kicsi_tigért, és a topic Onságáért:
Akkor jó a pasi az ágyban, ha a nőnél szex után jelentkeznek az alábbi tünetek: lábremegés, gyengeség, ernyedtség (esetleg ájulás:).
És csak mint OFF hencegek vele, hogy ismerem a tüneteket...;))
:)
Dehogynem. Megvannak a magam tapasztalatai tucatszoros negyedórás orgazmusokkal (szerény-szerény). .... de igaz az a mondás, hogy amelyik nő henceg, az nem élvez :))
Épp azért írtam a filmszakadást... mert több orgazmus fárasztó a nőnek. Sok orgazmus még fárasztóbb, ám a legfárasztóbb egy, de 15 perces orgazmus. Ilyen után láttam már néhányszor gyakorlatilag ájulást.
Látom, kicsi tig, te másképp értelmezted a dolgokat, mint kellett volna. Meg is köveztek érte. Ha figyelted volna a kérdést, mindjárt rájössz, hogy a pasi, jó, ágyban szavakra ilyen stílusú válaszokat várnak:
legyen olyan teste, mintha Schwarzi és vanDamme nászából származna, kerüljön annyiba a giccses ruhája, mint azé a Cruise-gyereké, mindegy, mekkora a farka, csak legyen akkora, mint a bálnáé, amelyik-tudvalevőleg-szántja az iszapot(vagy ne legyen kisebb, mint 16,6, de nagyobb se, mint 17,4, és 10 fokban balra tartson, mert most az olyan trendi), és utána húzzon el délebbre, mert nem lehet tőle nyugodtan tehénkedni.
Erre te jössz azzal, hogy hiába olyan, mint Brad Pitt és JLo együttvéve, ha te most azt a mackós Józsit szereted, aki elvitt téged a tengerhez, mert még sose láttad? És hiába dugnának Gere ágyába egy éjszakára, amikor most éppen nem akarsz fűvel-fával kefélni?
Ugyanmár, király(lány)!
Hol élsz te? Nem ezen a világon, az biztos.
De jó neked:((((
A férfiak posztkoitális viselkedésmintáinak beidegződése a felsőbb (cerebrális) szakaszban - állítólag - szegényes, tehát, egy bizonyos minimális szocializáltság alatt gyakorlatilag tökmindegy, hogy hány cm-es a nő érzelmi éhsége. A bealvást ugyanis a gyönyörközponttól nem túlságosan messze lévő idegek okozzák, ezen kívül a cigi is kb. 5-10 cm-re van csak fölfelé, a könyvespolcra rakva, tehát az érte nyúlásnál jóformán csak az alkar polccal bezárt szöge számít.
Esetleg még a pasi fejének kispárna általi ingerlése bírhat elegendő késztetőerővel - ez esetben számít a méret (a kispárnáé) - de ez egyénfüggő, van, akinek inkább csak fájdalmat okoz.
A hüvely beidegződése a felsőbb szakaszban - állítólag - szegényes, tehát, egy bizonyos minimális méreten túl gyakorlatilag tökmindegy, hogy hány cm-es a fütykös. Az orgazmust ugyanis a hüvely bejáratától nem túlságosan messze lévő idegek okozzák, ezen kívül, a G-pont is kb. 5-10 cm-re van csak fölfelé, ennél pedig csak a behatolás szöge számít.
Esetleg még a méhszáj ingerlése lehet gyönyörforrás - ez esetben számít a méret - de ez egyénfüggő, van, akinek inkább fájdalmat okoz.
Az a halálom, amikor valaki rögtön megszakít mindenféle fizikai kontaktust a partnerével szex után. Az alvás oké, de igénylem, hogy a partnerem hozzámbújjon, megsimogasson egyszer-kétszer, hogy ne érezzem magam használati cikknek.
Lehetek kicsit off? Cathrine M. szexuális életét olvasva: nem is kell ágy, mindegy ki az a hapsi (mert semmi olyan tényleg szükséges megkülönböztetést nem leltem, mint a tiéd Orgianpiki), és hány jön össze egy nap alatt stb. Bennem van a hiba?
Én módosítanám a kérdést,méghozzá a válasszal.
Ímé a módosítás:
Mikor jó egy FÉRFI az ágyban?
Mertnem szerintem a hapi,pasi,hapsi,krapek,..stb csak EL!nevezés,a férfi jelent is valamit.
Azt,amit kívánsz.Akár gyertyafényes vacsorát,akár virágcsokrot,akár reggelig tartó szeretkezést.(Directe nem kefélést írtam!,meeer az se egy!)
Ha találkoztál már ilyen példánnyal,tudod mikor jó.