Keresés

Részletes keresés

Összeesküvő Creative Commons License 2002.08.04 0 0 46
Én egyébként a Napkeltét szeretem, meg a pénteki Sajtóklubot, természetesen. Azon nagyon jól lehet szórakozni :)
Esbeta férje Creative Commons License 2002.08.04 0 0 45
Én pl. ma jót mulattam a szerencsétlen Simicskón,ahogy megpróbálta megmagyarázni
(felmondani) a FIDESz álláspontját az "Összefüggés"-ben.
(Legszebb öröm a káröröm!;-))
Összeesküvő Creative Commons License 2002.08.04 0 0 44
Tegyük hozzá, hogy Lakat T.-nél nem nehéz jobb riporternek lenni...
Előzmény: Mucuska (11)
muggsy Creative Commons License 2002.08.04 0 0 43
Nekem csak az az egésszel a bajom, hogy a politikai műsoraikban nem zajlik értelmes vita.
Előzmény: AliceCsodaországban (42)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.08.02 0 0 42
Én pl. egész nap itthon vagyok, mert nincs állásom, és reggel bekapcsolom a tévét, aztán egész nap szól, különben bediliznék a csendtől. És hát napközben nemigen lehet mit nézni, ha valaki nem szereti a szappanoperát. Viszont az ATV délelőtt fél 12-ig poltikai műsort ad, aztán 13-tól megismétli az előző estit - én spec. sajnálom, hogy a péntek esti sajtóklubot egy ideje nem, azt meg pláne, hogy a Bencsik-Tasnády vitát sem, de mindegy - szóval én ezért is nézem. Ezért mondom, hogy jobb lenne, ha átállnának egyszerűen politikai betelefonálós csatornára, mert egy kicsi ám biztos nézettséget biztosíthatnának maguknak, politikai hozzáállástól függetlenül.
Kinky Creative Commons License 2002.07.30 0 0 41
gitana19 (2):
"Engem nagyon meggyőzött a "poroszos pontossága", valamint tájékozottsága
Mármint LI-é? Nohát, mikor elkezdtem nézni a psk-t, többször állított csúnya dolgokat az általam is olvasott napilapról. Néhányat (úgy emlékszem, 5-öt) visszakerestem: 4 esetben teljesen egyértelmü hazugság volt, az 5. csak félig. Utána csak alkalmanként csekkoltam le, nem látszott javuló tendencia. Most már nem is nézem, egyre rosszabb lett az információ/fröcsögés-arányuk (a Bandita már egy kész szürreál-idióta), elég belölük annyi, amit a kollegák közvetítenek.
Előzmény: gitana19 (2)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.30 0 0 40
Aranyom, az ember ennyi idős korában már semmi mellett nem megy el, ha alkalom adódik... :-DDD

Anikó!
Nem olyan nagy baj a betelefonálás, és őket élvezem a legjobban. Végül is a nép hangja. Bár kritikusan meg kell említenem, hogy valami csoda folytán a baloldali műsorokba valahogy túlnyomórészt baloldaliak, mint a jobboldaliakba (csüt. Stefka) főleg jobboldaliak telefonálnak be. Mivel én még egyszer sem jutottam el addig, hogy egyáltalán a foglalt jel utáni állapotba jussak, nem akarok prejudikálni, de ami tény az tény. Jobb lenne, ha pl. Lendvai Ildikót meg Balogh Zoltánt ugyanúgy élőben lehetne fikázni, hiszen ez az élet sója!!! :-DDD

Előzmény: ninive (39)
ninive Creative Commons License 2002.07.30 0 0 39
Az már elég gáz, ha a Bencsik-Tasnádi vita miatt lesz egy jó estéd a férjeddel.
Nem?:-)
Előzmény: AliceCsodaországban (27)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 38
Sajnálom, hogy eddig nem jutottál be az ATV műsorába (Napkelte?), mert valószínűleg emelted volna a színvonalat. :-) A betelefonálók néha nagyon kínosak tudnak lenni... Az is rosszul veszi ki magát, ha az aktuális műsorvezető túl gyorsan leállítja a betelefonálót, de az is kínos, ha semmit nem kérdez, csak hosszasan dühöng és szitkozódik... Azt hiszem, épp a "negyedik kérdező" a leggyengébb pontja például a Napkeltének (ill. a Kereszttűznek), de ezt leszámítva általában színvonalas.
Előzmény: AliceCsodaországban (37)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.30 0 0 37
Nos, ha ez a topic az ATV műsorairól szólna, én benne lennék. Sőt. Ha már így alakult, és végülis leginkább ezen a tévén lehet politizálni, nyugodtan kinevezhetnék politikai csatornának, ahol minden réteg megtalálhatná a maga műsorát. Aztán lehetne veszekedni utána :-D

