell még valami hozzá?
Vagy megírjam az eladónak, hogy bocs de mégsem veszem meg?
Nekem is van egy pár felesleges régi cuccom, ami nem kel, azt meg szoktam hirdetni itt: http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=5403788
A matuzsálem cuccokat nem mindig hirdetem meg, de pl. van egy ősrégóta őrizgetett komplett 486os IBM konfogom, meg 20 megás nagyvinyó :D, de a nyomtatóm se mai gyerek, 1994es :D (de még mindig azt használom )
Sziasztok! Szükségem lenne egy ABIT IC7-G alaplapra. Viszont el is adnék pár dolgot :) Van egy kibelezett házam (safer gray) táp nélkül egy 2,4 northwood magos procim titanuim hűtővel (533 MHz FSB, 512 kB L2 cache) amely sosem volt húzva, ezen kívül egy MP 512PC266 DDR memóriám, és 2 db felesleges vinyóm, az egyik 40 GB maxtor (7200 rpm) és egy samsung 120 GB 7200 rpm, meg még egy ASUS WL-140 rádiós usb adapterem is dobozban, cd- vel. 11 Mbps adatátviteli sebesség, WEP, Plug'n'Play, 6 dBi erősítésű beépített antenna http://www.alphasonic.hu/ujsagok/07_asus.pdf?PHPSESSID=1c4060e63fd0e59a9891e7314edc9c95 Érdeklődés esetén árakat egyeztetünk :)
Keresek az alábbinak megfelelő memóriát: (EDO) DRAM SIMM, 72 pin, access time >16ns, 32MB 2darab kellene írjatok a demonp(kukac)innersea(pont)hu címre vagy telefonáljatok 0670 280 93 47