Keresés

Részletes keresés

Howlin Preacher Man Creative Commons License 2002.08.03 0 0 76
Ismerem a mesét, nyugi. Hogy készpénznek veszem-e az más kérdés.
Persze neked 80-as IQ-val lehetetlen észrevenned, hogy mikor manipulál a népszabó meg a mancs... :)
Előzmény: tarnaibarnabas (75)
tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.03 0 0 75
(Ki tudja miért változott meg fél nap alatt az SZDSZ frakció álláspontja Megyó ügyben...)

Te talán tényleg nem tudod, de egyrészt el is mondták, másrészt nem annyira nehéz kikövetkeztetni (IQ 80 fölött, persze).

Barna

Előzmény: Howlin Preacher Man (74)
Howlin Preacher Man Creative Commons License 2002.08.03 0 0 74
Könnyű volt eltitkolni, ha egyszer az ő aktáikat megsemmisítették 89-ben.
Vagy ha mégis van belőlük másolat valamelyik szoci házi archívumában, akkor nem fogja átadni az NBH-nak vagy bárki másnak, inkább csendben zsarol. (Ki tudja miért változott meg fél nap alatt az SZDSZ frakció álláspontja Megyó ügyben...)
Előzmény: Fine Tune (59)
pindiy Creative Commons License 2002.08.03 0 0 73
Nevetséges vagy a hálózat hüjébb és tehetségtelenebb részéből verbuvált Fidesz kormány, még a salyát buktályát sem tudta elkerülni, hogyan képzeled, hogy a tehetségesebbeket akár gyanúba is tuggya hozni.
Teccetek volna a kikézést rendesen végigcsinálni::)))
Előzmény: Fine Tune (30)
tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.03 0 0 72
Izzadságszagú ez az üres SZDSZ-gyalázás... Magukra a személyekre nem tudunk semmit ráverni? Vegyük elő a szülőket! Nem találtak köztük Szatmárit és egyéb ügynököket? Mondjuk azt, hogy pont azért, mert ők irányítják az egészet! Nem játszották át a fél államvagyont egy forintért a haveri körnek? Nem baj, lezsidózzuk őket! Nem gyalázzák a fél országot naponta? Ez sem gond, mondjuk azt, hogy az egész országot járatják le külföldön! Tíznél több éve ugyanazt vallják a legfontosabb kérdésekről? Címkézzük őket egyszerűen liberálbolsiknak, az majd csattanós válasz lesz!

Kicsit több tényt szeretnék látni, vagy legalább kicsit nagyobb fantáziát felfedezni az urak érv(?)rendszerében.

Persze, ezek a piszok SZDSZ-esek kamuból verették (simogattatták, valójában) magukat a rendőrökkel minden év márciusában, álcázásul kirúgatták magukat az állásukból, miközben a mai jobboldaliak nagy része belülről bomlasztotta a rendszert, stabil állásban és többnyire valamilyen párt- vagy Népfront-funkcióban.

Barna

Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.08.03 0 0 71
A nagyon buta emberek általában aljasok is.
Fine Tune és Tiramisu index olvtársak ezt próbálják látványosan szemléltetni.
De két eset nem minta. Az első kérdés tehát az, hogy megállja-e a helyét a hipotézis általánosságban is: van-e korreláció a butaság és az aljasság között. A második, hogy melyik a kettő közül a független változó. Vagy vannak olyan rejtett változók, amelyek az aljasság és a butaság mértékét is meghatározzák, és ezért változik a kettő együtt? A rejtett változók veleszületett tulajdonságok vagy a környezet hatására alakulnak ki? Esetleg a környezet csak aktivizálja őket? Mi a triggering mechanism?
Ez lenne ennek a topicnak az igazi témája.
Iszonyatos Creative Commons License 2002.08.03 0 0 70
a szocikkal elszalad a ló, 3 és fél év múlva kilép a koalicióból
Húha! Megijesztesz, te gyermek! Hiszen hol lesz már ez a koalíció 3,5 év múlva? Köztudomásúlag épp csak 4 hónapot fog kibrni! Napokon belül gyön a nnépharag és elzavarja ezeket az ígéretszegő libcsi-komcsikat.
Előzmény: Fine Tune (3)
darassa Creative Commons License 2002.08.03 0 0 69
Kedvesch Tiramisu!
Nem szívesen írnám rólad így ismeretlenül, hogy büdösparaszt, de javasolnám, hogy az általad Konrádra aggatot vádat annak fényében is értelmezd, és írd ide a ténybeli tévedéseidet, hogy szerzôtársa Szelényi Iván mit ír errôl a történetrôl.
Segítségül Szelényi volt Konrád szerzôtársa "Az értelmiségi útja az osztályhatalomhoz" című szamizdatnak!
Ugye ezt is ugyanolyan jól ismered, mint ezt az általad szajkózott bugyuta III/3-as sztorit?
Vigyázz mer' néha a fagyi visszanyal...
Darassa
Előzmény: Tiramisu_index (60)
bormester Creative Commons License 2002.08.03 0 0 68
Már megint nem akarnak valamit újraszámolni?
Előzmény: Fine Tune (30)
Tiramisu_index Creative Commons License 2002.08.03 0 0 67
Ha valamit nem akarsz látni, akkor azt úgysem fogod látni.
Sajnálom.
Ha pedig nem lenne bizonyíték Konrád piszkos besúgói tettére, te ebben az ügyben is támadnál és védenéd ezt a senkit.
Van bizonyíték.
Az ilyen Konrádok meg elvhaverjai mérgezik folyamatosan a magyar közéletet.
Konrád, amikor véletlenül Magyarországon van, a Balatonnál valahol egy régi házban éldegél. Ez a ház, korábban éppen egy zsidó kocsma volt.
De Konrád erről nem tudott, véletlenül tudta meg. Micsoda véletlenek.
Nagyok ezek a felismerések.
Amerikában volt egy Albright külügyminiszter asszony, akkor jött rá, hogy ő lengyel Csehországban született zsidó, amikor erre felhívták a figyelmét.Ettől kezdve zsidóságára nyíltan nagyon büszke lett.
Csak gondoljunk bele. Milyen tájékozott és tényeket ismerő külügyminiszter az, aki még azt sem tudja milyen lukból pottyant ki?
Konrád......

