Nekem pont a "pénzeső"-vel nincs gondom, mivel kint dolgozom. A város szépségével és szellemiségével sincs semi bajom, de a szolgáltatásai ehhez képest gyenge. Tetszik, nem tetszik, ez van... Persze fogászat, patika, meg műkörmos az osztrákoknak minden sarkon van, de ha egy sima tüdőröntgent csináltatsz napokat kell várni az eredményre. Ne érts félre ne fikázni akarom ezt a várost de ezek tények, és szerintem méltatlan a leghűségesebb magyar városhoz.
Költözz el ha nem tetszik.........öt éve élek itt senki nem hívott ide engem se, de örülök, hogy itt élhetek, mint beköltöző nekem kell alkalmazkodnom és hozzátennem a közösséghez, aki nem érez rá Sopron polgári szellemiségére és azért költözött csupán ide hogy "pénzesőt" várt annak valóban nem való ez a csodaszép város.
Tömegközlekedése gyenge, posta szolgáltatása katasztrófa, (ha érdekel mesélek róla) földi halandók számára normális munkahely nincs, az árak az osztrák pénztárcához vannak igazítva, albérletet nagyon nehéz találni és nagyon drágán, stb... Biztos van ettől rosszabb, de az ember nem ezt várná Ausztria tövében. Egyébként maga a város gyönyörű, le a kalappal.
Ezt,hogy érted?Ha az árszínvonalra gondolsz részben egyetértek,de az anyagi részét leszámítva igenis élhető hely!Sokkal inkább mint sok más hasonló nagyságú város az országban.
A párommal keresünk hosszútávra albérletet Sopronban! Kiskutyánk is van szeretnénk őt is vinni, elsősorban bútorozatlan lakás érdekelne. A kutyus már nem kölyök, szobatiszta és mindig lakásban volt tartva. Nem ugatós fajta egész nap alszik!
Ha tudsz valamit ajánlani, akkor szívesen várom! December elejétől, közepétől lenne aktuális!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol lenne az albérlet és hogy kiskutya vihető-e? Szobatiszta mindig lakásban volt tartva és már nem kölyök. Párommal keresünk hosszútávra albérletet. Válaszod előre is köszönöm!
Szilveszterre keresunk (min 1 - max 3 nap 30-31-01) 20 nagyon maximum 30 fonek Sopronban és kornyeken kiado helyet/helyiseget/hazat/pincet/hangart vagy barmilyen mas megoldast ami arammal es vilagitassal ellatott. mar elegge keso, de azert remenykedem h valaki tud ajanlani valamit.
azoknak akik azért keresik fel ezt a topicot mert épp albérletet keresnek:
helló Mindenki!
ALBÉRLŐTÁRSAT vagy TÁRSAKAT keresünk!!! paraméterek: + a belvárostól (Fő tér) 8 percre + 120 nm-es, jó elrendezésű lakás + 3 szobás lakás egy szobájába,egy vagy két lányt keresünk + akikkel együtt lakhatnál: 3 építésznek és 1 bútortervezőnek tanuló egyetemista lány + a szoba ára havonta (ahol eddig ketten laktak): 24 000 FT +rezsi + érdeklődni, megnézni, beköltözni akár mától.
Írjatok, hívjatok kérdezzetek akár itt vagy ezen a számon: 06/30/397-49-61
Sopronban a Deák téren 65 m2-es, 2 szoba + étkezős, erkélyes lakás, felszerelten, bútorozottan, alacsony rezsivel hosszú távra kiadó. Bérleti díj: 50.000 FT + rezsi/hónap. Egyhavi kaució szükséges !