Keresés

Részletes keresés

murray Creative Commons License 2023.01.30 0 0 51

kb akkor voltam jó az ágyban.. azóta se..:-) 

Előzmény: Képvilágosító (50)
Képvilágosító Creative Commons License 2023.01.30 -1 0 50

Felhozok egy 21 éves topikot :-)

genyanya Creative Commons License 2002.08.25 -1 0 49
:) szerintem is jó, meg hencegés is...;-o
Előzmény: Nojon (47)

Zsötem Creative Commons License 2002.08.25 0 0 48
Mi történt veletek? Mindenki árvizelt napokig, tegnap meg bulizott?
Ennyiben ki is fújt a téma?
Előzmény: Nojon (47)
Nojon Creative Commons License 2002.08.14 0 0 47
Kedves lány a párból és kicsi_tig!

Az jó, hogy vannak ilyen élményeitek :-))))

S nem hencegés. Pusztán az elméleti jellegű beszélgetésbe be-bedobunk egy-egy saját tapasztalatot :-)

farockvirag Creative Commons License 2002.08.13 0 0 46
kezemben a banánom,szorítom erősen,
ha nem jön a kedvesem, turmix lesz belőle...

ˇ:)

genyanya Creative Commons License 2002.08.13 0 0 44
én nem.
Előzmény: kicsi_tig (43)
kicsi_tig Creative Commons License 2002.08.13 0 0 43
Akkor jó a pasi az ágyban, ha a lány mélyen horkol utána off mint én pl.

A nagy f@szt még mindig nagyon fontosnak tartom.

Előzmény: genyanya (42)
genyanya Creative Commons License 2002.08.13 0 0 42
kicsi_tigért, és a topic Onságáért:
Akkor jó a pasi az ágyban, ha a nőnél szex után jelentkeznek az alábbi tünetek: lábremegés, gyengeség, ernyedtség (esetleg ájulás:).
És csak mint OFF hencegek vele, hogy ismerem a tüneteket...;))
Előzmény: Nojon (38)
kicsi_tig Creative Commons License 2002.08.13 0 0 41
:)
Dehogynem. Megvannak a magam tapasztalatai tucatszoros negyedórás orgazmusokkal (szerény-szerény). .... de igaz az a mondás, hogy amelyik nő henceg, az nem élvez :))
Előzmény: Nojon (40)
Nojon Creative Commons License 2002.08.13 0 0 40
Nem, ez a "Mikor jó egy pasi az ágyban?" :-)

(bocs, kedvenc témáim egyike az alanti, és nem álltam meg... már megint a nagy szám...)

Samúgy meg... nem tetszett, amit írtunk?

/me méreget

Előzmény: kicsi_tig (39)
kicsi_tig Creative Commons License 2002.08.13 0 0 39
Bocsánat, ez a Nők orgazmussal orgazmusért c. rovat?

Nojon Creative Commons License 2002.08.13 0 0 38
Viszont lábremegés, gyengeség, ernyedtség jelentkezett?
Előzmény: genyanya (37)
genyanya Creative Commons License 2002.08.13 0 0 37
én meg éreztem...:))) (na jó, nem szószerinti ájulást, az eszméletem nem vesztettem el...:))
Előzmény: Nojon (36)
Nojon Creative Commons License 2002.08.13 0 0 36
Épp azért írtam a filmszakadást... mert több orgazmus fárasztó a nőnek. Sok orgazmus még fárasztóbb, ám a legfárasztóbb egy, de 15 perces orgazmus. Ilyen után láttam már néhányszor gyakorlatilag ájulást.
Előzmény: genyanya (35)
genyanya Creative Commons License 2002.08.13 0 0 35
mert egy nagy orgazmus fárasztó. Pláne több, egymás után...;))
Előzmény: caixa (30)
kicsi_tig Creative Commons License 2002.08.13 0 0 34
:))
Csak azért sem fogom azt írni, hogy akkor jó a pasi az ágyban ha 20 centis f@sza van és ha akarom, kemény, ha akarom nem.

