Keresés

Részletes keresés

Hell'O Drome Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10

Amit TE kértél, azt ma a parapszichológia nevű, HIVATALOSAN IS ELFOGADOTT tudomány vizsgálja. Sajna leginkább statisztikai módszerekkel dolgoznak. 4 hivatalos lapja van az USA-ban, de az Eötvös Lóránd Tud. Egy. is foglalkozik ilyen jellegű kutatásokkal.

Ha bizonyítékokra van szükséged, keresgélj ebben az irányban. Ha makro-trükköket akarsz, abban sajna kevesen segíthetnek...

Előzmény: MaKK3 (-)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.07.16 0 0 9
Miért gondolod, hogy egy mágust érdekel, hiszel -e a mágiában, vagy nem? Régebben úgy volt, hogy a tanuló törte kezét-lábát, hogy megtudja, létezik- e, úgy látom, fura kanyart vett a történelem:)
Amúgy erről volt egy elég mozgalmas topic, ahol kb. ki lett vesézve a dolog... Mi vezeti a mai embert a mágia útjára?
MaKK3 Creative Commons License 2002.07.14 0 0 8
Mit tennének az agyamban?
Előzmény: rinpoce (7)
rinpoce Creative Commons License 2002.07.14 0 0 7
Te bizonyitékokat kértél!

Ez azt jelenti kételkedsz... Addig, amig nem kapsz kézzel foghato bizonyitékot! SZVSZ a lábtörés messze jobb, mintha az agyadba tennék....

Előzmény: MaKK3 (6)
MaKK3 Creative Commons License 2002.07.14 0 0 6
Én nem lábtörésre kértem, csak arra, hogy varázsolja magát az agyamba.
Előzmény: rinpoce (5)
rinpoce Creative Commons License 2002.07.14 0 0 5
Én ilyenekkel nem játszadoznék... Sec perc alatt törik kéz és láb, oszt ott a bizonyiték... :-)
MaKK3 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4
Még bővebben? :)
Előzmény: Vigor (3)
Vigor Creative Commons License 2002.07.13 0 0 3
Ez szándékos volt.
Előzmény: Vigor (2)
Vigor Creative Commons License 2002.07.13 0 0 2
MaKK3 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 1
Bővebben? :)
Előzmény: Vigor (0)
Vigor Creative Commons License 2002.07.13 0 0 0
Hihihihiháháháháhuhuhuhu... 0
MaKK3 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 topiknyitó
Szeretném, ha valaki bizonyítaná nekem a mágia létét. Én abszolút szkeptikus vagyok a dologban, és teljesen biztos vagyok benne, hogy mágia nincs.

De. Szeretnék adni egy lehetőséget nektek, hogy bizonyítsátok ennek ellenkezőjét. Ha a bizonyítás öröme nem motivál, akkor írjátok meg, hogy mi motiválna.

Egy mágikus contestet szeretnék hirdetni. A contestet az nyeri, aki képes valamiféle telepatikus kapcsolatot felvenni velem anélkül, hogy IRL találkoznunk kellene.

Ha további infók/segítség/együttműködés szükséges a feladat végrehajtásáról, írjátok ide, igyekezni fogok reális határokon belül teljesíteni őket. Ha például tudni szeretnétek a nevem, IRL helyem, vagy egy hajtincset akartok tőlem, esetleg szeretnétek, hogy gondoljak valamire elalvás előtt, vagy bármi hasonlót szívesen megteszek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!