Keresés

Részletes keresés

semmitmondó Creative Commons License 2002.12.01 0 0 41
na akkor most megünneplem az 1000. hozzászólásom. háháááá
semmitmondó Creative Commons License 2002.11.29 0 0 40
hasonló állapot...talán tényleg meg nyitnom kellet volna azt a topikot,oda firkálnám ezeket ez impressziókat (lehet, hogy ez rossz szó, de most ez jutott eszembe) aztán ezenkívül seemi, de ez egy egózós topik, nemdebár? akár egy isten háta mögötti oldalon is lehetne, kit érdekel? a fóum feneketlen mélységei. midnenki öntheti ide a hülyeségeit, más hülyék meg vevők rá. ekkor viszont már nem biztos, hogy hülyeség, pláne, ha default se volt az. tetszik ez a default szó. nem sznobságból, alapból nem szeretek külföldi szavakat használni, de ez tetszik. hja, nevethetnékem van az ilyen project menedzsment meg ilyen szavaktól. mint a yuppiek mittoménhány pontja. a yuppie ápolja anyanyelvét: még project managerként is az account meetingen. giongolunk (ez komoly, ilyet hallottam élőben, nagyon gáz) a shopping centerbe aztán buyingolunk many various thingseket.

itt a pont, én mentem, elvégre az embernek péntek este jobb dolga is akad a netezésnél (sajnos nem mindig) bár nem biztos hogy sajnos. ez is egy olyan nap mint a többi. mondjuk nem, mert holnyap szabadság. már ahol. pl itt. a péntek este misztériuma, hehe. bár ettől sokszor rosszul vagyok.

nem, nem. most van itt a pont.

.

Előzmény: semmitmondó (39)
semmitmondó Creative Commons License 2002.11.28 0 0 39
üdv!
az előbb majdnem nyitottam egy topikot 'a délután misztériuma' címmel a Metakazamatában. de aztán úgy döntöttem, hogy inkább mégse, elég lesz (talán még sok is) beírnom egy saját indítású topikba. azokban úgyis kevés a hozzászólás. most növelem eggyel:

a délután misztériuma....

nemrég keltem fel, muszáj volt aludnom. kimászok az ágyból, kint már sötét van, korán sötétedik. A csillár ég, bár az egyik körte kiégett. tényleg, mit érezhet egy kiégett villanykörte? a négy társa árasztja amgából a fényt, de ő csak úgy van, arra várva, hogy behozzam a létrát a szobába, és kicsavarjam, mint egy citromot? körtével citrom módra bánni? banánni? aztán kezdődik egy új körte élete? célja a világítás. hogy fényt adjon, hogy számára tök semleges emberek lássanak. és mivan, ha lát engem? hogy mit csinálok? talán az emberiség tudományát a kihajított, osszetörött, eltaposott villanykörték tudják. mindegy ezzel nem sokra megyünk. pillanatnyi megvilágosodások, elfelejetett zseniális ötletek, mint a szeméttelepen hevernek...

de hol is tartottam? igen, kiégett egy körte. szóval az álmosság lassanként kiszivárog belőlem, először valamiféle bágyadtságnak adva át a helyet. szeretem ezt az állapotot. közben üvölt a zene. elszívtam egy bidét, de nem vágott a földhöz. inkább tartósította az állapotot. van ilyenkor valami a levegőben, bár lehet, hogy csak az én agyamban. villog a kurzor. úgy ültem le ide, hogy most nyitok egy topikot a késő délután misztériumáról. de inkább beírom az egyik egózós topikomba, ebből nehezen lenne életképes topik. de nem is ez a lényeg. akkor mi? semmi. annyit éreztem, hogy írnom kell, ha nincs semmi célja, értelme, haszna, akkor is, mert élvezem. kíváncsi vagyok, hogy aki esetleg ezt olvassa az mit gondol erről. kezd egyre tovább villogni a kurzor, anélkül, hogy nyomkodnám a billenytűket. inkább abbahagyom, legyen ez egy soha meg nem nyitott topik mementója. van valahol itt egy ilyen topik, hogy 'hová lesznek a meg nem írt hozzászólások', vagy valami ilyesmi. de lehet, hogy tévedek. mindegy

na most befejezem, nem tudom jól megfogalmazni ezt a hangulatot,ami ilyenkor késő délután uralkodik el rajtam
üdv, semmitmondó

semmitmondó Creative Commons License 2002.09.20 0 0 38
már leoltottam a villanyt amikor eszembejutott a megoldás, hahh!!!!!

