Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 2006.02.24 0 0 78
kábelbúvár Creative Commons License 2002.09.13 0 0 77
Mennyibe van 1 ilyen azon a környéken?
Előzmény: Big-B (76)
Big-B Creative Commons License 2002.09.13 0 0 76
Hát, ennyit a decentralizált polgári körökről. Most már lesz székház, lesz felső irányítás.

És már el is veszítették a pöcsök a szűzességüket. Felülről jól belógatnak.

kábelbúvár Creative Commons License 2002.09.13 0 0 75
"Az Orczy téren lesz a polgári körök székháza - értesült a Népszabadság. A szolgáltató központ céljaira egy közel 1500 négyzetméteres, felújításra váró ingatlant választottak ki. Az ingatlan megvásárlásához a mozgalom tagjainak anyagi támogatását kérte Orbán Viktor egy a Vasárnapi Újság című rádióműsornak adott korábbi interjújában. Bár még mindig nem tették közzé azt a számlaszámot, amelyre az adományokat várják, a polgári körök központjához már három ingatlanfelajánlás is érkezett."
Előzmény: kábelbúvár (74)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.09.05 0 0 74
'Otthonra' találtak a polgári körök

szeptember 5. 8:34
[Magyar Hírlap]

Már kiválasztották azt a házat, amelyet a polgári körök otthonának szeretnének, és támogatói adományokból vesznek meg - értesült a Magyar Hírlap Hende Csaba sajtószóvivőtől. Kucsera Tamás Gergely, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának volt elnöke azt mondta, hogy egy mintegy 1500 négyzetméter alapterületű, felújításra szoruló épületről van szó. Állítólag még nem köttetett meg a szerződés, csak megegyeztek az eladóval.
A múlt heti tüntetésen összeperselyezett 64 ezer darab százforintosból a ház megvásárlására nem futja, ugyanis az a rendezvény költségeire sem elég. Az adományokat, amíg a Szövetség a Nemzetért Alapítványt be nem jegyzik, addig az Áprilisi Ifjak által létrehozott alapítvány kezeli - értesült a Magyar Hírlap.

IGric Creative Commons License 2002.07.25 0 0 73
Ez az épület megtalálás azért nem lehetett olyan rettenetesen nehéz.

Én már napokkal előbb felkiáltottam: "Heuréka!!! Nem kell gyűjteni, megvan a megoldás.

Kicsit utána kell nézni a dolognak és menni fog.

Már csak homályosan emlékszem, de mintha lett volna valami székház (anno FIDESZ-MDF).
Az elég reprezentatív lesz, elég központi helyen van és még adakozásra sem kell buzdítani senkit.
Ha jól tudom azt a székházat sem a FIDESZ, sem az MDF már évek óta nem használja."

És tessék, hát nem megtalálták, kicsit elhanyagolták az elmúlt közel tíz évben, de most már használják egészséggel.

IGric

IGric Creative Commons License 2002.07.25 0 0 72
Semmi, semmi, csak eszembe jut amikor a Kohn boldogan közli, hogy megszűnik az adóhivatal.
Kérdezik tőle, ugyan már miből gondolja.
- Hát most kaptam tőlük egy értesítést, az van ráírva "Utolsó felszólítás"!

Itt talán túl korai lenne ez az Utolsó felszólítás, de hát ahogy mondják: Amíg élek, remélek.

IGric

Előzmény: Törölt nick (6)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.07.25 0 0 71
"Lehet, hogy még kis pimasz is ő, majd ezt is kiderítem."

Ne fáraszd magad, kiderítettem!

Kis Pimasz=Orbán Viktor :)

Előzmény: Hostel (69)
Hostel Creative Commons License 2002.07.25 0 0 69
Ne etess!
Kaanga és bolond nőszemély egy és ugyanaz, felismertem.
Lehet, hogy még kis pimasz is ő, majd ezt is kiderítem.
Előzmény: Fekete_Péter (64)
szezam Creative Commons License 2002.07.25 0 0 68
Akkor lehet abbahagyni, ha az előző 4 évi összes hiba, disznóság stb. következményeit felszámolták.
Gyanakszom, hogy ez nem könnyű, ráadásul időigényes feladat...
Előzmény: magyarpolgar (59)
kukucsi Creative Commons License 2002.07.24 0 0 67
Mondd meg te, nem vagyok póstás:-)
Előzmény: magyarpolgar (65)
Vajk Creative Commons License 2002.07.24 0 0 66
Egy usmerősöm a választások előtt jelentkezett a fideszbe.
Aztán nemrégen(másfél hónapja) kapott egy levelet a Főpolgármesteri hivatal logójával. Kíváncsian nyitotta fel, hogy mi dolga vele Demszkíéknek....és a fidezs tagfelvételi gyűlésére volt meghívó.
Minden szépen, ügyiratszámmal-.

Szerintetek ha Demszky ezt tudná, hogy fideszesek ennyire pitik ott a vársoházán, mit tenne?

Előzmény: magyarpolgar (65)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.07.24 0 0 65
igazad van de hát senki nem mondta az ellenkezőjét.

