Eladó kifogástalan állapotban lévő használt cdk
A lista:
Ár: 2000 Ft./db + pkg
V/A /válogatás/ albumok esetében 1100 Ft/db + pkg.
Albumok:
NO FUN AT ALL: Eps Going Steady (Burning Heart Records /Sweden/ 1998)
VOODOO GLOW SKULLS: Firme (Spanyol nyelvű verzió) /Skacore Kalifornia/ (Epitaph - 1995)
SIDE EFFECT: Old New World (Remedy Records - 1997) (1200 ft + pkg. - Osztrák skatepunk)
Válogatás albumok:
V/A Dont Be Scared (24 szám - Fearless Records - 2002)
(Dynamite Boy, Glasseater, At The Drive-In, Bigwig, Lonely Kings, Aquabats, Junction 18, 30Foot Fall stb.)
V/A Punk Bites 2 (30 szám - Fearless Records - 1997)
(Pulley, NOFX, Pennywise, Strung Out, MXPX, Discount, Bigwig, Straight Faced, Dynamite Boy, 98Mute stb)
V/A Punk USA (16 szám - Lookout Records - 1994)
(Moral Crux, Jawbreaker, The Vindictives, Screetching Weasel, The Queers, Face To Face, Sinkhole, 8Bark stb)
V/A Greatest Shits (14 szám - Honest Don's Records - 1998)
(Diesel Boy, Anti Flag, Mad Caddies, Limp, J Church, Dance Hall Crashers, Fluf, Riverdales stb)
V/A Punk-O-Rama 3 (25 szám - Epitaph - 1998)
(NOFX, All, Straight Faced, H2O, Rancid, Pulley, Pennywise, Union 13, Millencolin, Zeke, Ten Foot Pole stb)
Érd.: mannroland@gmail.com
Theres a war going down between my brothers tonight
I dont want no war going down tonight
Civilization ha I call it as I see it
I call it bullshit you know I still cannot believe it
Our evolution now has gone the way of hate
A world evolved resolved in this stupid fate
Stop this war
All so different yeah I say were all the same
All caught you know in the division game
Self destruction fast impending like a bullet
No one can stop it once its fired no one can control it
Stop this war
A final word, wait it's not a call to action
We aint no sect we aint no fucking faction
Unity unity youve heard it all before
This time its not exclusive we want to stop a war
Unity as one stand together
Unity evolutions gonna come
ja pánkok...ha te mondod.
a szar erősítés azért lehetett mert elbaszódott az erősítőjük és az olaszoktól próbálták kölcsön kérni az erősítőt de nem akarták oda adni.miután betolakodtak a tigris után a fellépő sorrendbe.na ők pánkok.:)
"ll junior kinézetű MC"
ja ebben van valami.:)de nagyon jól raggázik, sőt mo.- n az egyik legjobb.
lehet a véleményed megváltozna róluk ha most láttad volna őket a visedrádi bulin...
jujj láttam. sőt cigit is tarhált tőlem a ll junior kinézetű MC. akkor ők most pánkok? vagy csak alkalmazkodtak, mert ugye az Albert Fish előzenekara voltak?
sőt arra is emlékszem, hogy egy lepukkant reflex kombóval probáltak gitárt kierősíteni.
amúgy aki szereti a ska-t az a szigeten meg ne hallgassa a tigrist(reggae tényleg távol áll a ska-tól) egyedül a skatalites játszik igazi skát, voodoo glow skullséknak is irunk majd peticiót, hogy akasszák fel magukat, ha nem játszanak normális skát. elnézést kérek a program ajánlóért.
A SKAizlésrendőrség mindenkit utolér!
Éljenek az igazhitűek!
valóban nem jártak "ska suliba", semmi közük nincs a ska- hoz...
de ki mondta, hogy van??nem tom honnan vetted, hogy közük van hozzá egyáltalán.
roots reggae- t beindulós részekkel ("roots punk reggae" :)), dancehallt egy nagyon jó ragga mc- vel játszanak.
juhé! Voodoo Glow Skulls a nagyszínpadon!
Szóval, ha valaki segít majd hc-t behajítani a mosh-pit-be, az vendégem két sörre.
(egy 2Tone rajongó viszont csak egy fél kisfröccsöt ér)
aki pedig igazi rock'n rollra vágyik, az látogasson el a bill haley's comets koncertjére ma este!
VIGYÁZAT:
a rockot a hatvanas évektől kezdve hamisítják!!!!! ne törődjön az értéktelen utánzatokkal, ők az igaziak:
Tiszta hülye vagyok, hogy eddig nem próbálkoztam itt. Szóval imádom a SKA zenét, de még nem jártam itt, és őszintén szólva szeretnék magyar SKA zenekarokat megismerni. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnék magyar ska számokat letölteni? Köszi!