még jó hogy a gép bekapcsolva amradt a a letöltés miatt (nem javítom ki maradtra, bár sokkal hamarabb meglett volna, mintha ez nyelvtanilag belekavardodtam de nem akarok kijönni belőle, tökmindegy, mostmá mentem, a zárójele uhh backspacet nyomtam vezekelnem kell áá kétszer uhh namostmá télleg aegg szal nem zárombea a zárójelet, és mindenki homokot zabál

Előzmény: semmitmondó (36)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.20 0 0 37
egózokni, megyek főzni vazzéhes vazzgyok
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.20 0 0 36
esetleg elárulnád miért? lehet más topikba is, ott más a hangulat. bár korábban megjegyezted, hogy sokat kíváncsiskodom (a kijelentés túl nagyarányú igazságtartalmát vitatom)

Vannak olyan napok, amikor minden jól megy.

Akarommondani rosszul!!!!

bááár a mai napról mmég nemtok nyilatkozni de nem vagyok én hiradó

meginn hüjjeségeket beszélek. kit érdekel? itt lehet egózni...

Előzmény: Gonosz Gumi (35)
Gonosz Gumi Creative Commons License 2002.09.20 0 0 35
off/ezt a topikot szívesen olvasom, mindig jókedvem lesz, csak nincs hangulatom írni bele. és más oka is van. jó!!!:)))/on
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.20 0 0 34
apa mardosó féltékenysége vagyok
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.06 0 0 33
már hogy ne lehetne???

Előzmény: DR.YES (30)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.06 0 0 32
nézd, akkor én úgy éreztem, hogy semmi értelme tovább írogatni, ezért abbahagytam. most már kissé megbékéltem ezzel, néha még meg is cáfolom :-). De AZ nem volt felelőtlen topiknyitás, bár oiat is csináltam. meg amúgy se úgy működik, hogy 'naakor most írok az összezavarodós topikomba', ha nincs mit írnom, minek erőlködjek.
Előzmény: szárazkolbász (31)
szárazkolbász Creative Commons License 2002.09.06 0 0 31
szárazkolbász egy kicsit csalódott, mert nem kedveli, ha a topikgazda otthagy egy folyamatban lévő, a jelenlegi törzsasztal felhozatalban érdekesnek számító beszélgetést. Na, ezért.

Alapjába véve szárazkolbász rühelli a sorsára hagyott topikokat és a felelőtlen topiknyitogatást. Meg még a csetet, még itt a KVházban is, azt nagyon rühelli. Sok mindent rühell, nem kell vele törődni.
De a nicktársakat szereti.

Előzmény: semmitmondó (29)
DR.YES Creative Commons License 2002.09.06 0 0 30
Becsaptál, itt nem is lehet Legozni! Na csá!
Előzmény: semmitmondó (-)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.05 0 0 29
szárazkolbász, erre válaszolj légyszíves
köszönöm
Előzmény: GONDolK (20)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 28
ja, te építed, más meg megmagyarázza
Előzmény: Törölt nick (26)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 27
i am the winter, when you freeze
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.01 0 0 26
aztat én építem, te kis epigon

valéptech

Előzmény: semmitmondó (17)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 25
én azér még maradok egy kicsit, ha nem haraxol
Előzmény: GONDolK (24)
GONDolK Creative Commons License 2002.09.01 0 0 24
nemis ellenzem, ááááá ezt beszívtam, najóvan eldugulok már, elvégre IRL is ismerjük egymást

na 'cakát

Előzmény: semmitmondó (23)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 23
aha, ellenzed
Előzmény: GONDolK (22)
GONDolK Creative Commons License 2002.09.01 0 0 22
bajod van, vazze? ez az egózós topic, itt mind a ketten megférünk. tökmindegy mit írsz, ellenzem.
Előzmény: semmitmondó (21)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 21
te kussoljá, te alterEGÓ
Előzmény: GONDolK (20)
GONDolK Creative Commons License 2002.09.01 0 0 20
miért írtad, hogy.
majd megválogatjátok topiktársaitokkal, hogy.

hova térjetek be.

erre énis kíváncsi vagyok :-))))

Előzmény: semmitmondó (19)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 19
azt még midnéég nemééértem, hogy.

miért írtad, hogy.
majd megválogatjátok topiktársaitokkal, hogy.

hova térjetek be.

miazoka, amiértnemteccet. amit írtam. ?