Végül is nem olyan nagy baj, ha van egy kereskedelmi csatorna, ahová bárki betelefonálhat - még ha lehetetlen is bekerülni az adásba, de mindegy... néhányszor megpróbáltam, felhívtam többek között egy szerencsétlen családot, akiknek 1-2 számmal arrébb van a telefonszámuk, igen rezignáltan reagáltak sűrű bocsánatkérésemre, azt mondták, már együtt élnek ezzel a dologgal -
ezúton is üdvözlöm őket, és minden részvétem! :-DDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (34)
muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 36
Ritkán olvasom a Népszabit. Nem tudom milyen cikket emlegetsz.
Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy mik voltak Lovas tárgyilagos kijelentései a zsidókról?
Bár azt sem értem, miért kell a napi politikában állandóan előhozni a zsidókat.
Előzmény: helyi pógár (32)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 35
Akarom mondani: tök jó. :-)
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 34
Több jó ez a topic, itt az ATV mindenféle műsorairól (pénteki Sajtóklub, hétfői Újságíróklub, Napkelte stb. stb.) lehet beszélgetni.

Jó kis káosz lesz ebből. :-)))

muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 33
Pénzpiac van belföldi és külföldi is, pl. az állam itthon is bocsát ki kötvényeket.
Amúgy ezt nem az előtt nyilatkozta, mielőtt kiderült, hogy pótköltségvetés nélkül oldják meg a 100 napos program finanszírozását?

Tasnádi személyeskedett, ilyen alapon inkább el se ment volna, a történelmi vitát is rosszul közelítette meg.

Előzmény: Tub (26)
helyi pógár Creative Commons License 2002.07.30 0 0 32
Tudnál konkrétumokkal is szolgálni? Vagy csak a Népszabi vezércikket fújod?
Előzmény: muggsy (29)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 31
Szívemből szóltál, Friderikusz talán az összes többi napkeltés műsorvezetőnél is jobb - felkészültebb és ugyanakkor természetesebb, jó értelemben "köznapibb" - volt! Nyilván nagyon összeszedte magát erre a néhány hétre. :) (És igazán kellemes meglepetés volt a napkeltés vendégszereplése.) Gondolom, az állandó napkeltéseknek igen nehéz lehet a napi "robotban" természetesnek - is - maradni. És talán a néző is megunja őket előbb-utóbb... Szóval igazán jót tett a Napkeltének Friderikusz "vendégjátéka". Jó lenne gyakrabban meghívni őt - esetleg másokat is -, már csak a változatosság kedvéért is.
Előzmény: Mucuska (11)
Turulmadár Creative Commons License 2002.07.30 0 0 30
2. egyiküknek sincs "zsidó vonatkozása".

No ez ritka gerinctelen húzás wolt Bencsik részéről...

Előzmény: sicmac (28)
muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 29
Nem lehet, hogy Lovas nem teljesen tárgyilagos, mikor a zsidókról beszél?
Nem lehet, hogy néha mond olyant amikkel megsérti a zsidókat?
Nem értek azzal egyet, hogy mindenkit azonnal le kell nácizni, vagy antiszemitázni, ha nem értünk egyet vele, de a túlzások azért sokszor nem alaptalan magból indulnak ki.
Előzmény: helyi pógár (25)
sicmac Creative Commons License 2002.07.30 0 0 28
"És azt hallottad, hogy zsidó?"
Mármint Lovas. Bencsik épp most jelentette ki, hogy 1. ők nem antiszemiták, 2. egyiküknek sincs "zsidó vonatkozása".
A "vita" tragikomikus volt. Tasnádi két lábon járó antiszemita propaganda, Bencsik meg egy ugrifüles climber, ahogy az angolok mondják. Mássza a karrier dombocskáját.
Előzmény: gitana19 (5)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.30 0 0 27
Szerintem teljes mértékben - bár én elfogult vagyok, nem tagadom. Mindenesetre meglehetősen skizofrén állapotban leledzettem zegnap este, mikor meg kellett állapítanom, hogy Tasnádi sokkal jobban fel van készülve mint Bencsik, ráadásul a a betelefonáló nő jó háttér is volt. A nagy büdös igazság az, hogy én pl. 3 éve még azt sem tudtam, hogy ki volt Tasnádi, aki közben előlépett főbűnözóvé, de tekintve Pintér habitusát már ebben is kezdek kételkedni - legalábbis olyan fokig, hogy nem sokkal nagyobb bűnöző, mint jó pár politikus, akit le sem tenek tartóztatni.
Szóval a tegnap esti vita nekem nagyon jó volt, a férjemmel összhangban hüledeztünk miewgymás, volt egy jó esténk... :-)))
Előzmény: muggsy (23)
Tub Creative Commons License 2002.07.30 0 0 26
Kedves muggsy!

