Ennek a Topicnak sincs sok értelme! 7 hozzászólás 6 év alatt. Miközben van egy Csehország Topic, oda nyugodtan lehet írni Jicinről is. No meg még van egy "Mennjünk Prágába..." Topic is. A 3-ból simán lehetne egy.
Nagyon jó hely s nyugi van még, mert nem fedezték fel a japán túristák :).A játékmúzeum az infóiroda mellett csodálatos és több, mint érdekes, egyedűlálló gyűjtemény.Ebben az épületben található a Rumcájsz story eredeti illusztrációi is.Egy külön termet szenteltek az alkotónak.A környéken sajnos nem voltam csak belvárosban, de sokat igér amit a kocsiból láttam.Biztos, hogy megyek még szerintem az idén.
Hi, majus 1en voltunk ott...tenyleg szep a belvaros, van 1 oratorony ahonnan tok jo a kilatas...es tenyleg olyan, mint a rajzfilmben.
DE: direkt a Rumcajsz fogado/kempingben akartunk enni...na ezt nem kellett volna, egesz Csehorszagban itt tartott a legtovabb, es a szinvonal is eleg gyer volt, viszont a Staropramen jol esett a mint1 3 ora aklatt, mig a kajara vartunk...
A varos kornyeki kirandulohelyek nagyon szuepek!!!
Szívesen mennék, de már nincs szabim.:-(( Én majd szeptember vége felé megyek ki egy hétvégére Prágába. Jicin meg majd jövőre. Talán. (Pedig jó lenne nagyon!)
Pénteki indulással kedvesemmel és egy 6 éves kissráccal szeretnénk menni Csehországba, Jicin, Prága, cseh paradicsom stb. kötetlen útvonallal kempingezve. (Még Szlovákiával is kacérkodom, Magas-Tátra, szlovák paradicsom, stb.) Szívesen csapódnék másokhoz, főleg ha geyrek is van, (gyerek a gyerekkel van el a legjobban). Ha valakit érdekl írjon!!!
Kedves Vogel, kicsit elszomorítottál azzal, hogy Jicin nem akkora durranás, mint amekorrát vártam... :-((
De azért csak tartom magam ahhoz, hogy meg kellene nézni.
Nem lehet valahol a fotóidhoz hozzáférni? (értve ezalatt a net bizonyos bugyrait..)
Nos, most 1előre búcsúzom, mert lejárt a munkidőm, de holnap ismét erre járok!
Szia!
Épp tegnap rakosgattam az arrafele készült fényképeket. Gyönyörűek!!!
Jicin, nem igazán emlékezetes hely, jó egy hónapja jártunk arrafele. Hát nem igazán lovagolják meg a Rumcájsz kultuszt. Képeslapok és egy kempingen kívül mást nem találtunk ebben a témában. És ráadásul Jicin közelében nincs is erdő!!!
Mi egy közeli elég nagy várból (a neve most nem ugrik be) gyalogoltunk be illetve át Jicinen.
Csehország gyönyörű!!! Mi megnéztük Szász Svájc részét, a Cseh Paradicsomot és végül a Cseh Óriáshegységet. Bár az utóbbi az túlzás, hiszen csak Adrspach környékét láttuk. Itt vannak a fantasztikus kőtornyok, amiket szerintem a képen láttál. Csoda egy hely.
Jicsin!
Valakinek jelent ez a név valamit? Segítek: Rumcájsz... Manka... Csipisz... Rejtekadó erdő...? Rémlik valami? A napokban ötlött fel bennem ez a Jicsin dolog (külső segítségnek köszönhetően). Bizony, annyi Csehországgal kapcsolatos dolog van itt az Indexen, de pont ezzel a kis várossal nem foglalkozik egy sem. :-( Ezért várok ide minden Jicsint szerető fórumozó hozzászólását, olyat is aki volt már, meg aki még nem, mag aki akar menni, meg aki nem. (Én spec. most nagyon tervezek egy utat..)
Szóval, ha valaki rá keres, van ám Nekik (Jicin) nagyon szép, klassz oldaluk a neten.
Nagyon szép kis város, és irtó klassz a környéke. Csupa szikla. A fotók alapján nagyon hasonló a görög Meteorákhoz!!!
Meg aztán a Rumcájsz sztori sem semmi! (van is ott róla elnevezett fogadó)
Nos... 1előre ennyit.