és azt elárulod-e, hogy.
mi az igazi nicked. ?

hehh, a 3. bekezdésen szétröhögtem az agyam :-)))

csajozás nem oian eccerű, nálam legalábbis (nem vagyok aza bulizósfajta)

szárazkolbász nem arra hivatott, hogy az ezotérikáról nyilatkozzék deazér, ha megkérdetik akkoresetleg válaszolhatna, mintegy mellékszálként, csak hogy a pofon okát ércsük, hmm?

Előzmény: szárazkolbász (18)
szárazkolbász Creative Commons License 2002.08.31 0 0 18
szárazkolbász több ezer gyönyörű hozzászólása a moderátorok magángyűjteményét gazdagítja, mert szárazkolbász nemes feladata teljestésének hevében néha elragadtatja magát. Sőt mitöbb bűnbánóan ő kéri kimoderáltatását. (ennek vége, elveszett a jelszó ehhez a mailcímhez, azért is e kitárulkozás)

szárazkolbász nem arra hivatott, hogy az ezotérikáról nyilatkozzék, hanem, hogy pontos jól irányzott pofonokkal a szeretett nicktársak göröngyös útját egyengesse.

szárazkolbász, azaz ÉNÉNÉN, még annyit mondana szeretett nicktársának, hogy nem feltétlen kell ragaszkodnunk nevünk jelentéséhez, itt vagyok pl. mindjárt ÉNÉNÉN, akinek írásai lehet szárazak, de semmiképp nem kolbászok.

Szóval ne raboljuk egymás idejét, gondolkodj-írj, vagy huzzál csajozni! Spéciel én az utóbbit választom.

Előzmény: semmitmondó (17)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 17
hihi, meg voltam győződve róla, hogy egózást akartál írni (úgyanis abban a topicban jórészt télleg erről volt szó)

kend mér is rühelli az ezoterikát? bár ezt a kifejezést én se nagyon bírom (mert a Szepes jut róla eszembe), akkor már inkább okkultizmus. de ez meg oian fellengzős, ráadásul most már nem is foglalkozom vele annyit (és nem is értek hozzá). amúgy szvsz nem azt válaszottam, hanem egy bizonyos szinten akkora a bizonytalanság, hogy bármi elképzelhető megoldásként, ami viszont a gondolkodás eredménye. nem volt az ami az ien vallásos/ezoterikus dolgokban van, hogy AKKOR ÉN MOST JÓL KINYILATKOZTATOM AZ EGYETLEN ÉS IGAZI VALÓSÁGOT, csak feltételezések, gondolatok, érzések voltak (bah de költői [szarkazmus off])

jaja, eléggé megmaradt amit írtál :-)

amúgy te komoian csak ennyit szóltál hozzá az indexhez eddig???

Előzmény: szárazkolbász (16)
szárazkolbász Creative Commons License 2002.08.29 0 0 16
Már azt hittem, ki kell javítsalak, és tényleg.
Mindenesetre szárazkolbásznak semmi baja az egózással, mert szárazkolbász nem kiváncsi semmi másra csak nicktársaira. Ebből gondolható, hogy szárazkolbász, mikor ezózást írt, akkor úgy is gondolta, mert ő okos, és igyekszik helyesen is írni.
Az ezózással szárazkolbász az ezotérikára utalt, melyet tiszta szivéből rühell, és szomorúan látta, hogy szimpatikus olvtársa inkább választotta azt, mint a GONDolKodást.

szárazkolbász viszont örül, hogy szavai mély nyomot hagynak nicktársaiban, és így szárazkolbász egója most majd kicsattan, és ettől nem látja ezt a jelzős észrevételt sem.

Előzmény: semmitmondó (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.29 0 0 15
Ez nagyobb hatalom, mint sokan gondolják.
Előzmény: Alvó Ügynök (13)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.27 0 0 14
muhahahaha, ez a félezredik hozzászólásom :-D
Alvó Ügynök Creative Commons License 2002.08.27 0 0 13
Tizenhárom!
Nem sok idő kell ahhoz, hogy harminc éves legyek. És még mindig nem tudom, mihez kezdjek magammal a világban. Pedig hatalmam van: azt csinálok, amit akarok :)
Alvó Ügynök Creative Commons License 2002.08.27 0 0 12
Topic, fel...
Ne szomorkodjon a topicgazda...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!