Ja ezt mondd meg az mszp-nek is.
Kíváncsi vagyok hány üzleti, magán , párt kommunikáció bonyolódik ott ami nem kimondottan az ország érdeke

Előzmény: kukucsi (63)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.07.24 0 0 64
kaanga fijjú!!! Szegény bolond nőszemély, téged már mindenkivel összetévesztenek:-)))
Előzmény: Hostel (58)
kukucsi Creative Commons License 2002.07.24 0 0 63
Én ugyan nem vagyok balos, de azért megválaszolom neked, hogy mért lenne lyó az a szolgáltató ház, vagy mi a nátha. Nehogymár a képviselő urak a Parlament infrastruktúráját használják a gabonakörök szervezésére. Neaggyisten a koronateremben tartsák a szeánszaikat az alakuló civil társulatok. Szal ezért kéne már összedobni azt a pár millást:-)))
magyarpolgar Creative Commons License 2002.07.24 0 0 62
Ja ne hagyd otthon a munkás paraszt hatalomért érmedet mert akkor ingyen kapsz a Medgyessy-féle Whisky-ből. Igaz a fiataloknak szánta. De talán...
Előzmény: reszketeg vén BÁCSIKA(98) (60)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.07.24 0 0 61
látod nem csak a húszéveseké a világ :)

Sok sikert.

Előzmény: reszketeg vén BÁCSIKA(98) (60)
reszketeg vén BÁCSIKA(98) Creative Commons License 2002.07.24 0 0 60
Érdekel minket, hogy hol gyülekszik a sok polgárzombi, meg vezérük, a főpöcs, Orbánc atyátok. Mindez azért érdekel minket, hogy tudjuk, hova kell küldeni a tankokat, hogy kitapossák végre azt a szaros magyar beleteket. Így jó?
magyarpolgar Creative Commons License 2002.07.24 0 0 59
Egy nagyon eccerű kérdésem volna.

Miért kell ennek a dolognak topikot nyitni?

Nem mindegy nektek balosoknak hol a pol. körök székhelye?

Olyan a polfórum mint a mai népszabadság online csak 3 előző kormányt fikázó cikk volt benne főoldalon. Nem kellene abbahagyni?

Tényleg kormányváltás volt ebből a szempontból is..

A közpénz a Ti oldalatokon van.
Lehet felejteni..

Hostel Creative Commons License 2002.07.24 0 0 58
bolond nőszemély!
Te kanga vagy.
Ezeken kívül? Hány neved van még?
Előzmény: Törölt nick (6)
occy Creative Commons License 2002.07.24 0 0 57
Ezt a számot nem kellett hazaküldeniük, ingyen osztották a Margitszigeten jelen lévőknek.
Csak nem voltál ott???? :))))
Előzmény: Törölt nick (40)
occy Creative Commons License 2002.07.24 0 0 56
"vannak hagyományai a szakmának"

Nana, az ősi szakmát a D-209-es fedőnevű miniszterelnökötök gyakorolja! :))))

Előzmény: királyvíz (15)
Vajk Creative Commons License 2002.07.24 0 0 55
A legutóbbi nagy lejmolás a Nemzetire volt. mennyi idő alatt jött össze hány ft?
És akkor nem oldalspecifikus volt a dolog, hanem mindenki saját érdekének érezhette, hogy megépüljön.

Vajk Creative Commons License 2002.07.24 0 0 54
Vagy Polgári Társasház:)

Még ez lehet a legjogbiztosabb formája a körök számára, mert akkor mindenki 1/150.000-ed részű tulaj lesz.

kábelbúvár Creative Commons License 2002.07.24 0 0 53
Lehetne mondjuk Polgár-Center!
Előzmény: Törölt nick (52)
Rézeleje Creative Commons License 2002.07.24 0 0 51
Persze hogy tudom :-). Egy másik topicban (Utolsó Figyelmeztetés) már néhányszor megpróbáltam elmagyarázni nekik, miért tartom agresszívnek a lapjuk címét. Egyik turulfülön be, a másikon ki.

Előzmény: Törölt nick (49)
armagnac Creative Commons License 2002.07.24 0 0 50
Hát nem tudom, a néző és stadion nélküli MTK-t megveszi egy - mindjárt leantiszemitáznak - törzsszurkoló, aztán megvesz egy másik csapatot nézőkkel és stadionnal (FTC), amiből kupainduló lesz, de megtartja az MTK-t is. Na ezt már nehéz üzletnek gondolni...
Előzmény: ruleoflaw (43)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 49
:-))
Ok, kissé elületesen fogalmaztam. Tudod Te, hogy miről van szó;-)
Egyébként meglehet rendelni és ha jól vettem ki ez is ingyen és bérmentve van. na most mégha az ujságot ingyen irják és szerkesztik is, akkor is van nyomdaköltség és postaköltség. Ugyhogy lehet gyüüjteni rendesen...
Tényleg a postát már kifizette a fidesz?
Előzmény: Rézeleje (46)
ruleoflaw Creative Commons License 2002.07.24 0 0 48
Ebredj fel, kiralyfi. Az, hogy OV milyen suletlensegeket tud beszelni, reg tudjuk. Mind nagyon jol hangzik, sokan dolgoznak rajta, nyilvan.

"Polgarok, egymas kozt..." Kac-kac. Labba konnyed a szemem. Ize, konnybe labad a szemem.

rule of law

Előzmény: Hayloft Ezekiel (45)
nickwarren Creative Commons License 2002.07.24 0 0 47
csakhogy tudd, nekem is van polgári köröm, és nem igazán tekintem magamat a célközönségnek... ;)
küldenek rendszeresen mindféle aranyos, vicces értesítést. cimboráimmal nevetgélünk rajta, aztán szevasz tavasz del
Előzmény: BaSand (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!