"Az Orczy téren lesz a polgári körök székháza - értesült a Népszabadság. A szolgáltató központ céljaira egy közel 1500 négyzetméteres, felújításra váró ingatlant választottak ki. Az ingatlan megvásárlásához a mozgalom tagjainak anyagi támogatását kérte Orbán Viktor egy a Vasárnapi Újság című rádióműsornak adott korábbi interjújában. Bár még mindig nem tették közzé azt a számlaszámot, amelyre az adományokat várják, a polgári körök központjához már három ingatlanfelajánlás is érkezett."
Már kiválasztották azt a házat, amelyet a polgári körök otthonának szeretnének, és támogatói adományokból vesznek meg - értesült a Magyar Hírlap Hende Csaba sajtószóvivőtől. Kucsera Tamás Gergely, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának volt elnöke azt mondta, hogy egy mintegy 1500 négyzetméter alapterületű, felújításra szoruló épületről van szó. Állítólag még nem köttetett meg a szerződés, csak megegyeztek az eladóval.
A múlt heti tüntetésen összeperselyezett 64 ezer darab százforintosból a ház megvásárlására nem futja, ugyanis az a rendezvény költségeire sem elég. Az adományokat, amíg a Szövetség a Nemzetért Alapítványt be nem jegyzik, addig az Áprilisi Ifjak által létrehozott alapítvány kezeli - értesült a Magyar Hírlap.
Ez az épület megtalálás azért nem lehetett olyan rettenetesen nehéz.
Én már napokkal előbb felkiáltottam: "Heuréka!!! Nem kell gyűjteni, megvan a megoldás.
Kicsit utána kell nézni a dolognak és menni fog.
Már csak homályosan emlékszem, de mintha lett volna valami székház (anno FIDESZ-MDF).
Az elég reprezentatív lesz, elég központi helyen van és még adakozásra sem kell buzdítani senkit.
Ha jól tudom azt a székházat sem a FIDESZ, sem az MDF már évek óta nem használja."
És tessék, hát nem megtalálták, kicsit elhanyagolták az elmúlt közel tíz évben, de most már használják egészséggel.
Semmi, semmi, csak eszembe jut amikor a Kohn boldogan közli, hogy megszűnik az adóhivatal.
Kérdezik tőle, ugyan már miből gondolja.
- Hát most kaptam tőlük egy értesítést, az van ráírva "Utolsó felszólítás"!
Itt talán túl korai lenne ez az Utolsó felszólítás, de hát ahogy mondják: Amíg élek, remélek.
Akkor lehet abbahagyni, ha az előző 4 évi összes hiba, disznóság stb. következményeit felszámolták.
Gyanakszom, hogy ez nem könnyű, ráadásul időigényes feladat...
Egy usmerősöm a választások előtt jelentkezett a fideszbe.
Aztán nemrégen(másfél hónapja) kapott egy levelet a Főpolgármesteri hivatal logójával. Kíváncsian nyitotta fel, hogy mi dolga vele Demszkíéknek....és a fidezs tagfelvételi gyűlésére volt meghívó.
Minden szépen, ügyiratszámmal-.
Szerintetek ha Demszky ezt tudná, hogy fideszesek ennyire pitik ott a vársoházán, mit tenne?
Én ugyan nem vagyok balos, de azért megválaszolom neked, hogy mért lenne lyó az a szolgáltató ház, vagy mi a nátha. Nehogymár a képviselő urak a Parlament infrastruktúráját használják a gabonakörök szervezésére. Neaggyisten a koronateremben tartsák a szeánszaikat az alakuló civil társulatok. Szal ezért kéne már összedobni azt a pár millást:-)))
Érdekel minket, hogy hol gyülekszik a sok polgárzombi, meg vezérük, a főpöcs, Orbánc atyátok. Mindez azért érdekel minket, hogy tudjuk, hova kell küldeni a tankokat, hogy kitapossák végre azt a szaros magyar beleteket. Így jó?
A legutóbbi nagy lejmolás a Nemzetire volt. mennyi idő alatt jött össze hány ft?
És akkor nem oldalspecifikus volt a dolog, hanem mindenki saját érdekének érezhette, hogy megépüljön.
Persze hogy tudom :-). Egy másik topicban (Utolsó Figyelmeztetés) már néhányszor megpróbáltam elmagyarázni nekik, miért tartom agresszívnek a lapjuk címét. Egyik turulfülön be, a másikon ki.
Hát nem tudom, a néző és stadion nélküli MTK-t megveszi egy - mindjárt leantiszemitáznak - törzsszurkoló, aztán megvesz egy másik csapatot nézőkkel és stadionnal (FTC), amiből kupainduló lesz, de megtartja az MTK-t is. Na ezt már nehéz üzletnek gondolni...
:-))
Ok, kissé elületesen fogalmaztam. Tudod Te, hogy miről van szó;-)
Egyébként meglehet rendelni és ha jól vettem ki ez is ingyen és bérmentve van. na most mégha az ujságot ingyen irják és szerkesztik is, akkor is van nyomdaköltség és postaköltség. Ugyhogy lehet gyüüjteni rendesen...
Tényleg a postát már kifizette a fidesz?
csakhogy tudd, nekem is van polgári köröm, és nem igazán tekintem magamat a célközönségnek... ;)
küldenek rendszeresen mindféle aranyos, vicces értesítést. cimboráimmal nevetgélünk rajta, aztán szevasz tavasz del