Előzmény: figyelő (62)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 66
Köszi a válaszokat. (Közben megnéztem én is: úgy tűnik, az egykori OT-tagság volt a legmagasabb funkciója.)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.08.02 0 0 64
Hello,

szerintem semmilyen. Pont annyi, mint a többi liberális értelmiséginek, aki nem vállal pártfeladatot.

Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 63
Az előbb már írtam ugyan, de megismétlem: az SZDSZ 12 éve következetesen ragaszkodik a teljeskörű átvilágításhoz.

Hülyék lesznek a volt besúgók egy ilyen párt közelébe merészkedni! :-)

P.s. Tudja valaki, hogy Konrádnak milyen kapcsolata van jelenleg az SZDSZ-szel?

Előzmény: Fine Tune (57)
figyelő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 62
Nem akarom Konrádot védeni az általad említett ügyben, az viszont tény, hogy sosem mocskolta Magyarországot.
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 61
Egy. Biztos van több is.
Tiramisu_index Creative Commons License 2002.08.02 0 0 60
A besúgó Konrád György. A sósorát súgta be a 3/3-nak.Jutalmul kapott útlevelet a kapitalistákhoz.
Mióta meg demokrácia van, külföldön él leggyakrabban és mocskolja Magyarországot.
Előzmény: Törölt nick (11)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 59
Na ez a baj. Hogy nem azért nem derül ki mert onnan tényleg nincs, hanem azért mert onnan idáig sikerült eltitkolni.
Előzmény: figyelő (58)
figyelő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 58
Hát ez dühítő lehet...
Várj türelmesen.
Előzmény: Fine Tune (57)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 57
Meg kell mondanom, eléggé felháborít, hogy a jelek szerint úgy tűnik, mindenhonnan van besúgó, kivéve a szadesz.
Előzmény: figyelő (56)
figyelő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 56
Ha az MSZMP-s besúgóhálózatról szeretnél vitatkozni, rossz címet választottál...

Előzmény: Fine Tune (55)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 55
Érdekelne, mikortól lesz min vitatkozni. Talán 2005? Vagy már most ez évben az SZDSZ kongresszus után?

Most derül csak ki, milyen széles körben üzemeltett besúgóhálózatot az MSZMP. Annak idején pld. én éppen emiatt nem mertem elmenni a Rajk klubba. Pedig nagyon érdekelt volna mi történik ott. Nekem az a gyanús, hogy erről egyszerűen semmiféle információ nincs.

Előzmény: figyelő (54)
figyelő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 54
Egyelőre nincs miről vitatkozni.
Előzmény: Fine Tune (51)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 53
Ugyan kedves Anikó. Mivel tudnék én jobban ártani az SZDSZ-nek, mint jelenlegi vezetése.
Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 52
Hűha, én már a múltkor is lebuktam, hogy nem tudom helyesen leírni a május 1-jét. Jó lesz vigyázni... :)
Előzmény: figyelő (50)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 51
Parancsolj, nem mondhatod, hogy nem vagyok pártatlan.

De most már rátérhetnénk magára a vitára is.

Előzmény: figyelő (48)
figyelő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 50
Viszont a névszói állítmány valóban szerkezetes, mégpedig jelzős szerkezet...
Előzmény: figyelő (48)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 49
Kedves Fine Tune,

ne haragudj, de szánalmasak az ilyesfajta figyelemelterelő hadműveletek, mint pl. ez a topic is. Hidd el, nem az SZDSZ-nek ártasz az ilyenekkel! (Meg a másik hatvan hasonlóval, amit beígértél. :) )

Amúgy üdv, és örülök, hogy látlak. :)

Anikó

Előzmény: Fine Tune (38)
figyelő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 48
Kérlek, nyissál ennyi konkrétummal "fideszes/miépes besúgók" címmel topicot, s be fogom jegyezni: szemét alak vagy (ez egyébként alany-állítmány kapcsolat...).
:-)
Előzmény: NEC (42)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 47
Nem akaraton múlik a dolog, hiszen akkor az SZDSZ sem 5.6%-ot kapott volna. Inkább hitelességen. Pontosabban azon, hogy egy csomó ember kinek mit hisz el. Orbánnak ezért lenne nehéz a MIÉP-ből nagy pártot csinálnia, feltehetőleg meg sem próbálja.
Előzmény: kerya_n (45)
Fine Tune Creative Commons License 2002.08.02 0 0 46
javaslom térjünk vissza e kis kitérő után a témára. Szóval kinek mi a tippje. El tudtok képzelni egy olyan Kádár rendszert, amely valóban nem avatkozott be, nem épült be az ellenzék tevékenységébe?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!