Az elmúlt húsz év során nyíltan az SZDSZ, az azt megelőző két évtized során az SZDSZ "elődszervezeteként" rejtetten egy bizonyos Aczél György nevű neves liberális személyiség vezetésével felépült a magyar társadalom végzetes birodalmi kifosztásának egy olyan hatékony rendszere, amely eddig "csak" lepusztulási lejtőn vitte mind mélyebbre, de most már "szabad" esésben látszik folytatódni a katasztrófa.
Semmi. Lesz egy fasza polgárháború és egymást fogjuk gyilkolni. Már az óvodásokat is erre készítik fel. Hát legyen! Ha nem tudnak jobbat kitalálni, legyen. :-(
Nem kell senkinek sem elszámolni. Magunknak basszuk el az életét.
Az emberiség nem fejlődik, a történelem ismétli önmagát. Ez a sorsunk.
Persze, nem holmi ártatlan hülyeség azért, ha egy önkormányzat honlapjáról a "nemzeti giccs" legalja érhető el, olyan együttesek, amelyek a különböző nyilas-náci tendenciájú rendezvények állandó szereplői.
"A trianoni eseményekre emlékeztek 2009. június 4-én délelőtt a mikepércsi Csoda-Vár Óvodában. A rendezvényt Móré Sándorné óvodavezető nyitotta meg, aki ismertette a jelenlevő felnőttekkel és gyermekekkel, hogy mely országrészek szakadt el a Nagy-Magyarországtól". (A helyesírási és nyelvhelyességi hibák javításától eltekintek a hitelesség kedvéért.) "Ezután elénekelték a Magyar és a Székely himnuszt. Majd Szakál Attila, és Szakál Dorottya széki lassú és gyors csárdást táncolt. Ezt követően a 2. számú középső csoport játékfűzése következett. A játékot betanította Tóthné Kiss Katalin és Gyönyörű Margit óvodapedagógusok. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Márton Attila országgyűlési képviselő is."
Utálom a globalizációt, amit nekem az RTL Klub, a TV2 igénytelen gagyija jellemez.
A Kádár-rendszerben (amit annak idején dettó utáltam) legalább a magyar és nemzetközi kultúrát terjesztette a magyar TV. Az MTV még most is azt teszi, az igaz, de a primitív mocsok, giccs, a való világ, megasztár, egyenvetélkedők az indiai nyomornegyedtől Stockholmig, csak győz előbb-utóbb, a globalizáció lovagjainak köszönhetően.
Ahogyan szépen tönkremennek a magyar parasztok, kiskereskedők is.
Igazságot hirdetni és hasznos dolgot javasolni az embereknek, az biztos módja annak, hogy üldözzenek bennünket.
Na ja! Szegény Demszkyt 19 éve egyfolytában üldözik Bpesten, az SZDSZ pedig összesen csak vagy 10 évig volt kúrmányon a 19-ből, rémálom! :-)
Az egyetemekkel kapcsolatban: zsigerből utálom a kulturális globalizációt, a magyar nyelv szerelmese vagyok, a magyar nyelvnek pedig a magyar oktatás a védőbástyája!