Keresés

Részletes keresés

rtlosz Creative Commons License 2002.07.17 0 0 9
Hiába jobbos vagy, nem fejlődött ki rendesen az agyad. Ha lenne logikád, akkor rögtön feltűnt volna, hogy a tlosz az visszafele ZSOLT. Jé!!!! Az R betű pedig a kezdőbetűje a vezetéknevemnek, amihez speciel semmi közöd nincs.

Ennyit a nagy RTL felfedesedről.

Gyártsd a baromságaidat tovább, csak engem kímélj meg tőle. Ja és fiú vagyok, úgyhogy légyszi erőtlesd meg egy picit jobban az agyadat hátha valami jobb "poénra" is futja. Vagy kérdezd meg valamelyik idomítódat. Hátha a pr menedzserének még jobb ötlete van. Bár kétlem.

Csövi.

Előzmény: Rivaldinho (7)
rtlosz Creative Commons License 2002.07.16 0 0 8
Jöhetsz, a te feladatod lesz a "spontán" transzparens gyártása. (Minimum 1 héttel korábban elkészüljön ám!!!) :-)
Előzmény: bcscb (2)
krezeda Creative Commons License 2002.07.15 0 0 6
I. Csalogány u. 30-32.
geronim0 Creative Commons License 2002.07.15 0 0 5
Sokat törted a fejed amíg ezt a topikcímet kiizzadtad? Lazíts!
Előzmény: rtlosz (-)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.15 0 0 4
rtlosz

buddhista topikban valfil-en tok jo temaba illo beszolas. mint topikgazda masold at...

Az Index kertésze Creative Commons License 2002.07.15 0 0 3
Hallottam, lenyúlták a számítgépeket! Kivették a szoftvert a programból!
Húzzák újra, számolják újra!
bcscb Creative Commons License 2002.07.15 0 0 2
Én kb 1 éve elvesztettem a szelvényemet, de úgy emlékszem volt rajta 4 db ötös ( havi szelvény volt) , persze nem fizeték ki ... mehetek Én is ???
méregkeverő Creative Commons License 2002.07.15 0 0 1
Csatlakozom a tiltakozáshoz! Valamikor 1963-ban a számaimból 4-t is kihuztak, de nem fizettek azóta sem. Az sem zavarja őket, hogy akkor még nem is lottóztam!
Wazze Lean Creative Commons License 2002.07.15 0 0 0
Nulla az esélyed...
rtlosz Creative Commons License 2002.07.15 0 0 topiknyitó
Gyertek és tüntessünk, hogy húzzák újra a lottószámokat!!!! Csalás történt.

Több éve Lottózom és még sohasem volt 5 találatos szelvényem!!! Ráadásul a Lottózókból 2002. Április óta KI VAGYOK TILTVA!!!! Ez tűrhetetlen!!! Nem igazszágos!!!

Követeléseink:
-Minden héten addig húzzák újra a számokat amig vagy nekem, vagy a családomból valakinek nem lesz 5 találatos szelvénye!!!
-A Joker számokkal ugyanezt szeretném elérni, mert az a pénz is kellene!!!
-Akkor is nyerhessek, ha nincs szelvényem!!!
-Az összes 4-es, 3-as és 2-es találatos szelvényekre szintén legyen érvényes!!!
-Egy lottószelvényem többször is nyerhessen!!! Az egyszeri részvétel egy szelvénnyel mégiscsak pofátlanság!!!

Amennyiben egyetértesz követeléseimmel GYERE EL!! H-o-z-z m-a-g-a-d-d-a-l m-é-g 1 e-m-b-e-r-t!!!
Vicclapokat ne hozz, mert úgy is az ország több, mint fele rajtunk fog röhögni!!!

Aki magyar és gazdag akar lenni az velem tart!!!
Hajrá szerencsések!!
Hará szerencse!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!