Kedves Apák! Egy rövid kutatáshoz kérném a segítségüket. A modern ember szerepeivel (szülő, házastárs stb.) kapcsolatban végzek egy felmérést és nagyon nagy segítségemre lennének, amennyiben az alábbi linken ki tudnák tölteni a kérdőívemet:
A téma szerintem nagyon izgalmas és amennyiben a kérdőív végén a visszajelzés rovatban megadja az e-mail címét, szívesen küldök visszajelzést is az eredményekről. Köszönettel: Gera Mónika
A kérdés már el is hangzott. Normális az ha nem tudja az ember, hogy akarja e vagy sem? Mondjuk odáig eljutottam már, hogy tőlem akár jöhet is, úgyis csak időhúzás, ha azt mondom hogy még ne. Miért ne? Úgysem tudnék értelmesen indokolni. ;)
S érdekelne olyan apukák véleménye, akik ugyanígy hezitáltak, hogy jó e ez nekik.
Mintha a saját páromat hallanám. És annyira szeretném őt megérteni... Én szeretnék gyereket, nagyon és régóta. Ő meg nem, legalábbis még nem. Mindig újabb és újabb legyőzendő akadályokat emleget, ami után majd. Talán. De szíve szerint inkább majd úgy 10 év múlva. Én viszont lassan 30 leszek (ő fiatalabb).
Az én lányom 11 hónapos, úgyhogy még félig meddig kezdőnek számítok. Az első orrszívó porszívózáson már mi is túlvagyunk, na az se volt egy népünnepély:)
Esetleg érdemes úgy próbálkozni az orrszívó porszívóval, hogy be van kapcsolva, nézegetheti a végét, megfoghatja, barátkozhat vele, esetleg magától oda is dugja az orra közelébe, és akkor nem kell küzdeni. A mi fiunk is hisztizett az elején, de egy ismerkedős alkalom óta inkább érdeklődve figyeli, mi is történik.
balint a vizsgalatok miatt ne aggodj, nem fajnak, max. kellemetlenek (bar anyukak neha rosszabbul birjak, az igaz) de azok csak azert vannak, hogy a dokik elhiggyek, hogy tenyleg szuper kiskrapek vagy (sajnos bemondasra nem hiszik el meg a legszuperebbeknek se:(
es nagyon komoly kis evo vagy, ha igy haladsz, hamarosan scai alig bir majd emelgetni, jo novogetest
Bálint Bence vagyok. (Most Édesanya nickjét bitorlom egy rövid ideig.)
Hazajöttünk november 12.-én. Az első itthoni képeket láthatjátok rólam Édesapa (Conor) képtárában.
Holnap leszek 5 hetes és már több vagyok 3 kilónál! :-)Naponta csak hatszor eszem, napi kb. 550 grammokat.
Nagyon sok vizsgálatra lettünk visszarendelve a kórházba. :-(
Nagyon köszönöm Nektek, hogy így aggódtatok értem, és tartottátok Apuban a lelket, így Anyut is tudta biztatni és bátoratani.
Sziasztok, szeretnék bejelentkezni mint kezdő apa, tegnap 14,30-kor született meg a kislányunk (ráadásül első gyermek szegényke, úgyhogy rajta fogunk kísérletezni nevelésügyileg :) ). Noémi Lilla 2850 g, 51 cm és GYÖNYÖRŰŰŰŰ!
Emlekeztetoul,en csak a sajat velemenyem irtam le,a szuletessel kapcsolatban,s ebben benne van,hogy nincs igazam,vagy tevedek.
En nem birom nezni,ha Lilit megszurjak vagy ilyesmi,az utolso oltasnal mar nem azert sirt,hogy megszurtak,hanem mert lefogtak,3 ora mulva mar el is felejtette,hogy hova kapta.
A vervetelt-ami kb 2 honapja volt-azonban nem felejti el,kerdesre mindig megmutatja,igaz O a jobb kezet mutatja,a bal helyet,amibol a vert vettek,de gondolom ez mellekes:)
Nekem ket hetesen szurtak fel a fulem eloszor, azota sokszor, es borzaszto erzekeny (az egyik). Csak NAGYON indokolt esetben szabad engedni felszuratni (van egy vizsgalat, amivel meg tudjak nezni hanggal, hogy van-e trutymo a dobhartya mogott).
Bugi bácsi, ha valamit vigasztal a dolog. Én is ültem igy anyám ölében 4 évesen. És semmire de semmire nem emlékszem. Pedig a rendelő le volt döbbenve, hogy egy nyikk nélkül birom. Szóval a gyerekek kicsit másként reagálnak vagy állnak hozzá akármihez. Soxor.