Keresés

Részletes keresés

hiper fizikus Creative Commons License 2021.12.15 0 0 9
szürkesün Creative Commons License 2002.07.24 0 0 8
Béke poraira
Előzmény: req999 (7)
req999 Creative Commons License 2002.07.24 0 0 7
Ami nem megy, azt ne erőltessük. Hadd süllyedjen! Vagy ha egy ráérő moderátor épp errejár, kérem, hogy küldje ezt a topicot az örök enyészetbe.
szürkesün Creative Commons License 2002.07.24 0 0 6
arra bátorkodtam gondolni, hogy saját fehérnemüdet vinnéd tisztításra, ha eléd állna egy vérbeli földönkívüli...)
Előzmény: Dr. Morell (5)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.07.24 0 0 5
És ha nincs is gatyája ?
Előzmény: szürkesün (3)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.07.24 0 0 4
És ha nem is Alien, hanem mezei marslakó ?
Előzmény: svmmvm bonvm (2)
szürkesün Creative Commons License 2002.07.24 0 0 3
A "szó nélkül mennék gatyát mosni" sokkal hitelesebb lenne :)))
Előzmény: Dr. Morell (1)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.07.23 0 0 2
Elküldeném a búsba, mert idegengyűlölő vagyok.
Előzmény: Dr. Morell (1)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.07.23 0 0 1
Aszondanám neki: Hééé, turista, te koszos vendégmunkás, pattany fel a biciklidre oszt húzzá haza !

Meg aszondanám: Minden ember hüjje, ha itt maracc, chak szarul jöhecc ki... meg a fejedet elnézve te is hüjje vagy... tod mit ? Maragy, ide való vagy... ihihi

UFOk nincsenek, chak golyós öreglányok találják ki őket, miko Riska nem ad annyi tejet, amennyit vártak. Ekko bedurranak, elszállnak ezerrel, kibelezik a tehenet (főleg a ZUSÁban, ott sok golyós ember wan, meg sok széttrancsirozott tehén), és aszongyák:"Nem én vótam, hanem egy UFO."

Előzmény: req999 (-)
Bard Creative Commons License 2002.07.23 0 0 0
Én ugyebár az ufókban hiszek, úgyhogy leborulva üdvözölném a távoli világok prófétáját. :-))

Igazándiból nem én beszélnék neki, hiszen már jó ideje megfigyelik az embereket, mindent tudnak rólunk, inkább én halgatnék rá és közvetiteném a békéről hozott üzenetét a világ kormányihoz. Na szóval ezt tenném.

Előzmény: req999 (-)
req999 Creative Commons License 2002.07.23 0 0 topiknyitó
Tegyük fel, hogy épp egyedül sétáltok éjszaka egy erdőben, amikor váratlan elétek toppan egy idegen, földönkívüli lény, aki épp lekukkantott a Földre, és semmit sem tud az emberiségről, és épp veletek óhajt szóbaállni.

Arra vagyok kíváncsi, ki mit mondana egy "holdbélinek", ha az az emberek világnézetéről érdeklődne. Megemlítenétek-e a vallásokat? Ha igen, mennyire mennétek bele a témába? Hogyan magyaráznád a tulajdon vallásos meggyőződésed igazságát? Mely egyéb vallást vagy világnézetet említenél meg? Pozitívan nyilatkoznál az emberiségről vagy elítélően?

Esetleg mellékszálként felvetem a Kapcsolat című filmben látottakat. Dióhéjban erről a korunkban játszódó filmről: rádiócsillagászok olyan jeleket fognak, amiket nagyon nagy valószínűséggel földönkívüli értelmes lények sugároztak. A megfejtett jelekből egy gép tervrajza alakul ki, ami alighanem valamiféle szállítóeszköz. Jókora vita alakul ki, hogy egyrészt ki legyen az az egy ember, aki az egész emberiséget képviselheti (a filmben egy "vallásos" embert választanak, merthogy az emberiség többsége "vallásos" -- a csak a tudományban hívő, gyakorlatilag ateista főszereplővel szemben), másrészt meg hogy egyáltalán létezhet-e, igaz lehet-e, hogy "odakint" is létezik értelmes élet, és hogy egyáltalán megépítsék-e a gépet...

Hogyan illeszkedne a ti világképetekbe, vallásotokhoz, ha cáfolhatatlanul kiderülne, hogy az ember nincs egyedül a világmindenségben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!