Keresés

Részletes keresés

DJG Creative Commons License 2010.01.18 0 0 5
Te meg alighanem repülsz mindjárt a keygeneddel együtt, attól tartok... :-))
PeteR Creative Commons License 2002.08.02 0 0 3
Hi!

En a Kaspersky fele AVP egy ingyenes verziojarol irtam, de amint feltettem,megolte a windowsom...Errol ennyit! Amiket irtal kiprobalom,es koszi a Linket!

PeteR

Előzmény: DrAthlon (2)
DrAthlon Creative Commons License 2002.08.02 0 0 2
"... (pl. az AVP mellé!)"

A hozzászólásomat visszaolvasva látom, hogy hozzád hasonlóan és is AVP-t írtam, holott - feltételezem - te is AVG-t akartál írni. Az AVP (más néven Kaspersky) ugyanis nem free szoftver, az AVG viszont 2002. július 15-től igen.

Mindkettőt teszteltem. A Kaspersky-t nagyon sokan az egyik legjobbnak tartják. A tudását nem minősítve, számomra a kezelése kissé körülményesnek tűnt.

Előzmény: DrAthlon (1)
DrAthlon Creative Commons License 2002.08.02 0 0 1
Szia!

Az utóbbi néhány napban több tűzfalat és víruskeresőt is volt módom tesztelni. Előtte több fórumot is átolvastam. Tapasztalataim visszaigazolták az ott szerzett információkat. Én az egyik legjobb tűzfalnak a Tiny Personal Firewall-t tartom. Jelenleg is ezt használom.
Innen letölthető, ráadásul a 2.0 verziója személyes (nem üzleti célú) használatra FREE. Szinte az összes teszten maximális pontszámot kapott. Kezelése, beállítása viszonylag egyszerű.

Ha van egy kis időd, akkor ajánlom, hogy
ezt a topic-ot is olvasd még végig.

Az AVP-t én is próbáltam, egészen jók voltak vele a tapasztalataim. Nem éreztem, hogy számottevően lassította volna a rendszeremet. A víruskeresők közül nekem a Norton Anti-Virus 8.0 (2002.) tetszett a legjobban, csak az sajnos nem free.

Ha van egy kis DOS-os gyakorlatod, akkor ajánlhatom még az F-Prot víruskereső DOS -os változatát (pl. az AVP mellé!) Szintén ingyenes, és állítólag nem rossz. (www.f-prot.com)

Előzmény: PeteR (-)
safi Creative Commons License 2002.07.23 0 0 0
Én speciel Norton Ativirust, Inoculate Antivirust és Norton Internet Security-t használok. MSN messenger, outlook express? Ezeket nemigazán kedvelem mert melegágyai a betöréseknek, vírusszaporodásnak.
Nézz szát a Törzsasztalon a Kiástam a csatabárdot! topicban, ott jelenleg már a 25921-ik hozzászólásnál tartanak a témában.
egyébként a lebiztosabb védelem az, hogy naponta 0 percig használod a gépedet. :)))
Előzmény: PeteR (-)
PeteR Creative Commons License 2002.07.22 0 0 topiknyitó
Szasztok!

Egy ismerosom volt nalam a hetvegen,aki rettentoen paranoid termeszetu,ha szamitogeprol es az internetrol van szo. Ajanlott egy viruskeresot futtatni folyamatosan,fel is tettem egyet (amit o ajanlott: Free AVP), ami 3 perc gondolkozas utan teljesen letiltott a gepemrol. MSN messenger, outlook express, ie, putty,semmi se ment,vagy iszonyat lassuan. Leszedtem,semmi se valtozott,most jon a rendszer teljes ujratelepitese!

Kivancsi lennek, ki milyen tuzfallal es virusvedovel van felszerelkezve, mit ajanl,mik a tapasztalatok, ki hogyan vedi magat a virusoktol,es a varatlan vendegektol?

PeteR

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!