Amit TE kértél, azt ma a parapszichológia nevű, HIVATALOSAN IS ELFOGADOTT tudomány vizsgálja. Sajna leginkább statisztikai módszerekkel dolgoznak. 4 hivatalos lapja van az USA-ban, de az Eötvös Lóránd Tud. Egy. is foglalkozik ilyen jellegű kutatásokkal.
Ha bizonyítékokra van szükséged, keresgélj ebben az irányban. Ha makro-trükköket akarsz, abban sajna kevesen segíthetnek...
Miért gondolod, hogy egy mágust érdekel, hiszel -e a mágiában, vagy nem? Régebben úgy volt, hogy a tanuló törte kezét-lábát, hogy megtudja, létezik- e, úgy látom, fura kanyart vett a történelem:)
Amúgy erről volt egy elég mozgalmas topic, ahol kb. ki lett vesézve a dolog... Mi vezeti a mai embert a mágia útjára?
Szeretném, ha valaki bizonyítaná nekem a mágia létét. Én abszolút szkeptikus vagyok a dologban, és teljesen biztos vagyok benne, hogy mágia nincs.
De. Szeretnék adni egy lehetőséget nektek, hogy bizonyítsátok ennek ellenkezőjét. Ha a bizonyítás öröme nem motivál, akkor írjátok meg, hogy mi motiválna.
Egy mágikus contestet szeretnék hirdetni. A contestet az nyeri, aki képes valamiféle telepatikus kapcsolatot felvenni velem anélkül, hogy IRL találkoznunk kellene.
Ha további infók/segítség/együttműködés szükséges a feladat végrehajtásáról, írjátok ide, igyekezni fogok reális határokon belül teljesíteni őket. Ha például tudni szeretnétek a nevem, IRL helyem, vagy egy hajtincset akartok tőlem, esetleg szeretnétek, hogy gondoljak valamire elalvás előtt, vagy bármi hasonlót szívesen megteszek.