Mert az igazság az, hogy akkor jó egy férfi az ágyban, ha az enyémben van :P

Előzmény: Hómedve (32)
longlasting Creative Commons License 2002.08.13 0 0 33
röviden:
ha én vagyok benne
Hómedve Creative Commons License 2002.08.13 0 0 32
Látom, kicsi tig, te másképp értelmezted a dolgokat, mint kellett volna. Meg is köveztek érte. Ha figyelted volna a kérdést, mindjárt rájössz, hogy a pasi, jó, ágyban szavakra ilyen stílusú válaszokat várnak:
legyen olyan teste, mintha Schwarzi és vanDamme nászából származna, kerüljön annyiba a giccses ruhája, mint azé a Cruise-gyereké, mindegy, mekkora a farka, csak legyen akkora, mint a bálnáé, amelyik-tudvalevőleg-szántja az iszapot(vagy ne legyen kisebb, mint 16,6, de nagyobb se, mint 17,4, és 10 fokban balra tartson, mert most az olyan trendi), és utána húzzon el délebbre, mert nem lehet tőle nyugodtan tehénkedni.
Erre te jössz azzal, hogy hiába olyan, mint Brad Pitt és JLo együttvéve, ha te most azt a mackós Józsit szereted, aki elvitt téged a tengerhez, mert még sose láttad? És hiába dugnának Gere ágyába egy éjszakára, amikor most éppen nem akarsz fűvel-fával kefélni?
Ugyanmár, király(lány)!
Hol élsz te? Nem ezen a világon, az biztos.
De jó neked:((((
Előzmény: kicsi_tig (2)
kheiron Creative Commons License 2002.08.13 0 0 31
Aszittem, a filmszakadás az igazi...
Előzmény: caixa (30)
caixa Creative Commons License 2002.08.13 0 0 30
Én nő létemre el szoktam álmosodni utána....de tényleg akkor, ha igazán jó a pasi az ágyban:)))
Előzmény: Törölt nick (25)
Konyak Creative Commons License 2002.08.12 0 0 29
Miért pont az ágyban? :-)
Purusa Creative Commons License 2002.08.12 0 0 28
kacsint
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.12 0 0 27
Hm...
Előzmény: Purusa (26)
Purusa Creative Commons License 2002.08.12 0 0 26
A férfiak posztkoitális viselkedésmintáinak beidegződése a felsőbb (cerebrális) szakaszban - állítólag - szegényes, tehát, egy bizonyos minimális szocializáltság alatt gyakorlatilag tökmindegy, hogy hány cm-es a nő érzelmi éhsége. A bealvást ugyanis a gyönyörközponttól nem túlságosan messze lévő idegek okozzák, ezen kívül a cigi is kb. 5-10 cm-re van csak fölfelé, a könyvespolcra rakva, tehát az érte nyúlásnál jóformán csak az alkar polccal bezárt szöge számít.
Esetleg még a pasi fejének kispárna általi ingerlése bírhat elegendő késztetőerővel - ez esetben számít a méret (a kispárnáé) - de ez egyénfüggő, van, akinek inkább csak fájdalmat okoz.
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.12 0 0 25
A hüvely beidegződése a felsőbb szakaszban - állítólag - szegényes, tehát, egy bizonyos minimális méreten túl gyakorlatilag tökmindegy, hogy hány cm-es a fütykös. Az orgazmust ugyanis a hüvely bejáratától nem túlságosan messze lévő idegek okozzák, ezen kívül, a G-pont is kb. 5-10 cm-re van csak fölfelé, ennél pedig csak a behatolás szöge számít.
Esetleg még a méhszáj ingerlése lehet gyönyörforrás - ez esetben számít a méret - de ez egyénfüggő, van, akinek inkább fájdalmat okoz.

Az a halálom, amikor valaki rögtön megszakít mindenféle fizikai kontaktust a partnerével szex után. Az alvás oké, de igénylem, hogy a partnerem hozzámbújjon, megsimogasson egyszer-kétszer, hogy ne érezzem magam használati cikknek.

Előzmény: hapcibeno (-)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.08.12 0 0 24
Ezt sajnos nem értettem.
Előzmény: Zsötem (21)
Zsötem Creative Commons License 2002.08.12 0 0 23
Lehetek kicsit off? Cathrine M. szexuális életét olvasva: nem is kell ágy, mindegy ki az a hapsi (mert semmi olyan tényleg szükséges megkülönböztetést nem leltem, mint a tiéd Orgianpiki), és hány jön össze egy nap alatt stb. Bennem van a hiba?
Előzmény: orgianpiktor (22)
orgianpiktor Creative Commons License 2002.08.07 0 0 22
Én módosítanám a kérdést,méghozzá a válasszal.
Ímé a módosítás:
Mikor jó egy FÉRFI az ágyban?
Mertnem szerintem a hapi,pasi,hapsi,krapek,..stb csak EL!nevezés,a férfi jelent is valamit.
Azt,amit kívánsz.Akár gyertyafényes vacsorát,akár virágcsokrot,akár reggelig tartó szeretkezést.(Directe nem kefélést írtam!,meeer az se egy!)
Ha találkoztál már ilyen példánnyal,tudod mikor jó.
Zsötem Creative Commons License 2002.08.07 0 0 21
... ha úgy érzed, mindjárt elveszíted az eszméleted. ???????
Előzmény: Nyomkereső (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!