hatatlan, az éj sötét leple veszi oltalmazó nyugalmába. Ám e
off
sztem azért valami összefüggés legalább annyira tartani kéne, mint az eredeti topikban, ahol legalább az átcsúszó mondatoknak többé-kevésbé van értelme, nem?
on
gymakarikákat rakott a lábasba,majd felöntötte az olajjal és jó alaposan megborsozta az egészet,de rájött,hogy nagy marhaságot csinált,mert dejo utálja a túlfűszerezett kajákat és nemigen fog en
- Most szívtam el az utolsó cigarettát -mondta sajgó szívvel-, a jövőhéten megyek nyaralni az Attersee partjára -ekkor már derűsebb arccal folytatta-, csak nem fogom elrontani azt a jó levegőt bagófüstel!
na jó, elkezdem, aztán majd meglátjuk. Bűn és bűnhődés már biztosan nem lesz belőlle, mert nemtom az első sorát! :)
So, lets start. Ja, szerintem probáljuk értelmesen folytatni a dolgot, tehát olvassunk vissza pár mondatocskát.
na akkor kezdem.
Zsuzsi mélabúsan ült sörével a kezében, és cigerettáját próbálta beoltani a már félig megtelt hamuzóban.
Klick a topiknyitóban szereplő linkre!
Amolyan sefüle-sefarka történetet kellene soronkét fabrikálni.
A minta szerint úgy megy a dolog, gogy írsz egy sort, de a sor végén akkor is abbahagyod, ha a mondatnak még nincs vége. Aztán majd valaki befejezi és továbbírja a sor végéig.
Ami ennek az eredménye, az vérmérséklettől függően:
- Jó pofa
- Helyes
- Sefüle-sefarka
- Nagy marhaság
De lehet még a skálán finomítani, le- és felfelé kitolni. :-{)E
A jövő héten nem számítsatok zsenialitásom megnyilvánulásaira, merthiszen jól megérdemelt, idegpihentető nyaralásomból kifolyólag sátorozni megyek, a nomád életmódnak pedig köztudottan nem szerves része az internetezés...:-)
De kíváncsi leszek a fejleményekre... Csak nem ez lesz a következő "Barátok?! Szöszt!"...:-)))