Ok, ha nem, akkor nem. (De egy kicsit sem a mondanivalójával?)

A miniszterelnököd tájékoztatta a közvéleményt, hogy a pénzpiacról fogják fedezni a 100 napos terv költségeit. Ha nem hiszel nekem, nézz utána!

Előzmény: muggsy (22)
helyi pógár Creative Commons License 2002.07.30 0 0 25
Ha valaki tárgyilagosan próbál gondolkodni és beszélni a zsidókról, rögtön antiszemitizmus vádjával illetik. Így járt Lovas is.
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 24
Hiradó, nekem tetszik.
muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 23
A hátterét én is ismerem a dolognak, pont ezért fordult meg a fejemben, hogy nem-e Lovasék provokációja az egész.
Előzmény: AliceCsodaországban (21)
muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 22
Tub
Személy szerint jelentős részt baloldaloli liberális gondolkodású vagyok, de Tasnádival nem tudok azonosulni, ráadásul kinek az érdeke az, hogy a kormány oldalt egy olyan kétes emberrel mint Tasnádi azonosítsa.

Megyó mit mondott?

Előzmény: Tub (20)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.30 0 0 21
A dolog ott kezdődött, hogy Lovas bejelentette, hogy őt felhívta "Tasnádi hangján valaki", és halálosan megfenyegette - amit az MTI (Magyar Távirati Iroda) és még egy csomó bulvár és napilap az MTI híre alapján tovább gerjesztett. - temészetesen már olyan címmel, hogy tsnádi halálosan megfenyegette Lovast. Mire a pannonrádió és még egy-két szélsőjobbos fórum, a "sajtószabadság megvédése céljából" embegyűrűt toborzott a pénteki sajtóklub idejére (ott vezeti a dolgot Lovas). Csak hogy képben legyél.

Jómagam a Napkelte miatt kezdtem nézni az ATV-t, mert anno egyik napról a másikra a TV3 helyett hirtelen hipphopp az ATV jelentkezett a képernyőn. Valószinüleg ez tartotta azóta is életben az ATV-t, no meg az, hogy a választások előtt hirtelen áttért politikai irányvonalra, legalábbis teret adott mind a bal, min a jobb olodal kertelés nélküli véleményeinek kifejtésére.

Én megnézem mindegyik fórumot és nagyon jót szórakozok rajta. Tegnap este pl. a Tasnádi-Bencsik vita jobb volt mint egy akciófilm. :-)))

Előzmény: muggsy (17)
Tub Creative Commons License 2002.07.30 0 0 20
Kedves muggsy!

Szerintem ne velem, hanem a miniszterelnököddel egyeztesd az álláspontodat, ugyanis ezt ő jelentette be egy sajtótájékoztatón. Ő meg csak tudja, ezt csinálta az államszocializmusban is...

ATV:

Nem hiszem, hogy provokációból hagyta Bencsik kicsinálni magát. Én azt mondtam, hogy mivel a vitában ő képviselte a balos érveket, ezért gondolodásban a balosoknak vele kellett azonosulniuk, hiszen nyilvánvalóan nem Bencsiket védték.

Kulik Creative Commons License 2002.07.30 0 0 19
"Én nem azonosulok Tasnádival, s szerintem a kormányt váltó választók többsége se, szereplése talán provokáció is volt Bencsikék részéről."
Megjegyzés: a kiemelést én tettem.
No.
Egy új megközelítése a tegnapi adásnak.
A végén még kiderül, hogy Lovas kérte meg Tasnádit, hogy gyalázza.
muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 18
Talán meg kellene szabadulnia mindkét oldalnak ezektől az újságíróktól, bár félek, hogy se az MSZP, se a Fidesz nem képes gerinctelen bértollnokait gondolkodó szocdem ill. konzervatív újságírókra cserélni.
muggsy Creative Commons License 2002.07.30 0 0 17
Tub
Azért nem ennyire egyszerű a dolog, a költségvetés hiányát sok féleképp lehet kezelni ill. fedezni.
Hivatalosan nem lesz magasabb a költségvetés hiánya, vagyis nem kell nagyobb hiányt kezelni (végülis a Fidesz egy annyira trehány költségvetést hagyott maga után, hogy abból bármit ki lehet hozni), azaz nem kell félned, nem fog nőni emiatt az ország külső adósság állománya.
Az a felelőtlen politika viszont, hogy a hosszú távú fejlődést hátráltatjuk, csak mert felelőtlenül elszórtuk az arra fordítható pénzt, nem igazán vezet sok jóra.

Én nem azonosulok Tasnádival, s szerintem a kormányt váltó választók többsége se, szereplése talán provokáció is volt Bencsikék részéről.

Előzmény: Tub (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!